Gebeliğe Hazırlık Geç kalan adete çözüm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nrsyd94

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
101
96
18
Merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum . Bebişlerim donduruldu trasnfer edilcek doktor adet olunca gel dedi. Adet görüp ilac kullanmam lazım önce . Ama adetim 4 gün geçti henüz ne gelen var ne giden :) Hiç şaşmazdı adetim düzenli. Testte yaptırdım negatif . Stresten oluyo da iste düşünmeden yapamıyorum.
Bi yolu var mı adet olmanın ????

Bir kaşık çörek otu yutuyorsunuz gün içinde okadar . He adet söktürüyor , hem adeti bi iki günde kesiyor .

Maydanoz kaynatıp içebilirsin ama hamile falan olmadığından emin ol allah korusun eger gebelik varsa düşükle sonuçlanır

Maydanoz kaynatıp içebilirsin ama hamile falan olmadığından emin ol allah korusun eger gebelik varsa düşükle sonuçlanır
Tesekkürler Eminim hamile olmadıgıma da hep bu tup bebek için kullanilan ilaclar böyle yapiyo. Sadece suyu mu kendiside mi

Teşekkürler evde ondan da var her gun kac kere içilcek
Ben regl olmadan 3 gün önce sabah akşam birer kupa içiyorum. Hem pms dönemine de iyi geliyor, şişkinliği de hafifletiyor. Ama regl olunca kullanmayı bırak canım kanamayı artırabilir diye duymuştum

Ben regl olmadan 3 gün önce sabah akşam birer kupa içiyorum. Hem pms dönemine de iyi geliyor, şişkinliği de hafifletiyor. Ama regl olunca kullanmayı bırak canım kanamayı artırabilir diye duymuştum
Ah bi adet olsam artsın hic muhim degil :)

Tesekkürler Eminim hamile olmadıgıma da hep bu tup bebek için kullanilan ilaclar böyle yapiyo. Sadece suyu mu kendiside mi
Yıkayıp olduğu gibi sapıyla falan kaynat ve suyunu içmek lazım cnm ..Ne bileyim genede içme bence ya bekle bir kaç gün daha ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…