• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Kalmişlik

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63
Bugün bir şehidimizin cenaze törenini izledim televizyonda.Babası ölen şehidimizin töreninde onun resmine sarılıp sürekli öpüyordu.Önce normal bir davranış olduğunu düşündüğüm bu olay, sonrasında babanın feryatları ile farklı bir boyuta götürüyordu beni.HEP GEÇ KALMIŞLIK.''Oğlumu varken hiç öpmedim'' diye bağırıyordu baba!...
''Oğlumu varken hiç öpmedim!...
Ne kadar acı değil mi? Zaman varken henüz hayattayken evladını hiç öpmemek ve acısını cenazesinde resmini öperek hafifletmek

Ne olur geç kalmayalım,ne olur!...

İçim acıdı.:çok üzgünüm: sevgiyi esirgemeyelim gösterelim sonra çooook geç olabiliyor teşekkürler canım..

Evet realist cocuklarimiz simaracak diye sevgimizi gösderememek.Cünkü Ailemizden öyle gördük.Kendimiz memnun olmadigimiz halde bunu cocuklarimiza yapmak.Sagol arkadasim...

Çocuklarımı ben ve babaları istediğimiz gibi öptüp kokluyoruz..Hiç dinlemem,kim ne demiş ne düşünür.Allah herkese sevgi dolu yürekle çokuklarına göstermeyi nasip etsin
Şehitlerimize Rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum

Back