Geç yumurtlayıp , yumurtası geç büyüyüp çatlayan ve böyle de hamile kalabilen var mı

angel_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
253
32
123
Geç yumurtlayıp , yumurtası geç büyüyüp çatlayan ve böyle de hamile kalabilen var mı çok merak ediyorum arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bş arkadadın yumurtlaması geç oluodu yumurtalikları tembel çalişiodu doktor kontrolunde yumurtalik hızlandırıcı ilaçlarma ve klomenle iki ay içinde hamile kaldı

Benim bş arkadadın yumurtlaması geç oluodu yumurtalikları tembel çalişiodu doktor kontrolunde yumurtalik hızlandırıcı ilaçlarma ve klomenle iki ay içinde hamile kaldı

Yumurtalıklar geç yumurtlayınca tembel mi oluyormuş acaba? By at ilk defa yaptırdım sonuç böyle çıktı. Ama doktor yumurtaların tembel falan demedi. 12. Gün baktı büyümemiş dedi. 18. Gün gittim 20 mm olmuş dedi şaşırdı ve çatlatma iğnesi verdi

Sana doktorun ne dediyse odur benim arkadasın yumurtalikları tembel çalişiomuş yani yumurtlaması çok agir gerçekleşiomuş yumurtlama takibi ilaç oldu bebişi sennkide onemli bişey deil stres yapmassan kisa Zmnda doktor kontrolunde hamile kalacagni dusunuorum ama streslenirsen kendini gereksiz bi tup bebek tedavisinin basrol oyuncusu yaparsın sevgilerle

Inşallah bakalım hayırlısı artık, bekleyeceğiz

Inşallah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder inşallah allah

Bana da yumurtaların tembel dediler hiçbirşey yapmadan 2 ay sonra hamile kaldım.kafanıza takıp üzülmeyin hamile kalmaya engel değil.

Bana da yumurtaların tembel dediler hiçbirşey yapmadan 2 ay sonra hamile kaldım.kafanıza takıp üzülmeyin hamile kalmaya engel değil.

Hayırlı olsun canım kaç yakılsın şu an

Canim ben gecen idrar testi yaptim farkli markalarda 4 tane hepside 2.cizgi silik cikti kan testi yaptirdim 26.02 cikti kimyasal gebelik dediler 48 saat sonra tekrar kan testi yaptirdim oda 104.62 cikti doktorum hamilesin ama keseyi gormemiz gerekiyo 1 hafta sonra diyo dis gebelik olmasindan korkuyorum olabilirmi degerler nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkma canım bekle doktorunu, inşallah kimyasal drğildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…