- 24 Haziran 2016
- 359
- 158
- 103
- Konu Sahibi Minimidimaksi
Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merakla beklıyorum gelecek cevapları benım kızımda su an 7,5 aylık gece ıkı kez kalkar mama ıcın bırı 2-3 arası dıgerı 6-6,30 arası sabahta maksımum 8 de kalkar....Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Benim kızım ağırlıklı olarak mama ile beslendiğinden 6 Aydan sonra bırakmıştım ben.uyandığından 3-5 gün sabırlı bir şekilde mama vermeden uyutmaya çalışın,ağlayacaktır haliyle biraz su ile avutmaya çalışın aşılır zamanla .Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
Benim kızımda aynı saatlerde kalkıyor. Ama 15-20 gündür 2-3 de kalktığında su veriyorum uyuyor ama 5-6 da kesinlikle uyumuyor. Bağırarak ağlıyor. 7-7.30 da da tam kalkıyormerakla beklıyorum gelecek cevapları benım kızımda su an 7,5 aylık gece ıkı kez kalkar mama ıcın bırı 2-3 arası dıgerı 6-6,30 arası sabahta maksımum 8 de kalkar....
acıktıgında mama vermezsem aglıyor, su vs ıle kandırılmıyor![]()
bu gün su vereyim uyutayım dedim ama mümkün değil fena ağladıBenim kızım ağırlıklı olarak mama ile beslendiğinden 6 Aydan sonra bırakmıştım ben.uyandığından 3-5 gün sabırlı bir şekilde mama vermeden uyutmaya çalışın,ağlayacaktır haliyle biraz su ile avutmaya çalışın aşılır zamanla .
Gerçekten öyle çok zor iş. Allah yardımcımız olsun. Sabrımızı ve sevgimizi arttırsın.Benim oglum 2yasina kadar 3 4 kere kalkti hep.3yas 1aylikti gece uyanmayi ancak birakti.bi daha cocuk yapamıyorum gozum korktu.simdi gece yatmadan ılık sut icip oyle yatıyor.gece 1kere tuvalete kaldiriyorum annelik zor iş
eğer alışkanlık haline getirmiş ise bırakması zordur. mama yerine su verebiliirsiniz . ama kabul etmez ağlar ise mecbur yine mama. çok zorlamayın bence. daha küçük , yaşında deneyebilirsiniz bunu.Merhaba arkadaşlar. Haftaya 8 aylık olacak bir kızım var. Geceleri 1 kere biberonla besliyorum. Sizce gece beslenmesini bırakmalı mıyım? Ya da nasıl bırakmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
ben maalesef emziremedim. 2. Ayda sütüm tamamen kesildi ve mama veriyorum mecburenBen 2 yaşa kadar emzirdim gece gunduz.
Memeyi birakinca da gece hicbisey vermedim.
Mama versem nolurdu bilmiyorum. Ama 1 yasina kadar ver istersen.
Sabırlı olacaksınız,ne yazık ki ağlatmadan olmuyor.Maksimum bir hafta sürer.anne sütü ile besleniyor olsa yine devam edin derim ama mama ile besleniyor.1hafta sıkın dişinizi hem siz hem de bebeğiniz rahat eder.Kucağınıza alın sevin öyle uyutmaya çalışın ,ısrarla su verin bi yerde pes edip uyutacak.Bu
bu gün su vereyim uyutayım dedim ama mümkün değil fena ağladı
Olsun herkesin ayni olacak diye birsey yok. Oglumu emzirdim yine hamileyim bunda ne olur bilinmez. Sonucta bi sekilde bebeklerimizi beslemeye calisiyoruz. Demek istedigim süt aldigi surece gece beslenmesinden ayirmak imkansizdi. Cunku iki saatte bir hatta saat basi uyanip emmek isterdi.B
ben maalesef emziremedim. 2. Ayda sütüm tamamen kesildi ve mama veriyorum mecburen
Çok teşekkür ederimSabırlı olacaksınız,ne yazık ki ağlatmadan olmuyor.Maksimum bir hafta sürer.anne sütü ile besleniyor olsa yine devam edin derim ama mama ile besleniyor.1hafta sıkın dişinizi hem siz hem de bebeğiniz rahat eder.Kucağınıza alın sevin öyle uyutmaya çalışın ,ısrarla su verin bi yerde pes edip uyutacak.
Teşekkür ederim. İnanın emzirememek çok içimde kaldı ama hayırlısı ne diyeyim. Evet 6. Aydan sonra reflü olur vs diyorlar ondan da kesmek istiyorum. Ama emzirseydim gittiği yere kadar emzirirdim.Olsun herkesin ayni olacak diye birsey yok. Oglumu emzirdim yine hamileyim bunda ne olur bilinmez. Sonucta bi sekilde bebeklerimizi beslemeye calisiyoruz. Demek istedigim süt aldigi surece gece beslenmesinden ayirmak imkansizdi. Cunku iki saatte bir hatta saat basi uyanip emmek isterdi.
Simdi mama da bebegininin temel gidasi ve biberonla emme ihtiyacini da karsiliyor ve daha kucuk. En azindan bi yasina kadar verebilirsin.
Aslinda cocuk doktorlarina gore 6 aylikken kesmek gerekiyor ama gercek hayatta oyle yapani cok duymadim.
Rica ederim.Ben de iki aydan sonra mama ile beslemek zorunda kalanlardanın. Doktorumuz 6. Aydan sonra kes verme demişti.sabırlı ol karar verdikten sonra uygula .ağlamasına dayanamayıp mamayı vereceksen ne kendini üz ne de bebeğini ağlat.bebek büyütürken en önemli şey sabır zaten.Çok teşekkür ederim
Tekrar teşekkür ederim Doğru söylüyorsunuz. Bu gece başlayayım bakalım ne olacak. amiiinnn sizde sağlık huzur mutlulukla büyütün bebeğiniziRica ederim.Ben de iki aydan sonra mama ile beslemek zorunda kalanlardanın. Doktorumuz 6. Aydan sonra kes verme demişti.sabırlı ol karar verdikten sonra uygula .ağlamasına dayanamayıp mamayı vereceksen ne kendini üz ne de bebeğini ağlat.bebek büyütürken en önemli şey sabır zaten.
İlk gün çok ağlar,ikinci gün daha az,3. Gün daha da azalır.sonra sonra gece beslenme alışkanlığı söner gider.biz bile alışkanlıklarımızdan vazgeçerken ne kadar zorlanıyoruz. Bebeğinin zorlanıp ağlaması normal yani.
Sağlıkla büyüt bebeğini.