Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bş arkadadın yumurtlaması geç oluodu yumurtalikları tembel çalişiodu doktor kontrolunde yumurtalik hızlandırıcı ilaçlarma ve klomenle iki ay içinde hamile kaldı
Yumurtalıklar geç yumurtlayınca tembel mi oluyormuş acaba? By at ilk defa yaptırdım sonuç böyle çıktı. Ama doktor yumurtaların tembel falan demedi. 12. Gün baktı büyümemiş dedi. 18. Gün gittim 20 mm olmuş dedi şaşırdı ve çatlatma iğnesi verdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana doktorun ne dediyse odur benim arkadasın yumurtalikları tembel çalişiomuş yani yumurtlaması çok agir gerçekleşiomuş yumurtlama takibi ilaç oldu bebişi sennkide onemli bişey deil stres yapmassan kisa Zmnda doktor kontrolunde hamile kalacagni dusunuorum ama streslenirsen kendini gereksiz bi tup bebek tedavisinin basrol oyuncusu yaparsın sevgilerle
Inşallah bakalım hayırlısı artık, bekleyeceğiz
Bana da yumurtaların tembel dediler hiçbirşey yapmadan 2 ay sonra hamile kaldım.kafanıza takıp üzülmeyin hamile kalmaya engel değil.
Hayırlı olsun canım kaç yakılsın şu an
Inşallah bakalım hayırlısı artık, bekleyeceğiz
Canim ben gecen idrar testi yaptim farkli markalarda 4 tane hepside 2.cizgi silik cikti kan testi yaptirdim 26.02 cikti kimyasal gebelik dediler 48 saat sonra tekrar kan testi yaptirdim oda 104.62 cikti doktorum hamilesin ama keseyi gormemiz gerekiyo 1 hafta sonra diyo dis gebelik olmasindan korkuyorum olabilirmi degerler nasıl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkma canım bekle doktorunu, inşallah kimyasal drğildir
kimyasal gecti gebesin dedi ama ben kese gozukmez diye korkuyorum deger ve yukselisi iyimi iki gunde :/
cnm bnce gayt ıyı ıns bebegın sennledır
ıns canim insalahh
Ins canim insalahh