• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece kuşuyum

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
yani gece uyumak istemiyorum bi yönden bunu uzun zaman yaptığım için hem alışkanlık haline geldi hemde geceleri video izlemesi olsun yada film izlemesi olsun bana iyi geliyor mutlu oluyorum gündüz de yaşamak da istemiyorum bi yönden çünkü herkez dışarda yanında birileri ben hep evdeyim dizimde rahatsızlık var yürüyemez durumda değilim ama bi sokak gidiyim ağrı veriyor bide gündüz yaşayınca daha çok canım sıkılıyor bunun iyi birşey olmadığının farkındayım kendime zarar veriyorum bi yerde bu arada çok alıştırmaya denedim bi gün boyunca uyumayıp ertesi gün gece oldumu kafa ağrısınıın bile olup da uyuyamadığım var ne yapabilirim

Gece Uyumak istiyomusun istemiyomusun ona bi karar ver önce :işsiz:
O kadar ballandırmışsın gece uyumamayı bastada istemiyorum demişsin sonrada ne yapabilirim diyosun :olamaz:
Sadece 1 gunle olmaz bi kaç gün erken uyanmayı dene sonra düzene giriyor... :süslü:

Gece Uyumak istiyomusun istemiyomusun ona bi karar ver önce :işsiz:
O kadar ballandırmışsın gece uyumamayı bastada istemiyorum demişsin sonrada ne yapabilirim diyosun :olamaz:
Sadece 1 gunle olmaz bi kaç gün erken uyanmayı dene sonra düzene giriyor... :süslü:
ya bu tuhaf birşey zararlı alışkanlık gibi sizin vücudunuza zarar verdiğinizi biliyosunuz ve bağımlı gibi vazgeçemiyosunuz ben kararlıyımda bi yanımda diyorki gece mutlu oluyosun bitek ne bu istek diyor böyle saçma sapan bir çelişki ya sabah erken uyanamıyorum işte top patlasa yine olmuyor

ya bu tuhaf birşey zararlı alışkanlık gibi sizin vücudunuza zarar verdiğinizi biliyosunuz ve bağımlı gibi vazgeçemiyosunuz ben kararlıyımda bi yanımda diyorki gece mutlu oluyosun bitek ne bu istek diyor böyle saçma sapan bir çelişki ya sabah erken uyanamıyorum işte top patlasa yine olmuyor
Kaç yaşındasın ?
Evlimisin?
Okuyomusun ?
Çalışıyomusun ?

Gunduz yasamak istemiyorum derken?
Yasin kucuk sanirim. Gunduzleri zihninde korkunc birseymis olarak gorme.
Geceleri bende takilirim calismadigim gunler. Cogu insan sever yani..sessizlik sakinlik oluyor. AMA uyku duzenini istesen duzene sokabilirsin canim biraz gayret et

Ay evliyseniz kocanız bekarsaniz ananiz iyi müsade ediyo evliyseniz zaten böyle bişey mümkün değilde bekar olsamda annem herhalde müsade etmezdi böyle bişeye geç kalktigimda bile gün bitti diye kızardı çünkü .

Bence bi kaç gece uyumasanizda yataginiza girin ve gündüz uyumayin mutlaka uyursunuzz ilk gece olmasada sonraki geceler mutlaka düzene girer çok sagliksiz bişey gece uykusunu almamak

Back
X