Cilt Bakımı Ürünleri Gece Kremi Tavsiyesi Lütfen

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Lachesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
7.900
4
Merhaba, ben geceleri hep yan yattığımdan dolayı sabah kalktığımda yüzümde yastık izleri oluşuyor. Bu izleri bir zaman sonra kalıcı olmasından korkuyorum. 26 yaşındayım karma bir cildim var. Yağsız ve kırışıklıkları önleyen bir gece kremi önerebilir misiniz lütfen?

Çok teşekkürler.

avonun altın içiren gece kremiini tavsiye edebilirim arkdaşım,annem kullanıo çok memnun arada bende sürüp yatıorum ciildi bebek gibi yapıoo,dene istersen..

Ben Lancome hydra zen nuit-nerocalm kullanıyorum hydra zen serisinden cok memnun kaldım goz kremını de kullandım ve bana bu krem mucıze etkisi yaratıyor,cıldım genc ve cok hassas, kullanmaya basladıgımdan beri hassasiyet belirtileri yok oldu ne kızarıklık ne puruz,ne de kırmızı benekler kaldı,sabah kalkınca tenım sanki daha hos gozukuyor,belki de pskolojiktir :) ama coook memnunum,kremimi cok seviyorum ustelik hafif bir krem yalnız kokusu biraz kotu,mis gibi parfum kokan kremlerden degil fakat hiiicc umursamıyorum denmek ısterseniz bı tester alın derim :)

Taviyeleriniz için çok teşekkür ederim, yalnız benim cildim biraz alerjk olduğu için kozmetik ürünler kullanamıyorum. Eczanelerde satılan ürünlerden kullanabiliyorum.:KK43:
Babe diye bir markanın kremini önerdi eczacı ama ben kararsız kaldım.

Ben kendim gece kremi kullanmıyorum ama annem vichy nin gece kremini kullanıyor - ve diğer ürünlerini de- annem 44 yaşında ve çok ciddiyim yüzünde hiç kırışıklık yok.

Sonunda karar verip aldım, Vichy aldım, hem gece hem gündüz kullanılanılandan aldım. Bakalım inşallah memnun kalırım, kampanyadaydı fiyatı da gayet uygundu.

X