gece kuşları haydin muhabbete:))))

dilaycim insallah görüsürz.. seneye dügünüme gelirsin artik -tatlicadiarzu-

ayy evli birini bulmusken hemen bisi sorcam bittercim :roflol:

evlendigin ilk gün nasil bir duyguyla uyandin O gün nasildi.. yani insan alisiyormu? evlilik mi daha güzel yoksa bekarlikmi??

3yıllık bi iliskim var cnm:nazar: ama daha 3 4yılımız var evlilik icin yinede beklemeye deger :asigim:

bencede acele etmeyin.. herseyin bir zamani var..

bende bekledim ama degdii... insallah evlendikten sonrada böyle düsünürüm..
allah yüzümüzü kara cikarmasin kimseye karsii..:Saruboceq:

seviosan kaç yıllar beklenir dimi tatlım :asigim:

evet kiz.. vallah öyle..

ama biliyomusun insan nisanlaninca beklemek istemiyo - hemen evlenmek ve kendi yuvasini kurmak istiyo insan.. önceden böyle degildim ama simdi biran önce evlenelim istiyorum :kedi::asigim: askimla ayni evi paylasmak istiyorum..ondan baska kimse bana karismasin istiyorum..opuyorumnanaktan

:Saruboceq:
bencede acele etmeyin.. herseyin bir zamani var..

bende bekledim ama degdii... insallah evlendikten sonrada böyle düsünürüm..
allah yüzümüzü kara cikarmasin kimseye karsii..:Saruboceq:

amin cnm amin
bende aynı düşünceler içindeyim neler çektik ama inş beklediğimize değicek:Saruboceq:

evet kiz.. vallah öyle..

ama biliyomusun insan nisanlaninca beklemek istemiyo - hemen evlenmek ve kendi yuvasini kurmak istiyo insan.. önceden böyle degildim ama simdi biran önce evlenelim istiyorum :kedi::asigim: askimla ayni evi paylasmak istiyorum..ondan baska kimse bana karismasin istiyorum..opuyorumnanaktan

:utangac::asigim:

ayy evli birini bulmusken hemen bisi sorcam bittercim :roflol:

evlendigin ilk gün nasil bir duyguyla uyandin O gün nasildi.. yani insan alisiyormu? evlilik mi daha güzel yoksa bekarlikmi??

canım ilk sabah duygusunu anlatamam yaşaman lazım süper süper süper ötesi bişi yeri geldiğinde bekarlık günlerini özlersin tabiki ama kocan işden gelipte sarmaş dolaş oturup muhabbet ederken bekarlığını falan hatırlamıyosun :asigim: :asigim: :asigim:

insallah tatlim yaa.. benimde tek istedigim buydu vede allahima sükürler olsun istedigim gibi gecti hersey.. hic tahmin etmiodum cünkü ben biraz karamsar bi insanim - hersey nasil olcak ay sevgilimi istemicekler sevmicekler naparim ben fln filan derken... nisanim oldu ve herkes askimi okadar cok sevdiki.. kimsede negatif bisi demedi yaa.. aslinda bekledigimde buydu cünkü kendisi iyi niyetli biri.. teyzem bayildi.. "seker gibi cocuk" dedi :roflol:
benim icinde seker gibi :jeyyar:

ay cnm benim sabredicez ne yapalım :1no2:

Ayy öyle sabredicez.Bizde destek oluruz birbirimize dimi:teselli:
Bende aşkımı yanımdayken bile özlüyorum hep yanımda olmasını istiyorum gözümde büyüyo 4 yıl yaamafoldumben

oezlem06 cnm eminim allah sana bukdr yıl beklemenin,sabrın mükafatını evlendikten sonrada en güzel sekilde verecektir..

Back