• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç kalma hastalığı

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.518
2.969
333
Her zaman bir yerlerlere geç kalıyorum. Hastaneye, misafirliğe, arkadaş buluşmalarına vs. Terapi almadan kendi kendine yenebilir miyim? Eşim der ki çok yavaşsın! Evet şöyle hiç arı gibi olamadım

Her zaman bir yerlerlere geç kalıyorum. Hastaneye, misafirliğe, arkadaş buluşmalarına vs. Terapi almadan kendi kendine yenebilir miyim? Eşim der ki çok yavaşsın! Evet şöyle hiç arı gibi olamadım
Yani hayatınızda acele edecek hicmi birseyiniz olmadı? Bir yere tam saatinde yetişmek gibi. Calismiyorsunuz sanirim. Fazla rahatlıktan kaynaklı olabilir. Sizin yapmadiginiz seyleri esiniz üstlenmişse eğer. Sizde bu duruma alismissiniz.

Konuyu annem açtı sandım. Onun bide yalanları var ama geç kalmasının hep bi sebebi var. Hayır yani insan bi utanır ulen senelerdir sıkıyorum insanlara yemezler artik diye düşünür oda yok 🤣 3 der 5 de gelir olan aksilikleri duysanız şaşarsınız.

Madem yavaşsınız daha erken hazirlanmaya başlayın ne terapisi allah aşkına plansız programsız davranmayın hemen çıkabilen bir yapınız yoksa.. giyeceginize kadar akşamdan hazir edin falan..

Çok vaktiniz var ondan bende önceden 2 saat tırnak bakımı yapar sonrada oje sürerdim daha erken bitmez sanıyordum şimdi 2 çocukla 24 saatele neler yetişiyor neler sığdırıyorum kendime hayret ediyorum. Sizde alarm kurup çaldığında evden çıkacaksınız yetişmeyen şeyleride mecbur olarak bırakacaksınız böyle böyle alışırsınız.

Back
X