• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Neden Sütüm Olmuyor?

TaDukHePa

♫♥♥_GLaM_Fa!rY_♥♥&#9
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
5.669
5
358
İzmir
Konuyu açmadan önce arama yaptırdım, böyle bir konu çıkmadı, umarım sistem hatası yoktur.

Benim sorunum geceleri sütümün gelmemesi. Bebeğim memeyi istemediği için sağıp veriyorum. Son bir buçuk haftadır geceleri süt alamıyorum iki memeden ancak 70ml çıkarabiliyorum. Bebeğimin doyması için bir o kadar daha lazım en az. Sonra sabah kalkınca taş gibi oluyor, bir göğüsten 100ml çıkıyor.
Bu aralar çok uykusuz kaldım, dinlenemediğim için gelmiyor olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
canm çok normal.ben de sağarak veriyorum.aynı durum bende de var.gerçi benim artık 10.5 ay oldu azalması normalde ama zaten akşam olunca hem yoruluyorsun enerjin kalmıyor tabi bu durum sütüne de yansıyor.eh bir de zaten gün boyu süt veriyorsun.sabaha kadar uyuduğumuz ve dinlendiğimiz için iyi süt çıkıyor.biliyorsun süt hormonları uykuda harekete geçiyor.

Bebeğim çok huysuz, haftalardır ortalama 3,5 saatlik uykularla ayakta kalmaya çalışıyorum. Geceleri de 4-5 sefer kalkıyor. Geceleri de süt sağıyorum. Yarın doktorla konuşsam da gece maması mı versek? :26:

Son düzenleme:
canım benimde oğlum senin bebeğinle aynı zamanlardayken yani 4 buçuk aylıkken sütüm yetmemeye başlamıştı..gece 5 sefer kalkıyodu..dr um artık ek besinlere geçebilceğimizi söyledi (meyve suları..çorbalar vs) ayrıca gece mamasıda verdim şimdi gecelri 2 yada 3 defa kalkıyo..emzirmeye devam et tabi bu arada..sevgiler.. :61:/B]

uykusuzluk çok etkiler,yorgun ve uykusuz olunca pek süt olmaz..
eşim gece süt olsun diye erken yatırırdı beni 8-9 gibi bi uyurdum sonra kalkardım geceye çok sütüm olurdu..sabah gerçekten taş gibi oluyor..
bol bol dinlenmeye bakın..bebek uyudukça sizde uyumaya çalışın

Back