- 17 Eylül 2018
- 611
- 279
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ki oyle mi acaba. 2 gundur vermiyorum hic uyanmadi sabah da cok neseli uyaniyor kafam karisik5 aylık çok çok erken değil mi
uyku egitimi var sanirim o yuzden normalde de maksimum 2 kere uyanirdi gerciMaşallah nasıl uyuyor öyle her yerde yazmayın.
5 aylık çok erken ben 2 yaşında kestim. 1 yaştan sonra kesilebilir.
uyansa gece verecegim ama uyanmadigi icin acaba diyorum ihtiyac mi duymuyor aciksa aglar uyanir gibi dusunuyorum yanlis dusunuyor olabilirimBiz bir yasında gece beslenmesini kestik, 15 aylıkken o tamamen kesti mama içmeyi
Evet maşallah. Benimki 7 aylık olmak üzere en az 5 6 kere uyaniyor. Şuan burda saat 00:45 hala uyanık.Maşallah nasıl uyuyor öyle her yerde yazmayın.
5 aylık çok erken ben 2 yaşında kestim. 1 yaştan sonra kesilebilir.
Mama şu anda beslenmesinin önemli bir parçası , ek gıdaya bile başlamamıştır daha. Gelişimi için mama önemli , naçizane fikrimuyansa gece verecegim ama uyanmadigi icin acaba diyorum ihtiyac mi duymuyor aciksa aglar uyanir gibi dusunuyorum yanlis dusunuyor olabilirim
Evet maşallah. Benimki 7 aylık olmak üzere en az 5 6 kere uyaniyor. Şuan burda saat 00:45 hala uyanık.
Sadece mama mi içiyor. Benimki hem mama hem meme olarak gidiyoruz. 1 hafta sonra 7 aylık olucak. Ben yatmadan önce mama veriyorum yada saat 1 2 gibi mama içince 3 4 saat uyuyor. Meme emdiginde 2 saatte mutlaka kalkıyor.bilmiyorum ki oyle mi acaba. 2 gundur vermiyorum hic uyanmadi sabah da cok neseli uyaniyor kafam karisik
dogru soyluyorsunuz en iyisi devam etmek bi sure daha en azindan 6 ayi gorelimMama şu anda beslenmesinin önemli bir parçası , ek gıdaya bile başlamamıştır daha. Gelişimi için mama önemli , naçizane fikrim
Bence çok küçük. Kilo alımında falan eksilme olabilir. Vermelisin Bence. 1 yaş faln olabilirbilmiyorum ki oyle mi acaba. 2 gundur vermiyorum hic uyanmadi sabah da cok neseli uyaniyor kafam karisik
benimki sadece mama aliyor arada anne sutu veriyorum buzlukta stoğum var ama cogunluk mamaSadece mama mi içiyor. Benimki hem mama hem meme olarak gidiyoruz. 1 hafta sonra 7 aylık olucak. Ben yatmadan önce mama veriyorum yada saat 1 2 gibi mama içince 3 4 saat uyuyor. Meme emdiginde 2 saatte mutlaka kalkıyor.
kontrol edecegim kilosunu da devam edeyim gece beslemesine o zamanBence çok küçük. Kilo alımında falan eksilme olabilir. Vermelisin Bence. 1 yaş faln olabilir
peki siz emziriyor muydunuz mama mi veriyordunuz?Dr bir yaşında gece beslenmesini kesmemi önerdi. Öyle yaptım. Sizin bebeğiniz çok küçük daha.
Mama veriyordum. Beş ay çok erken. Ben her ay Dr a götürüp görüş alıyordum. Dr un dediğine göre hareket ettim. Mama vermeme rağmen gece beslenmesini kesmedim.peki siz emziriyor muydunuz mama mi veriyordunuz?
sunun icin soruyorum mama kac ml vermeliyim normalde 120 ml iciyor gunduz gece daha mi az vermeliyim? emmeyi yeni birakti mama isini tam oturtamadim o yuzdenMama veriyordum. Beş ay çok erken. Ben her ay Dr a götürüp görüş alıyordum. Dr un dediğine göre hareket ettim. Mama vermeme rağmen gece beslenmesini kesmedim.