Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste farklı belirti verebiliyor canım günün gectimi yada ovalüsyon takibi yapmışmıydınKizlar merhaba yarım saat önce kan tahlili verdim üç dört gecedir ense boyun bölgesinde terlemeyle uyanıyorum böyle bir belirti yaşayan oldu mu gebeliginde normalde terleyen bir insan değilim merak ediyorum
Hayır ovulasyon takibi yapmadim ama 11agustosta adet görmüştüm 3eylulde tekrar gördüm 10eylulde bitti ve hala adet olmadım test yaptım ama pek guvenemedim onlara daHerkeste farklı belirti verebiliyor canım günün gectimi yada ovalüsyon takibi yapmışmıydın
Hamile misiniz sizbu bir belirti mi bilmiyorum ama bende de çok oluyor hamileliğimde. ama çok güvenilir bir belirti mi bilemiyorum
evet hamileyim. bende de boyun ve göğüs bölgemde terleme oluyor.Hamile misiniz siz
evet hamileyim. bende de boyun ve göğüs bölgemde terleme oluyor
Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah benim öncesinde bu şekilde olmazdı ama özellikle geceleri sadece boyun ve göğüste oluyor sizin ne zaman baslamistievet hamileyim. bende de boyun ve göğüs bölgemde terleme oluyor.
O kadar vücudumu dinliyorum ki her değişiklik şüphe oluşturuyor birkac gece de terleyerek uykumdan uyanınca merak ettim açıkçası yaşayan var mı diye hamile olmanız ümidimi artırdı inşallah belirtidirbende de hamilelikte basladı. ama ben hamilelik belirtisi gübü görmemistim simdi siz sorunca farkettim
insallahO kadar vücudumu dinliyorum ki her değişiklik şüphe oluşturuyor birkac gece de terleyerek uykumdan uyanınca merak ettim açıkçası yaşayan var mı diye hamile olmanız ümidimi artırdı inşallah belirtidir
Çizgi çıktı mı testlerde ama adetlerin düzensiz gibi kan verdin galiba bugünHayır ovulasyon takibi yapmadim ama 11agustosta adet görmüştüm 3eylulde tekrar gördüm 10eylulde bitti ve hala adet olmadım test yaptım ama pek guvenemedim onlara da
Evet kan verdim sonuç bekliyorum sizce ihtimal düşük müÇizgi çıktı mı testlerde ama adetlerin düzensiz gibi kan verdin galiba bugün
Adet günün belirsiz olduğu için bilemedim idrar testi yaptın mıEvet kan verdim sonuç bekliyorum sizce ihtimal düşük mü
Testlerim bu şekilde çıktığı için emin olamadım ilki biraz bekleyince çıktı ikinci bozul mu kuruma mi anlamadım maalesef kan verdim bekliyorum emin olmak içinAdet günün belirsiz olduğu için bilemedim idrar testi yaptın mı
Kan verdiysen netleşir canım benide etiketle inşallah istediğin gibi olurTestlerim bu şekilde çıktığı için emin olamadım ilki biraz bekleyince çıktı ikinci bozul mu kuruma mi anlamadım maalesef kan verdim bekliyorum emin olmak için
İnşallah duaniza talibimKan verdiysen netleşir canım benide etiketle inşallah istediğin gibi olur