Son adet tarihim: 9 temmuz
26 günde 1 adet oluyorum düzenli.
Yumurtlama: 31 temmuz
Beklenen adet tarihi: 4 ağustos
9 ağustos sabahı kan testi sonucum 0.
Bu yaşına kadar adetim 2 kez gecikti. Biri kızıma hamile kaldığımda. Biri de şimdi. Adet olacakmış gibi kasımlarımda çok acayip ağrılar sızılar var. Ki adet dönemlerinde asla ağrı çeken biri değilim. Tam yumurtlama ve yakın günlerine denk getirdik birlikteliği. Nedir yorumunuz var mıdır ikinci bebeğim?
Son adet tarihim: 9 temmuz
26 günde 1 adet oluyorum düzenli.
Yumurtlama: 31 temmuz
Beklenen adet tarihi: 4 ağustos
9 ağustos sabahı kan testi sonucum 0.
Bu yaşına kadar adetim 2 kez gecikti. Biri kızıma hamile kaldığımda. Biri de şimdi. Adet olacakmış gibi kasımlarımda çok acayip ağrılar sızılar var. Ki adet dönemlerinde asla ağrı çeken biri değilim. Tam yumurtlama ve yakın günlerine denk getirdik birlikteliği. Nedir yorumunuz var mıdır ikinci bebeğim?
26 günlük döngi de yumurtlama zamaninizin 20 temmuz gibi olmasi lazim. Ama ovulasyon testi ile 31 inde tespit ettiyseniz yumurtlamayı. Uzerinden 14 gun gecmesi lazim gebelik olup olmadigini anlamak icin
26 günlük döngi de yumurtlama zamaninizin 20 temmuz gibi olmasi lazim. Ama ovulasyon testi ile 31 inde tespit ettiyseniz yumurtlamayı. Uzerinden 14 gun gecmesi lazim gebelik olup olmadigini anlamak icin
Tez zamanda sonuç alırsın umarım. Bende ovulasyon testi kullanacagim eger bu ay hamile olmadığım kesinlesirse :) daha 5 gun varken test yaptim idrarla negatif cıktı :) acelecilerde bugün ben varım