Geç yumurtladım, erken gebelik testim de silik çizgi çıktı sizce hamile miyim?

Amiinn, her nasip vaktine esirdir. Bekliyoruz bakalım rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Çok yıpratıcı süreç gerçekten

adete 8 gün kala yaptınız testi? menim de 8 gün var adete test yapsam çıkarml acaba sizin gibi???

adete 8 gün kala yaptınız testi? menim de 8 gün var adete test yapsam çıkarml acaba sizin gibi???
Çıkabilir canım ama mesela 6 gün kala yaptığımda çok az aşırı silik çıktı bidaha test yapmıycam çarşamba olmam lazım olmazsam pazartesi kan vereceğim

Cok silik bi cizgi var cnm

Çıkabilir canım ama mesela 6 gün kala yaptığımda çok az aşırı silik çıktı bidaha test yapmıycam çarşamba olmam lazım olmazsam pazartesi kan vereceğim
ben 1saat olur olmaz yaptım çok silik bi şekilde çıkdı :) çok seviniyorum kendimi adet gününe kadar nasil tutucam bilmiyorum kan versem çıkarmı ???

Geç yumurtlama regli öteler kullandigin test ya artimed ya days doktorsa yalancı pozitif çok çıkarıyor son regl zamanın ve yumurtlama tarihin nedir
Canım ben ilk gün days doctor ile yaptım eczaneden almıştım silik çizgi çıktı sonra intten prodoctor alıp denedim 2 si negatif çıktı gecnlerde bu sabah denedim daha belirgin tam kırmızı değil ama pozitif çıktı hamile miyim acaba ? Görüntüsünü atıyorum.

Eklentiler

• IMG-20241228-WA0000.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 34
Hamile misiniz

Kizlar benim adetim 3 gün geçti ve baya belli ama silik cıktı erken gebelik testi inşaalllah hamileyimdir yarın kan vericem

Kizlar benim adetim 3 gün geçti ve baya belli ama silik cıktı erken gebelik testi inşaalllah hamileyimdir yarın kan vericem
İnşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun inşallah benim de adetim 2 gün gecikti ben de 1 gün daha gecikirse vericem haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…