• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec gebelik olabilir mi

Zulta

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
6
6
6
38
Merhaba benim son adet tarihim 25 temmuz. 28 günde 1 adet görüyorum ve tam 14. Gün haftası ovaluasyon oluyor diye hesaplamistim. 22 Ağustos'ta adet görmedim ve 23 ünde kan testi yaptığımda ilk değer 65 idi. Doktor tekrar etmek istedi, 2. Değer 2 gün sonra 335 idi. 5. Haftada kese ve yolu gördü. 6 hafta 2 günde (bugün) kese gelişmişti ancak kalp atışını henüz duyamadik. Cuma günü tekrar gel dedi. Sizce kalp atışını duyamamak normal mi? Geç gebelik olabilir mi?

Geç gebelik falan değil, illa 6ıncı haftada duyulması gerek diye bir kaide de yok. 6 - 8 hafta arası normal. Ha ama 9uncu haftaya atarsa, yani hala duyulmazsa, o zaman riskli diyelim. 1 hafta sonra gel demiş, güven doktoruna. Herşey yolundadır.

Hayırlı olsun gebeliğiniz. Gayet normal duyulmayabilir. Kafanıza takmayın benimde 6.haftamda duyulmamıştı.

Gayet normal geçen sene hamileliğimde son adet tarihim 13 temmuzdu ve ben 6 Eylül’de kalp atışını duydum. 7. Hafta bitmek üzereydi.
Bir hafta sonra tekrar baktırın. Bence geç döllenme değil.

2gec dollenme degil zaten gebesiniz 8 haftadada duyulan var.

Back
X