• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Balgam için olan ilaç hangisi acaba? Azro kullandım bugün sondu
Ben turkiyedeki ilaçları bilmiyorum inanin burada toz halinde antibiyotik verdiler suyla karıştırıp 5 gün verdim axillica diye bir seydi galiba benim kullandığım

İnşallah bizimkide çabucak biter canım inan hayattan tat alamıyorum minik oğlum böyle hasta olunca
Hele ki istahsiz olunca insan delirecek gibi oluyor iki gündür kızım yine bir şey yemek istemiyor bu seferde üstten 4 disi patlatmaya çalışıyor sanırım ondan

Enflavir çok etkili influenza da 1-2 güne bir şeyi kalmaz rahat olun lütfen. Normal bir süreç bu.🙏

O ilaç öyle içliginde öyle yazar doktorda öyle söyledi 15gün ömru var diye.Ben zaten 4 5gun verip atıyorum saklamıyorum.
Doktorum 1 hafta dedi bende 5 gün kullanıp atmıştım ondan söyledim ama ilaçlar farklı zaten ne de olsa antibiyotik işte atılması lazım 1 hafta sonra

Ventolin kullanıyorum ama izin vermiyor buhara fazla. İşin ilginç yanı hiçbir bebek burnunu yıkatmak istemez benimki izotonik suyu elimde gördüğü an emekleyerek geliyor hiç itiraz etmiyor ama buhar makinası resmen düşmanı sanki
Maske takmak zorunda değilsiniz. Ucunu çıkarıp yakında tutup solumasını sağlarsanız yeterli olur. Uyurken de yakınında oturabilirsiniz

Bir şey olmaz korkmayın hastalıklar agır geçiyor bu aralar çocuklar da.Ilaçlarini düzenli kullanın düzelicektir inşallah.
Ben pimpirikliyim ama eşim daha kötü. Yani berbat bir koca süper bir baba. Ben ayrı odalarda yatmak istedim en azından eşime bulaşmasın diye az önce gittim yanına oğluma birşey olursa ben yaşayamam diyor gözyaşı pıt yani. Ne bileyim o beni destekleyeceğine ben onu destekliyorum :(

Cok gecmis olsun. Dr muayne etmis, sikinti yapmayin.
Ben bu gibi durumlarda soyle yapiyorum. Cocuga buhar veremiyorsaniz odayi nemlendirin direkt.
Balgam icin emziriyorsaniz bol bol emzirin. Ve su icimine onem.verin.
Cocugun sirtina gogsune ilik havlu veya bez koyun.
Insallah iyilesecektir

Cok gecmis olsun. Dr muayne etmis, sikinti yapmayin.
Ben bu gibi durumlarda soyle yapiyorum. Cocuga buhar veremiyorsaniz odayi nemlendirin direkt.
Balgam icin emziriyorsaniz bol bol emzirin. Ve su icimine onem.verin.
Cocugun sirtina gogsune ilik havlu veya bez koyun.
Insallah iyilesecektir
Oda nemlendiricimiz var sabaha kadar çalışıyor. Ilık havluyu deniycem teşekkür ederim ❤

Doktorum 1 hafta dedi bende 5 gün kullanıp atmıştım ondan söyledim ama ilaçlar farklı zaten ne de olsa antibiyotik işte atılması lazım 1 hafta sonra
Evet benim kullandığım öyleydi doktor söylesede içligine kendim de bakıyorum.Ismini unutdum maalesef mecbur kalınca söyluyorum doktora yazıyor antibotik olduğu için çok kullanmakta zararlı.Fitil benim kurtarıcım çocugum hasta olunca direk ona koşuyorum.

Enfluvır şurup başlattı bebeğime. Peki sizdede hırıltı varmıydı ve tam anlamıyla kaç günde düzelmişti acaba
Benim oğlum hırıltıyı bırak nefes alırken düdük gibi ötüyordu artık. Ama atlattık düzenli hava, terapi ve burun temizliği ile. Uyurken kafası havada olsun, sırttan başlayarak yastıkla yükseltin

Ben pimpirikliyim ama eşim daha kötü. Yani berbat bir koca süper bir baba. Ben ayrı odalarda yatmak istedim en azından eşime bulaşmasın diye az önce gittim yanına oğluma birşey olursa ben yaşayamam diyor gözyaşı pıt yani. Ne bileyim o beni destekleyeceğine ben onu destekliyorum :(
Canım hasta olmuş işte çocuk neden üzüyorsunuz kendinizi bu kadar yine hasta olucak zaten kaçınılmaz bir durum.Benim de oğlum böyle hastalanıyor ara sıra çokta özenle bakarım tertemiz miss gibi korurum ama hastalıklar dişarıda yakalıyor çocuklarımızı maalesef napsakta siz elinizden geleni yapın çocuk yavaş yavaş kendine gelecek bir bakmışsınız hiç bir şeyi kalmamış.Salgın var baya o yüzden çocuklar böyle hastalanıyor korkmayın.

Hepinize iyi akşamlar kızlar bebeğim pazartesi sabah bitkin bir şekilde uyandı. Ki bi gece öncesinde acildeyim hırıltısı ve aşırı huysuzluğu vardı. Birşey yok deyip göderdiler bizi. Bende pazartesi oğlumu öyle bitkin görünce hemen özele götürdüm çünkü burdaki doktorlara laf anlatmak imkansız. Sürüntü testi sonucu influenza b pozitif geldi. Daha 11 aylık hiçbirşey yemiyor mama içmiyor. İlaçları kullanıyoruz enluvir, iburamin zero ve azro bugün biraz birşeyler yer gibi oldu ama burnu aşırı dolu hırıltılı nefes alıyor. Sürekli burnunu yıkıyorum çekiyorum buhar veriyorum yok yine aynı geniz akıntısı var geçmiyor ne yapacağim kızlar. Ben ilk evladımı doğumdan sonra kaybettim şuan korkudan delirecek gibiyim. Biliyorum salgın var biliyorum bunu tek ben yaşamıyorum ama akıla ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Kaç günde normale dönecek acaba çocuğum :KK43:(((
çok geçmiş olsun. endişelenmeyin düzelecek inşallah

Back