Geç düşukten sonra hamilelik

Canım o embryolara baktirip öyle köydür bence.birde embro transferi yapılmadan seni iyi hazırladılar.vitamin takviyelerle.cunku 3.5ay hamileymissin az da olsa vücudun yıpranmış tır

B Beyza_2018 devlette benim embriyolar . Orda da gonderiyorlar mi ? Ve embriyo üzerinden nelere bakilmis olacak ? Bir de dondurulmuş cozulurken sanırım 2 li 2 li dondurduklari için 2 sini göndermiş olurlar değil mi?

Canım devlette yaparlarmi bilmiyorum ben özelde duymuştum hatta ozaman 1tl di çöktü.benimde 3tanr dondurulmuş um var ama koydurmayacagim çünkü onlarda hasarlidir muhtemelen.iki gebeligim normal oldu ama tüp yaptirmistim tutmadi

Ne guzel ki ikinizin de dondurulmus var.benim hic yok.eger karar verirsek yeni baştan basliycan herşeye ve ben cok yoruldum.Rabbim ins normal yolla nasip eder.

Dondurulmuş var ama sağlıklı lar mı acaba . Korkuyorum şuan ya bir daha aynı şeyleri yasarsam diye .Rabbim keşke hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde normal gebelik ler nasip etse hepimize .

Dondurulmuş var ama sağlıklı lar mı acaba . Korkuyorum şuan ya bir daha aynı şeyleri yasarsam diye .Rabbim keşke hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde normal gebelik ler nasip etse hepimize .
Kontrol edilme gibi bi şans varsa ettirirsinuz canım sende testlerini kontrollerinj yaptirdiktan sonra hayırlısıyla transferin olur.Allah büyük.yaşlar kac kızlar bu arada

Benim de:)30dan once doğurmak istemiştim ama kısmet olmadi hayırlısı
Evt bende öyle istemiştim ama kısmet olmadı . Ben kendimi gerçekten hiç iyi hissetmiyorum . Durduk yere ağlama krizlerine giriyorum . Eşime karşı kötü davranıyorum onun her davranişi gözüme batıyor . O da hiç alttan almıyor zaten . Hamileyken çok iyi davranmisti simdı farklı davrandığını hissettiğim için hircinlasiyorum. Kendimi daha da berbat hissediyorum . Böyle olunca resmen kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim . Bir kere de tartışma esnasında benm için değil çocuğu için iyi davrandığını da söyledi . Rabbim dayanma gücü ver . Sizler de durumlar nasıl ? Eşiniz size destek oluyor mu

Canim erkek kadinin hissettigi kadar yogun yasamiyi duygularını.onlarında canı yaniyo ama bi gibi dokemiyolar içlerini.Rabbim hayırlısıni versin herseyden once.birlikte atlatilacak seyler bunlar.uzulup aglama canim okadar artik yapacagimiz bisey yok onumuze bakmak lazim.RAbbim yine nasip eder.ondan umit kesilir mi.bak basta konustugum arkadas ni video izlememi soyledi bulup onu okursan rahatlatacak seni de.ben guclu durmaya çalışıyorum cnm.elimden geldigince belli etmemeye çalışıyorum.oglum var ikiside anlamasin diye.esine de hak ver canm surekli o moddaysan bir sure sıkılıyodur.dua edelim sabır isteyelim cnm

Rabbim e sığınıyorum . Ama içimdeki yangın sonmuyor . En ufak hatırlatacak bir durumda kötü oluyorum . Yarın kadın doğuma gideceğim o bile şuan bilinç altında etkiledi beni . Düşük sonrası ilk defa gideceğim . Rabbim sana anneliği nasip etmiş ne güzel . Bizlere de tattırsın inşallah

Aminn canim.cani gonulden diliyorum Rabbim isteyen herkese tattirsin.bende hemen testleri yaptirmak istiyorum eşim pek istemiyo bekle.diyo.bakalim herkes icin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…