• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece lambasi ?

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
5 aylim yavrum yatak odamda yatiyor, onceden gece lambasi kullaniyordum ancak buyume hormonu karanlikta salgilandigi icin artik kullanmiyorun. emzirmek icin kalktiginda aciyorum sonra kapatiyorum. dogu mu yapiyorum?

ben de 3 ay kullandım aynen sonra bıraktım:)) emzirmek için kalktığımda açıp tekrar kapatıyorum.gece lambasını bile yeşil gibi koyu bi renk aldım fazla ışık saçmasın emerken uyanmasın diye :))

ayyynı şeyi ben de yapıyorum 3. aydan beri.. ama ben biraz fazla ışık veren bir gece lambası seçtim çünkü altını açmamgerektiğinde hiç bişey göremiyorum :D

Bende gece lambası kullanmıyorum holün ışığını yakıyorum,ben kendimde korkuyorum çünkü karanlıktan :( ışığı bizim odayı loş yapıyor,buda sıkınıt oluşturur mu yaw :(

oğlum 4 bucuk aylık ve 1 haftadır bızde gece lambasını bıraktık hatta drmuz artık odanıda ayır dedi blmiyorum ama sankı daha erken gıbı gelıyor bana..

oğlum 4 bucuk aylık ve 1 haftadır bızde gece lambasını bıraktık hatta drmuz artık odanıda ayır dedi blmiyorum ama sankı daha erken gıbı gelıyor bana..

canim ben de odayi ayirmayi dusundum 5aylik ve sanah odyi ayiracagim dedim firsat olmadi aksaminda oglum boguluyordu besiginde. odayi ayirmis olsaydim... bence bekle derim

Back