• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Evi Serisi ?

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Kızlar ben gece evi serisi hayranıyım bütün kitapları okudum ezberledim hatta hepsini üçer kere okumuşluğum var vampir-kurtadam-melekler falan bu sene baya gündemde bizde geri kalmayıp okuyoruz doğal olarak benim bu konuyu açma sebebim merak (?) gece evi serisinin filmi çıkacak denmişti anlaşma yapılmış yapım şirketiyle, senaryo yazılmıştı $IsaretGece-Evi-Vampir-serisi-54.jpgsonra çıkmadı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi serisiyi çok sevdiğimden filmide dört gözle bekliyorum ama 2008 de denmişti nerdeyse filmi çıkacak diye hala neden çekilmedi ya :( ????

o kitapları bende okudum.

konu güzel ama ticari kaygı ile uzatılmış gibi geldi bana.

birde çok kısa bir zaman dilimi içinde geçiyor olaylar.

filmi çekileceğini hiç duymadım. fantastik seviyorsan; GÖÇEBE kitabını okumanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım, vikipediden araştırdım orda filmi çekilecek anlaşma yapıldı diyordu, katılıyorum sana çok uzadı ama bir kere başladım okumak zorunda hissediyorum kendimi :)
Göçebe önerin içinde teşekkürler iki sene falan oldu okuyalı kitabı iki kez okumuştum hatta, filmi çekiliyor şuan kışa vizyona girer diye düşünüyorum, orjinal adı yanılmıyorsan The Host idi.

Teşekkür ederim canım, vikipediden araştırdım orda filmi çekilecek anlaşma yapıldı diyordu, katılıyorum sana çok uzadı ama bir kere başladım okumak zorunda hissediyorum kendimi :)
Göçebe önerin içinde teşekkürler iki sene falan oldu okuyalı kitabı iki kez okumuştum hatta, filmi çekiliyor şuan kışa vizyona girer diye düşünüyorum, orjinal adı yanılmıyorsan The Host idi.

canım bende çok merak ediyorum anlaşmaya varldı oyuncular bile belli olmuş diye duydum umarım öyledir :) acaba her kitabı teker teker mi çekecekler yoksa birleştirirler mi ?

Back