canım ilk sabah duygusunu anlatamam yaşaman lazım süper süper süper ötesi bişi yeri geldiğinde bekarlık günlerini özlersin tabiki ama kocan işden gelipte sarmaş dolaş oturup muhabbet ederken bekarlığını falan hatırlamıyosun :asigim: :asigim: :asigim:
canım ilk sabah duygusunu anlatamam yaşaman lazım süper süper süper ötesi bişi yeri geldiğinde bekarlık günlerini özlersin tabiki ama kocan işden gelipte sarmaş dolaş oturup muhabbet ederken bekarlığını falan hatırlamıyosun :asigim: :asigim: :asigim:
insallah tatlim yaa.. benimde tek istedigim buydu vede allahima sükürler olsun istedigim gibi gecti hersey.. hic tahmin etmiodum cünkü ben biraz karamsar bi insanim - hersey nasil olcak ay sevgilimi istemicekler sevmicekler naparim ben fln filan derken... nisanim oldu ve herkes askimi okadar cok sevdiki.. kimsede negatif bisi demedi yaa.. aslinda bekledigimde buydu cünkü kendisi iyi niyetli biri.. teyzem bayildi.. "seker gibi cocuk" dedi :roflol:
benim icinde seker gibi :jeyyar:
Ayy öyle sabredicez.Bizde destek oluruz birbirimize dimi:teselli:
Bende aşkımı yanımdayken bile özlüyorum hep yanımda olmasını istiyorum gözümde büyüyo 4 yıl yaamafoldumben
ne kadar güzel cnm ya Allah ım daha çok mutlu etsin inş..
uf daha bana çok var bide askerde iice özledim 1.5 ay oldu görmedim mafoldumben
çok şükür diloşum evliliğim çok güzel gidiyo hayatta evlenebileceğim en mükemmel kişiyle evlenmişim darısı hepinizin başına inşşş
ayy canim benim.. allah sabir versin sana..
insan bi gün bile görmeyince özlüyo seninkisi dahada zor..
ama buda gececek elbette :teselli:
öle cnm ya...inş senide hayatta tüm istediğin mutluluklar bulur..a.s.
canım bizde kocişimle tanışma ve evlilik süresi boyunca 4 kez yüz yüze görüşebildik aramızda 24 saatlik mesafe vardı evlenince anladık yani aşkın paylaşmanın ne olduğunu
cnm bu kdr üzülme :teselli: yıl dedigin neki bi bakıyosun göz acıp kapatıncaya kadar gecmiş ogünlerde gelir siz yeterki sevginizden baglılıgınızdan birsey kaybetmeyin
[/COLOR]
ayyy ne güzel.. iste benim istedigimde bu.. cok özeniyorum ve hevesleniyorum, kocami kapida karsilamayi aksamlari birlikte tv seyretmeyi ve ona sevdigi yemekleri yapmayi (en azindan yapmaya calisirim, yemek yapmayi bilmiyorumda :kedi:)
cnm bizde suan ayrı sehirlerdeyiz 3 aydır göremiyorum seni cok ii anlıyorum bende cok özledim senağlama
cnm bizde suan ayrı sehirlerdeyiz 3 aydır göremiyorum seni cok ii anlıyorum bende cok özledim senağlama
Ayy ne bileyim tatlım yaa sevgilimde öyle diyo ama :gitme:
Bizde sevgili olmamın tadını çıkarırız ne yapalım dimi amayerimseniben
Bende aşkımı özledim Salı günü görüşmüştük en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?