• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi gece beslenmeleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gxuxnexsxim07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
7
0
86
Antalya
Merhaba benim kızım 2,5 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Geceleri 3 saatte bir kendisi uyanıp emiyordu fakat son 1 haftadır uyanmıyor. Ben uyandırıp emzirmeye çalıştığımdada isteksiz isteksiz sanki karnı tok gibi emiyor. Ne yapsam acaba uyanmasını mı beklesem? Yoksa uyandırıp zorla mı emzirsem şaşırdım kaldım. Annemde mutlaka uyandır emzir yoksa açlıktan kan şekeri düşer dedi. Acaba sizde durum nasıl. Banada bi akıl verin lütfen.

Merhaba benim kızım 2,5 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Geceleri 3 saatte bir kendisi uyanıp emiyordu fakat son 1 haftadır uyanmıyor. Ben uyandırıp emzirmeye çalıştığımdada isteksiz isteksiz sanki karnı tok gibi emiyor. Ne yapsam acaba uyanmasını mı beklesem? Yoksa uyandırıp zorla mı emzirsem şaşırdım kaldım. Annemde mutlaka uyandır emzir yoksa açlıktan kan şekeri düşer dedi. Acaba sizde durum nasıl. Banada bi akıl verin lütfen.

evet artık gece beslenmeleri azalıo bebeklerin.çünkü gece uykusunu düzene sokmak üzereler.arada yine sık uyandığı geceler olucak ama cok nadir.sütümüz artık bebek büyüdüğü için yağlandı.ve tok tutuyor.özellikle gece sütü.bilirsin anneden gelen süt gece ve gündüz farklı gelir.gece daha yağlı olur ve tok tutar uyur cocuk..merak etme.o aç olsa vıyık vıyık ağlara.s.

ben gece beslemiyorum artık bebeğimi. 12 de emip yatıyo bi de sabah 6 da emiyo. tabi gaz sancısı tutup da geceyi ayakta geçirmezsekkk-tatlicadiarzu-

Yeni dogdugu siralarda kizim gece cok sik uyanip emiyodu am artik aksam yatarken emiyo 11:00 12:00 gibi sabah 5 6 ya kadar uyuyo uyanip emiyo tekrar uyuyo dun gece sutum azdi tam doymadi galiba gece uc dort kere uyandi emmek icin yani ac olsa kendi uyanir zaten bebisin uykusunu bostan yere bozup huzursuz etme uyuyan bebek cabuk buyur derler buyukler uymak beslenmek kadar gerekli gelisiminde

bu konu beni endişelendirdiği için özellikle çocuk doktoruna sormuştum. o zaman 2 aylıktı kızım ve doktor 7 saate kadar uyuyabilirler demişti. ben de kendisi uyanmazsa uyandırmıyorum genellde ama bazen 5-6 saat uyuduysa ve ben de uyandıysam yavaşça alıp emziriyorum reddetmiyor memeyi tam uyanmadan emiyor yatırıyorum sonra.. ama bazen ya az emdiğinden ya da yediklerimden dolayı olsa gerek daha çabuk acıkıyor ve 2-3 saatte uyanıyor. bazen de gazı oluyor da sık sık uyanıyor emince rahatlıyor galiba pırt pırt yapıyor uyuyor. celenin de dediği gibi artık uykularını düzene sokmaya çalışıyorlar onlara uymak ve saygı göstermek gerek :) uyuya uyuya büyüyecekler

benimkı gece beslenmelerın coktan bıraktı.11 e doğru uyuyor 6 gıbı uyanıyor sabah emmeye..bıdaha uyuuyor sonta saat 9 gıbı kalkıyor..düzenı boyle..
ılk doğduğu zamanlar onemlı en az 2 saatte bır emmesı..cku kan sekerı dusuyor ve sarılığı arttırıyor.
sımdı artık normal uyanmaması..

maşallah kızlar bebekleriniz 11 12 gibi uyuyp sabaha kadar uyanmıyorlar, benimkinin gece uykusu hiç yok. 2 ,3 saatte bir beslenmek istiyor ve 1 den sabah 7 8 lere kadar uyumuyor. gece aralıksız en çok uyuduğu 2 saattir. şu an 3 ayı bitmek üzere ve hala düzene girmedi, üstelik çalışıyorum da :(

benim bebegim de 4 5 saat uyudugu oluyordu...tokken uyanmıyorlar ama sutum azaldı ve 2 3 saate bi uyanıyor ama 10 a kadar uyuyor tabi beslene beslene....

Benimki gecede 2 kere uyanıyor ama gece en erken uyku saatimiz 12.30 zaten bazende uykusunu alıyomudur nedir kalkın konuşun benle diyo:))dün gece 4 te bi uyandı pür neşe gülücüklerle aramıza aldık babasıyla bir ona bir bana bakıp bakıp gülüyor tekmeler atıyo hadi uyu bakalım sıkıysa konuştuk çikolatayla beşiğinde zorla salladık uyuttuk sabah 10da uyandı oğluşum fıstıklı çikolatam o benimmmmmmm:)

maşallah kızlar bebekleriniz 11 12 gibi uyuyp sabaha kadar uyanmıyorlar, benimkinin gece uykusu hiç yok. 2 ,3 saatte bir beslenmek istiyor ve 1 den sabah 7 8 lere kadar uyumuyor. gece aralıksız en çok uyuduğu 2 saattir. şu an 3 ayı bitmek üzere ve hala düzene girmedi, üstelik çalışıyorum da :(

ekim anneleri içinde bir benim kız mı böyle diyordum ki allahtan senin mesajını gördüm kaydirigubbakcemile3 yaw kızlar ne şanslısınız ya benim kız gece 11-12 gibi yatsa ve sabah 6 da kalksa allahtan daha ne isterim bilmem :roflol: en fazla 3 saat tok durabiliyo benim cimcime, genelde 2 saatte bi uyanıyo emiyo valla sizin yazdıklarınızı görünce çok şaşırdım ben buna şükrediyodum :roflol: valla ben de istiyom yaaa sabaha kadar uyusun uyanmasınn ne yapmam lazım acaba :uhm:

Back