Gece ağlamaları

aysenidam2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
7
-2
Kızım 34 aylık oldu 2 yaşına kadar gece emerek uyuyordu.emmeyi bıraktık ama uyanmalari bitmedi ilk zaman süt için uyanıyordu artık sütte istemiyor gece 2 3 kez rüya görerek ağlayarak uyanıyor sakinleşiyor tepiniyor sinir krizleri geciriyor yarim saat suruyor nerdeyse sakinlestiremiyorum kucagima gelmiyor bama kiziyor ne yapacagimi sasirdim birden baslayan birsey degil emerken memeyi verince susardi simdi oda yok sutten ayrilinca dedim ama 1.5 sene oldu hala gecmedi uyku kalitesi olmayinca ikimizde helak oluyoruz yasayan care bulan varmi rüya ile uyaniyor hep ya biseyini kaybediyor ya birileri ile oyuncak kavgasi vs sinirli uyaniyor hep

Bazi cocuklar daha hassas olabiliyor. Uzman degilim ama gecici birseydir bence. Uyurken cocuklari rahat uyutan dualar var onlari deneyebilirsiniz. Buyuksehirdeyseniz uni hastanelerinde cocuk norologlar var gidip bi gosterin

Yanlarında misafir olduğum kızkardeşimin evindeyim. Yeğenim 5 aylık biraz önce ağlamasını duyarak uyandım 🥺 sarıldım sakinleştirmeye çalıştım dediğiniz gibi sureler okumaya başladığımda biraz sustu. Babası dayanamadı oto koltuğuna alıp dışarı çıkardı. Arabayla 1 tur. 🚗 Sonuç bebiş uyumuş 🤣

Kızım 34 aylık oldu 2 yaşına kadar gece emerek uyuyordu.emmeyi bıraktık ama uyanmalari bitmedi ilk zaman süt için uyanıyordu artık sütte istemiyor gece 2 3 kez rüya görerek ağlayarak uyanıyor sakinleşiyor tepiniyor sinir krizleri geciriyor yarim saat suruyor nerdeyse sakinlestiremiyorum kucagima gelmiyor bama kiziyor ne yapacagimi sasirdim birden baslayan birsey degil emerken memeyi verince susardi simdi oda yok sutten ayrilinca dedim ama 1.5 sene oldu hala gecmedi uyku kalitesi olmayinca ikimizde helak oluyoruz yasayan care bulan varmi rüya ile uyaniyor hep ya biseyini kaybediyor ya birileri ile oyuncak kavgasi vs sinirli uyaniyor hep
Canim ben de uyku teroru yasayan bir anneyim ve bu dertten muzdarip olan anneleri tek cati altinda toplamak icin uyku teroru adli instagram sayfasi actim orada konusuyoruz doktora giden tedavi goren atlatan aileler var.. yasamayan bilmez cok berbat bisi uykusuz 2 yildir ruh gibiyiz..Ben instagramdan ulasabildiklerime ulasmaya calisiyorum..

X