- 14 Eylül 2015
- 865
- 260
- 33
- Konu Sahibi elif ece 007
-
Başın sağ olsun cnm. Bence test yaptırmakta yarar var. En kısa zamanda da kucağın dolar umarım.Arkadaslar 4.5 aylik ikizlerimi kaybettim 3hafta once nezamn yeniden gebelik dusunsem.atlatamiyorum bu durumu.yaşayan var mi benim gibi.bundan once de 8haftalik kalbi durdu kurtaj olmustum.ama bunlar son ana kadar yaşadı.doktorun biri teste gerek yok diyor biri yaptir diyor
Sağol canm.zaten çıkması 2ayi bulurmus.aminn insallah Rabbim onlarin acısını unutturur bize.doktor 6ay bekle dedi ama beklemekte zor geliyr.zaten tup bebekti.keske dogal yolla nasip olsaBaşın sağ olsun cnm. Bence test yaptırmakta yarar var. En kısa zamanda da kucağın dolar umarım.
Doktoru dinle cnm bence. Hem vücudun da kendini toplar. Doğal yollarla Belki olur, kimbilir. bol bol dua et cnm alllah ol der oluverir şüphesiz.Sağol canm.zaten çıkması 2ayi bulurmus.aminn insallah Rabbim onlarin acısını unutturur bize.doktor 6ay bekle dedi ama beklemekte zor geliyr.zaten tup bebekti.keske dogal yolla nasip olsa
Internette okuyorum bazi doktorlar düştükten sinra 6ay içinde olursa saglikli bi gebelik olması daha fazla diyo.tutma şansı daha cokmus kafam karıştı:)dua etmekten baska bisey gelmiyo canım elimizden Rabbim hayırlısıni nasip etsin..senin varmı bebisDoktoru dinle cnm bence. Hem vücudun da kendini toplar. Doğal yollarla Belki olur, kimbilir. bol bol dua et cnm alllah ol der oluverir şüphesiz.
Maşallah canim öncelikle Rabbim yavrunu kucağına alnayi nasip etsin..sebeo neydi cnm niye düştü.benim de once 8haftalik kalbi durdu.bu kuzularimda da 20gun boyunca devam eden kanamanin arkasından sulari gelmis.sonrasi da kaçınılmaz sonuc iste..cnm sebeplerini soylersen sevinirim..bide infertile sebebiniz neydi eger soylersenBen de 3.5 aylık ve 8 haftalık iki düşük yaşadım. Testlerimi yaptırdım ve sıkıntı çıkmadı. Test sonuçlarını beklemek uzun sürüyor. Daha sonra tüp bebek denedim ama tutmadı. Tüp bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldım. Şimdi hamileligimin 19. haftasındayim.
Bide tup bebeği nekadar zaman sonra yaptirdin acabaBen de 3.5 aylık ve 8 haftalık iki düşük yaşadım. Testlerimi yaptırdım ve sıkıntı çıkmadı. Test sonuçlarını beklemek uzun sürüyor. Daha sonra tüp bebek denedim ama tutmadı. Tüp bebek denemesinden 3 ay sonra dogal yolla hamile kaldım. Şimdi hamileligimin 19. haftasındayim.
Niye yirtildigina dair sana bisey dediler mi canm.benim ikizleri rahim tasiyamamis guya ama okadar kanamam vardi hicmi etki olmadı.o konu da kafam karışık.8hffalik olan bebegin tup bebekmiydi.benim 1tane oglum var şükür..tup bebekle oldu.8haftalik olan doğal yolla oldu ama kalbi durdu malesef..ama ikizlerime okadar cok üzüldüm ki.hem tup bebek hem iki tane hem okadar surecten gecmek.Rabbim hayırlısıni versin insallh.belki yine dogal yollq olur Allah büyük.canm sana da 6ay mi dediler.yoksa surec mi oyle denk geldi.ben 6aydan once olmasini istiyorum ama korkuyorum da..testleri nerde yaptirdin cnm bide.kus.bkma cok sordum amaCanım benim de su kesem yırtılmış ti. Hamileligim sonlandırıldı. Sonraki adet bitimi testlerimi yaptırdım. 2 ay sonra test sonuclarim çıktı. Test sonucundan 2 ay sonra tüp bebek yaptırdım ama tutmadı.3 ay sonrada hamile kaldım. Hakkımızda hayırlısı canım.
Bizde de aynı sıkıntı canm.nerde yaptirmistin tüp bebegiBizdeki sıkıntı sperm hareketliliği ve sayisiydi. Bu yüzden tüp önerdi doktor. Spermi sececegiz dedi mantıklı geldi bize. İnşallah bu sefer senin de yüzün güler.
Ya maşallah.oyle sorun olupta nasil doğal olmus Rabbim isteyince oluyor tabi.ben oglum da hic oyle problemler yaşamadım.bendeki kanama sebebi plesantanin asagiya yerlesmis olmasiydi..hergun biraz daha artti.yeniden hamile kalinilinca unutuluyo mu o acı Canm.bende unutmak istiyorum;(sende ki kanama niye oldu acaba.iki bebek icin de 1.kalite oldugu soylenildi.hani kalitesiz spermden kaynakli olsa bizimki.hayirlisi ya8 haftalık olan bebeğim doğal yolla olmuştu. Test sonuçlarına göre kalitesiz sperm düşüğe yol açar dediler. Eşimde ileri hızlı hareketli sperm yoktu. Sperm sayısı da çok azdi. Kese yırtılması da aynı sebepten olabilir dediler ve bende de çok kanama olmuştu. Hamileliğin erken dönemindeki kanamalar da kese açılmasına yol açabilir dediler. Tüp bebeği Mayıs'ta yaptırdım. Bana bekleme süresinden bahsetmediler. önemli olan psikolojik olarak kendini hazır hissetmek. Ölü doğum yapmak çok ama çok zor. Ayrıca kucuk bir mezarın oluyor. Bunlar cok aci...Zihnen ve bedenen kendini iyi hissedince tekrar denemelisin. Testleri tıp fakültesinde yaptırdım. Bence rahim tasiyamadi dedilerse önce rahimle ilgili araştırma yaptirmalisin.
Rabbim inşallah bu sefer kucagina aldirir canim dua etmekten baska bisey gelmiyo bazen elimizden.aklinda varmi sayi hareket morfoloji.bizde de umut varmi diye soruyorum.hic aklimdan her hafta sonu canim iyice yaniyo.gecer ins.cinsiyetini ogrendinmibizde normal hamilelik oluyordu ama hep düşükle sonuçlanıyordu. bu hamıleliğim nasıl geçecek onu da bilmiyorum. yeniden hamile kalmak ya da aradan zaman geçmesi unutturuyor mu desen hayır unutturmaz ama zamanla insan alışıyor. inşallah melek olan yavrularımız ahirette bize şefaatçi olur. hala ara ara aklıma geldikçe gözlerim dolar ama elimizden birşey gelmiyor. mehmet yıldız ın küçük kızın kıyafetini yırttılar videosunu izlemeni tavsiye ederim. bu beni biraz rahatlatıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?