- 28 Eylül 2024
- 177
- 15
- 13
- 24
- Konu Sahibi thatsmeduygu
gece gece çok saçma sapan bi sürü konuda şeyler yazdım ama vallahi uyuyamayacağım. Benim 2 sene önce bitmiş gitmiş bir ilişkim vardı. Çocuğu kafada bitirdim hatta engelli bile değildi bende öylece duruyordu. 1 seneden fazla da harika giden bir ilişkim var. Hatta bu eski sevgilim eski sevgilisine falan dönmüş bir sürü olay anlayacağınız. Hatta çocuk beni engellemiş sanırım pp’si yoktu en son. Her neyse. Benim tabletim var okulda kullandığım. Telefonumla tabletim senkronize. İkisi de apple. kullananlar anlayavaktır söylediğimi. Tablette de kişiler uygulaması var. ben kendi telefon rehberimden çocuğu yıllar öcne silmeme rağmen tabletin rehberinden silmemişim, otomatik de silinmemiş. Yeni bir iphone’a geçtim geçen haftalarda, o iphoneu da tabletle senkronize edince bugün rehberimi kontrol ederken nir baktım eski sevgilim kayıtlı hala. wpde de her şeyim kişilerime açık. 1 haftadan fazla böyle olmuş olması lazım. Ya çocuk gördüyse benim onun numarasını hala tutup merak edip kaydettiğimi falan düşünürse? sevgilime bunu söylemeli miyim? kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. herkese açık diye de düşünmez bence o mal. Ortak arkadaşımız gırla fazla. Ortamında meze bile olmuştur diye kuruntu yaptım