• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama ihtimali

nyxnyx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
137
103
23
Merhaba kızlar. Döngüm son zamanlarda 29-31 gün arasında gidip geliyor. Ama bu ay bir garip.
Bugün döngümün 27.günü. Ateşle takip ediyorum yumurtlamamı ama hâlâ yükselme veya yumurtlama belirtisi yok. Ya cidden baya geç yumurtlama olacak yada hiç yumurtlamayacağım bu ay. Daha önce bu durumu yaşayan veya fikrisi olan bilgilendirsin beni lütfen.
Screenshot_20250102_123755_Femometer.jpg

Ben yumurtlamayı ovülasyon testi ile takip ediyorum hiç pik görmeyince doktora gittim bana bu ay yumurtlama olmamış zaten kadınlar her ay yumurtlamaz çok normal dedi gönderdi sizde de öyle bir şey olabilir

Merhaba kızlar. Döngüm son zamanlarda 29-31 gün arasında gidip geliyor. Ama bu ay bir garip.
Bugün döngümün 27.günü. Ateşle takip ediyorum yumurtlamamı ama hâlâ yükselme veya yumurtlama belirtisi yok. Ya cidden baya geç yumurtlama olacak yada hiç yumurtlamayacağım bu ay. Daha önce bu durumu yaşayan veya fikrisi olan bilgilendirsin beni lütfen.Eki Görüntüle 3530288
Ateş ölçümü ile zor olmuyor mu? Bilmediğim için soruyorum 🩷☺️ Ovulasyon testleri evet stres yapabiliyor ama sanki daha garanti ve kolay bi seçenek.

Ateş ölçümü ile zor olmuyor mu? Bilmediğim için soruyorum 🩷☺️ Ovulasyon testleri evet stres yapabiliyor ama sanki daha garanti ve kolay bi seçenek.
Düzen oturtmuştum normalde ama bu ay dengem şaştı saçmaladı 😂 Ovulasyon deneyecegim galiba önümüzdeki ay

Back