gece kuşları haydin muhabbete:))))

canım ilk sabah duygusunu anlatamam yaşaman lazım süper süper süper ötesi bişi yeri geldiğinde bekarlık günlerini özlersin tabiki ama kocan işden gelipte sarmaş dolaş oturup muhabbet ederken bekarlığını falan hatırlamıyosun :asigim: :asigim: :asigim:

ne kadar güzel cnm ya Allah ım daha çok mutlu etsin inş..
uf daha bana çok var bide askerde iice özledim 1.5 ay oldu görmedim mafoldumben

çok şükür diloşum evliliğim çok güzel gidiyo hayatta evlenebileceğim en mükemmel kişiyle evlenmişim darısı hepinizin başına inşşş

canım ilk sabah duygusunu anlatamam yaşaman lazım süper süper süper ötesi bişi yeri geldiğinde bekarlık günlerini özlersin tabiki ama kocan işden gelipte sarmaş dolaş oturup muhabbet ederken bekarlığını falan hatırlamıyosun :asigim: :asigim: :asigim:

ayyy ne güzel.. iste benim istedigimde bu.. cok özeniyorum ve hevesleniyorum, kocami kapida karsilamayi aksamlari birlikte tv seyretmeyi ve ona sevdigi yemekleri yapmayi (en azindan yapmaya calisirim, yemek yapmayi bilmiyorumda :kedi:)

insallah tatlim yaa.. benimde tek istedigim buydu vede allahima sükürler olsun istedigim gibi gecti hersey.. hic tahmin etmiodum cünkü ben biraz karamsar bi insanim - hersey nasil olcak ay sevgilimi istemicekler sevmicekler naparim ben fln filan derken... nisanim oldu ve herkes askimi okadar cok sevdiki.. kimsede negatif bisi demedi yaa.. aslinda bekledigimde buydu cünkü kendisi iyi niyetli biri.. teyzem bayildi.. "seker gibi cocuk" dedi :roflol:
benim icinde seker gibi :jeyyar:

Allah emi Özlem yaa kaydirigubbakcemile3:roflol:

Ayy öyle sabredicez.Bizde destek oluruz birbirimize dimi:teselli:
Bende aşkımı yanımdayken bile özlüyorum hep yanımda olmasını istiyorum gözümde büyüyo 4 yıl yaamafoldumben

cnm bu kdr üzülme :teselli: yıl dedigin neki bi bakıyosun göz acıp kapatıncaya kadar gecmiş ogünlerde gelir siz yeterki sevginizden baglılıgınızdan birsey kaybetmeyin

ayy canim benim.. allah sabir versin sana..
insan bi gün bile görmeyince özlüyo seninkisi dahada zor..
ama buda gececek elbette :teselli:

canım bizde kocişimle tanışma ve evlilik süresi boyunca 4 kez yüz yüze görüşebildik aramızda 24 saatlik mesafe vardı evlenince anladık yani aşkın paylaşmanın ne olduğunu

çok şükür diloşum evliliğim çok güzel gidiyo hayatta evlenebileceğim en mükemmel kişiyle evlenmişim darısı hepinizin başına inşşş

Allah mutluluğunuzu daim etsin Bitterim :nazar:a.s.
Amin canım amin :Saruboceq:

bittercim peki anlasamadiginiz bi konu varmi - varsa nasil cözüyorsunuz??
(simdiden kendimi hazirliyim evlilige :asigim:)

cnm bizde suan ayrı sehirlerdeyiz 3 aydır göremiyorum seni cok ii anlıyorum bende cok özledim senağlama

canım bizde kocişimle tanışma ve evlilik süresi boyunca 4 kez yüz yüze görüşebildik aramızda 24 saatlik mesafe vardı evlenince anladık yani aşkın paylaşmanın ne olduğunu

oda zormuş cnm ya ama bak sabrın sonu gerçekten selamet olmuş senin için:1hug:

cnm bu kdr üzülme :teselli: yıl dedigin neki bi bakıyosun göz acıp kapatıncaya kadar gecmiş ogünlerde gelir siz yeterki sevginizden baglılıgınızdan birsey kaybetmeyin

Ayy ne bileyim tatlım yaa sevgilimde öyle diyo ama :gitme:
Bizde sevgili olmamın tadını çıkarırız ne yapalım dimi amayerimseniben
Bende aşkımı özledim Salı günü görüşmüştük en son

kizLar birbirimizi üzmeyelim gelin bi konu acalimda sevgilisnden uzaklarinda kafasini dagitalim..

[/COLOR]

ayyy ne güzel.. iste benim istedigimde bu.. cok özeniyorum ve hevesleniyorum, kocami kapida karsilamayi aksamlari birlikte tv seyretmeyi ve ona sevdigi yemekleri yapmayi (en azindan yapmaya calisirim, yemek yapmayi bilmiyorumda :kedi:)

öğrenirsin canım benim ben hayatımda hiç et pişirmemiştim hatta nefret ederdim pilavda hiç pişirmemiştim şimdi hepsini yapıyorum hihoyyyt

Ayy ne bileyim tatlım yaa sevgilimde öyle diyo ama :gitme:
Bizde sevgili olmamın tadını çıkarırız ne yapalım dimi amayerimseniben
Bende aşkımı özledim Salı günü görüşmüştük en son

evet cnm tadını cıkar birde arada uzaklık olsa ne yapacaktın tatlım :çok üzgünüm: buarada 3 4 yıl sonra haberleselim seninle burdan oki unutmak yok amasırnaşık şey

ya ben bikeresnde heveslenip askima pilav yapmistim.. cok özendim kendimi evli gibi hissetmek istedim..
pilav tabii benim cok hosuma gitti (kendim yaptim ya kaydirigubbakcemile3) sonra askim geldi tabagna koydm bide salata yaptim (salatayi güzel yaparim) pilavin yaninada hicbisi yapmadim kaydirigubbakcemile3 yazik yaa garibim sadece pilav yedi.. akil edememisim yaninada bisi yapmayi.. pilavla okadar ugrastimki baska bisi yapmak aklima gelmedi :roflol: sonra benimki tabi aldi bi kasik..
ses yok... bi kasik daha aldi.. bana baktii.. bende hemen "eee nasil olmus pilav - güzel dimi?"
oda tabii bozulmiim diye "hii evet güzel olmus askim ama sanki biraz tuzumu eksik?"
ayyy bi sinirlendim öle diyince bide bozuldum tabii.. yazik orda sesini cikarmadi ve yedi..
hepsini bitirmedi tabii cünkü pilav tam pismemistii vede alti yanmisti..:roflol: ama askm beni kirmamak icin birazda olsun sanirim birazda kendini zorladi, yedi ama hepsini bitirmedi - gööyaa is cikisinda bisiler almis yemis..oyzdende fazla ac degilmis - yalanciii :umursamaz:

Back