gece 12 de gelen misafirlerim için yardım

fatosbrn

öcükle böcük:))
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
1.737
80
kızlar gece teyzemler gelecek 6 yıldır ilk defa geliyorlar
ama ne yapacağımı bilemiyorum saat çok geç
fırında tavuk yada köfte kebap (ana yemek olarak)tarzında bişeyler düşünüyordum ama saat çok geç olunca ağırmı olur acaba diyorum
ne yapacağımı şaşırdım:umursamaz:
bir el atın lütfenopuyorumnanaktan

uzak mesafeden mi geliyorlar?çorba ,zeytin yağlı yemek yapabilirsin,sonuçta yatıya geliyorsa ertesi gün ağır yemekler yaparsın.

bence sen yinede ağır bi ana yemek yapmalısın çünkü kaç yıldır ilk ke< geliyolarmış yani zeytinyağlı sadeec çok basit kaçar zeytinyağlının yanında bi izmir köfte falan yapabilirsin

Misafiriniz ben olsaydım gözüm yatakta olurdu emin olun :))
Gece yemek yemek biraz ağır gibi geldi bana şöle çay ve yanına atıştırmalık bişeler (poaça,zeytinyağlı yaprak sarması gibi )olsa daha güzel bir tercih olurdu benim için :)
Güzel yemeklerinizi de gündüz yaparsınız ve hoş bir sohbet eşiliğnde tadını çıkara çıkara yersiniz :) afiyet olsun şimdiden :))

çok teşekkür ederim kızlar
uzaktan geliyorlar 2 günlüğüne
ağırda olsa yapmayı düşünüyorum ama
ne yapsam karar veremedim
fırıda tavukmu şinitzel yoksa köftemi yoksa et kavurmasımıı kafam çok karıştı
sadece mercimek çorbası bide tiramisu yaptım başkada bişey yok ortada

çok teşekkür ederim kızlar
uzaktan geliyorlar 2 günlüğüne
ağırda olsa yapmayı düşünüyorum ama
ne yapsam karar veremedim
fırıda tavukmu şinitzel yoksa köftemi yoksa et kavurmasımıı kafam çok karıştı
sadece mercimek çorbası bide tiramisu yaptım başkada bişey yok ortada

Tavsiyem kahvaltı tarzı hafif bir şeyler hazırlayın..o saatte şinitsel falan yenmezki :)

Tavsiyem kahvaltı tarzı hafif bir şeyler hazırlayın..o saatte şinitsel falan yenmezki :)

aslında bu yüzden kafam çok karıştı
bu seferde hiç bişey yapmamış gibi olacam
bende gecenin o saatinde kahvaltıyı tercih ederdim ama yapmasamda ayıp olur gibi geliyor

şinitsel daha ağır olur bence sen beni dinlemiyosun ama yine tekrar ediyorum izmir köfte yapabilirsin:sm_confused:

şinitsel daha ağır olur bence sen beni dinlemiyosun ama yine tekrar ediyorum izmir köfte yapabilirsin:sm_confused:

dinledim canım köfte yaptım çoook teşekkür ederim
gelmelerine yakın kızartacam
yanına patates
zeytinyağlı barbunya
bide salata yapacam
çorba yapmıştım zaten
yanlız börek yapsammı karar veremedim bari bunuda deopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yanına patates
zeytinyağlı barbunya
bide salata yapacam
çorba yapmıştım zaten
yanlız börek yapsammı karar veremedim bari bunuda deopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Menü şimdi daha hafif ,evet iyi oldu

börekde yapabilirsin :)

yanına patates
zeytinyağlı barbunya
bide salata yapacam
çorba yapmıştım zaten

şekerim zaten ara soğuğu yapmışsın yani börek yapmana gerek yok bence onun yerine pilav döktürsen birde daha iyi olmaz mı senceyerimseniben

şekerim zaten ara soğuğu yapmışsın yani börek yapmana gerek yok bence onun yerine pilav döktürsen birde daha iyi olmaz mı senceyerimseniben

böreğide hani arkadaşlar yemek ağır olur dediler ya yemezlerse çayla yiyebilirler diye altarnetif olsun diye yapmayı düşündüm
yoksa heyecandan ne bulsam döktürüverecemkaydirigubbakcemile3
şimdi yine kafamı karıştırdın bide plav yaparım olmadıdelikafadulden

ne hamarat oldun kız bu akşam:KK1:aman heyecanlanma canım ya kasma kendini sonuçta nişnalın mı geliyo sevgilin mi akrabaların yani seni en iyi tanıyan kişiler hem pilavda iki dklık iş yani yap gitsin

böreğide hani arkadaşlar yemek ağır olur dediler ya yemezlerse çayla yiyebilirler diye altarnetif olsun diye yapmayı düşündüm
yoksa heyecandan ne bulsam döktürüverecemkaydirigubbakcemile3
şimdi yine kafamı karıştırdın bide plav yaparım olmadıdelikafadulden

aynı şeyi düşündüm yanına domates zeytin falan çıkarıverirsin

ne hamarat oldun kız bu akşam:KK1:aman heyecanlanma canım ya kasma kendini sonuçta nişnalın mı geliyo sevgilin mi akrabaların yani seni en iyi tanıyan kişiler hem pilavda iki dklık iş yani yap gitsin

heç sorma kaydirigubbakcemile3
haklısın canımda ilk defa evime geliyorlar
onun için heyecan yarattım yapiim bari

ay ben bide böyle bi durumda evi tekrar temizlemeye kalkardım gerçi benim evimde tek toz bulunmazdı ama olsun maksat yapmak olsunkaydirigubbakcemile3heyecanlanır yani insan haklısın

X