Gece kuşları, uykuyu napıyorsunuz?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Ya kızlar bundan bir ay önce eşim iş seyahetine gitti 15 gün kadar, ben de yanlız kalmaktan korkarım tüm gece uyumadım 15 gün gündüz uyudum. ama şimdide normale dönemiyorum. yani dönüyorum dönüyorum uyuyamıyorum ama gündüzde gözümü açamıyorum
bana bi tavsiyeniz olabilir mia.s.
siz niye nöbet bekliyosunuz kızlar geceleri, kaç saat uyuyorsunuz? mirmirmirmir
galiba ben sadece gündüzleri 3 saat uyuyorum

benim ki,kızımın bebekliğinden kaldı sanırım....
gece kuşu oldum ,çıktım...zemuszemus
sabah olunca da yada öğlen kızım kaçta uyanırsa bende o zaman uyanıyorum...
ama kızıyorum kendime ve düzenli bir uyku ve gün istiyorum:sinifsinif:
çaresi varsa yazın ...
ama geceleri de oturmak ve dinlenmek o sessizlikte başka bişi:lepi:

benim ki,kızımın bebekliğinden kaldı sanırım....
gece kuşu oldum ,çıktım...zemuszemus
sabah olunca da yada öğlen kızım kaçta uyanırsa bende o zaman uyanıyorum...
ama kızıyorum kendime ve düzenli bir uyku ve gün istiyorum:sinifsinif:
çaresi varsa yazın ...
ama geceleri de oturmak ve dinlenmek o sessizlikte başka bişi:lepi:

bilinç altında bundan mı vazgeçemiyoruz dersin, bana da güzel gelmiyor değil:1rolleyes:

Ben de gece kuşuyum :sinifsinif:
Gece yaşamayı seviyorum ama şu an boşta olduğum için sanırım. Çalıştığım zamanlarda çok düzenliyimdir, erken yatar erken kalkarım. Şimdi düzenli olarak gündüz yapacağım birşey yok. E gündüz eve gelen giden vs hareketli olur. O yüzden gece sessiz rahatım, gündüz de bol bol uyuyorum tabii :kedi:

insanın ritmi dengesi bozulunca öyle gıdıyor bır sure. ben bu aralar sadece haftasonu çalıştığım için, hafta içi maalesef geç yatıyorum. Eskiden en geç 4 oldu mu saat yatakta olurdum, bu aralar sabah saat 6-7 gıbı yatıyorum ancak.. halıyle de geç kalkıyorum. uykuyu duzene sokmak için ben 1 gün hıç uyumuyorum. halıyle ertesı akşama kadar zaten pilim bitmiş oluyor ve gece 23 gıbı de yataga gırıyorum. saatı de erken bı saate kurarsan, bıraz duzene gırıyor

vücüdu yeni düzene yavas yavas alıstırmalısınız yani hergün yarım saat daha erken yatıp yarım saat daha erken kalkın böylelikli bir zaman sonra vucut kendiliginden alısacaktır yeni düzenekaydirigubbakcemile2

Ben de gece kuşuyum :sinifsinif:
Gece yaşamayı seviyorum ama şu an boşta olduğum için sanırım. Çalıştığım zamanlarda çok düzenliyimdir, erken yatar erken kalkarım. Şimdi düzenli olarak gündüz yapacağım birşey yok. E gündüz eve gelen giden vs hareketli olur. O yüzden gece sessiz rahatım, gündüz de bol bol uyuyorum tabii :kedi:

uyanık senikaydirigubbakcemile3 evlenmeden önce hiç aklıma gelemişti yahu, annemin misafirlerinden kaçmak için güzel taktik olurmuş
kaydirigubbakcemile3

insanın ritmi dengesi bozulunca öyle gıdıyor bır sure. ben bu aralar sadece haftasonu çalıştığım için, hafta içi maalesef geç yatıyorum. Eskiden en geç 4 oldu mu saat yatakta olurdum, bu aralar sabah saat 6-7 gıbı yatıyorum ancak.. halıyle de geç kalkıyorum. uykuyu duzene sokmak için ben 1 gün hıç uyumuyorum. halıyle ertesı akşama kadar zaten pilim bitmiş oluyor ve gece 23 gıbı de yataga gırıyorum. saatı de erken bı saate kurarsan, bıraz duzene gırıyor

vücüdu yeni düzene yavas yavas alıstırmalısınız yani hergün yarım saat daha erken yatıp yarım saat daha erken kalkın böylelikli bir zaman sonra vucut kendiliginden alısacaktır yeni düzenekaydirigubbakcemile2

bugun hiç uyumıyım gündüz dedim gece uyumak için ama malesef başarılı olamadım gözümü açamdım çünkü, galiba en iyisi yavaş yavaş geçiş yapmaka.s
teşekkürler kızlar önerilerinizea.s.

Back