Geç düşük yaptım(17 haftalık ) kizlar çok kötüyüm

Aynı haftada aynı şekilde bende yaşadım suyum geldi sezeryana alindim enfeksiyondan bebeğim canlı idi canlı da doğdu ama yasayamayacagi için vefat etti doğduktan sonra benimde 8.haftadqn itibaren her hafta nerdeyse pihitli kanamalarim oluyordu çok yorulmustm 3 ay hastanede yattim nerdeyse ve doğum yapalı 30 günüm oldu psikiyatri ilaclari kullaniyorum çünkü tek başıma asamiyorum süreç çok zor kendine mi uzulesin karnındaki melege mi disardaki evladına mi bu sıkıntıyı yaşamayan bilemez her kanama da bebeğim sapasaglamdi hiçbir sorunu yoktu sağlıkla büyüyordu suyu bittiği halde bile nası oynuyodu ksrnimda radyolog doğuma girmeden bakti bebeğimle vedalastim rabbim böyle uygun gördü diyorum isyan etmeden merhametten gözyaşımı dökerim görmeye gidemedim oğlumu Bi hoş oluyorum kizima çok benziyodu kizimi sevdikçe pişmanlıkta oluyor oğlum uzulurmu diye anne yüreği iste

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Bende 12.haftada kaybettim bebeğimi kontrolde kalbinin durduğunu öğrenmiştim kürtaj oldum. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 11 haftalık. 20 aylıkta sezaryenle doğan oğlum var. Bu bilgileri aklınız kalmasın diye vermek istedim yani mesela sezaryen doğum sonrası 2 yıl kürtaj sonrası 6 ay bekleyin diyorlar ama bu sizin vücudunuz ve psikolojinizlede orantılı. Öncelikle teşhis ve tedavinizi tamamlayın en önemlisi bu. Bir sıkıntı varsa baştan çözülsün inşallah yoktur ve bu süreçte bebek konusunda stres üzüntü yapmamaya çalışın. Kontrol sonrasında zaten tekrar denersiniz.Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Öncelikle basınız sagolsun. Yaşınız daha çok genç bence biraz bekleyin vücut kendini toplasın siz psikolojik olarak toparlanin ondan sonra yeniden çocuk sahibi olmayı deneyin derim.

Çok geçmiş olsun. Allah hayirlisiyla kiziniza kardeş nasip etsin. Evet bizim gibi çok kadin var. Oncekinde hamjle kalmakla herşey hallolur saniyordum. Etrafimda herkes sorunsuz kucagina almişdi. Kolay demek ki dusunuyordum. Ama şu an hamile olsam da hayal bile kuramiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Valla canım herzaman şükret.Biliyorum hiç kolay değil bende ilk gebeliğimde düşük yaşadım.Tam 10.haftaya girdiğim gün.Çok üzüldüm ama kendimi paralamadım.Vardır bir hayır dedim.Aynı gün hipotroid hastalığımı öğrendim(Çalıştığım halde kilo alıyodum ama yeni evli olmama bağladım böyle bir hastalığı bile bilmiyodum)1 ay dan sonra çocuk düşündüm ama bu sefer polikistik over olduğumu söyledi dr.Hiç isyan etmedim.Allahim dan hep hayırlısını istedim dua ettim.(Birkere çocuğum düştü diye arkamdan kısır olsa da karnında yasamiyo diyen bile oldu)Çok dua ettim çok özendim ve rabbimin mucizesi şuan 5 haftalık hamileyim.Yolun başındayım ama hayırlısı diyorum herzaman.Hiç kendini sıkma yorma.Rabbim evladını sana şefaatçi eylesin.

Çok zor rabbim sabrını bol versin imtaininda evladından olmuş isyan etme vardır rabbimin bı bildiği hayırlı deyilmis sizin için bilemeyiz cennette seni bekleyen bı melek o sensiz cennete girmeye ek çok ağlama hamile de kalma enaz6ay bekle

Merhaba, öz hikayem gibi okudum çünki aynısı benimde başima geldi ayni haftada ayni belirtilerle, bende aynen qaz sancisi zannettim git gide artdi sancilar dayanilmaz oldu sonra kanama öyle düşük yaptim 17 haftalikken, sebep servikal yetmezlik, bence sendede düşük sebebi o , çok zor evet aylarla ağladim bende , tedaviye 1 yil sonra başlaya bildim hamile kaldim 3 ayda serklaj yapildi rahim ağzina dikiş atiyolar , öyle tamamladim hamileliğimi çok şükür oğlum 4 aylik oldu , bütün acılar geçiyor onunla, dilerim rabbim sana ve isteyen herkese acilarini dindirecek hayirli evlat nasip etsin

Merhaba Bana sebep söylemediler düşükten 3 gün önce muayene de rahim ağzı ölçüldü yetersizlik yoktu ama nedn oldu bilmiyorum ne tedavisi gordunz acaba ben şuan hemen yeni bebis istyorum ama bugün doktra gittim cinsel ilişkiden sorna kan geliyordu bı iki damla o yüzden birşey çıkmadı ama polisktik över var dedi ben de nasıl olur adetlerim duzenli ve hemen evlendim 3 ay için de hamile klamistim kafam çok karıştı zaten uzgunm çok birde hamile kalamaicam bebegm olmucak diye korkuyorum

Tarifi yok duygularımın Allah sağ saglim kucağınza almayı nasip etsin hamilelerin duası kabul olurmuş bana da dua eder misinz yakin zamnda tekrar olsun ama böyle sonuclanmasin
Canm insallah allah yakın zamanda hayırlısıyla ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın . Üzülme herşey nasıp deyip teselli versekte insanda o derın uzuntu gecmıyor o heyecan mutluluk sonrası boyle olması gercekten uzucu allah kalnine gönlune gore versın umarım tez zamanda allah sana güzel bir evlat nasıp etsın .

Amin inşallah canım şuan tek tesellimiz bu hayrli bı evlat sağ salim kucağımıza almak

Canım hiç üzülme rabbimin bir bildiği vardır de ben hamileydim 37 haftaya kadar herşey normaldi hiçbir sorun yoktu o kadar heyecan dolu esylari hazır doğuma gittim kızımı alcaktm kucağıma ve ansızın ciğerleri açılmadı doğumdan 3 gün sonra kaybettim 2 ay oldu kafayı yememek için kendme hep şükür diyorum beterin beteri var ben onun yüzünden gördüm doğumda burun buruna geldim sesini duydum o yüzden üzülme ve önüne bak canim

Çok üzüldüm canım basın sagolsn yıkılıyor insan gerçekten evlat acısı zor rabbim kmseye yaşatmasın kucagimizi boş bırakmasın inşallah yakın zamanda yeni bı bebismz olur benim de iki ay oldu acimiz aynı ama hafflemedi hiç

Rabbim birdaha böyle bir aciyla kimseyi sınamasın rabbimin bundada vardır bir bildiği demekten başka dua etmekten başka çaremiz yok çok zor anlatılmaz bir acı ama dua dua rabbim sabır versin inşallah üzülme dersem olmaz o annelik duygusunu yaşamak başka birşey canım

Aynen öyle canım başka birşey bu tarifi yok evet bundada vardır bı hayr dua edicez bol bol

Bende polikistik overim bende tüm belirtileri vardi adet düzensizliyi, düzensizlik derken nerdeyse hiç adet olmuyordum yilda anca 1.2 kez , tüylenme saç dökülmesi hepsi vardi. Hamile kalmak için femara isimli ilaç aldim, hamileliği korumak için progesteron ilaçları ve serklaj oldum

Bana da polikistik over var dedi ama sadece yumurta fazlalığı varmıs adet düzensizliği düşükten önce hiç yoktu zaten düşükten sonra bı kere adet oldum bilmiyorum o yüzden takipteyim inşallah kolay hamile kalırım.tek su var cinsel ilişkiden sonra kan geldi bı iki damla doktor rahim agzin daha hassas o yüzden dedi sizin böyle oldu mu ne zman gider hassaslığı bilmiyorum rahim kendini toplamis öyle dedi

Canım çok geçmiş olsun.basiniz sağolsun ben de daha 3gun önce doğuma bir hafta ,10 gün Kala 37 haftalık bebeğimi kaybettim.hic bir sebebi yokken .rutin kontrolden bir gün önce karnimda ölmüş yavrum.gidince kalp atışı alamadık şok olduk yıkıldık.acil doğuma alındım normal olmadı makat gelişti.ben de normal istemedim sezeryanla alındı yavrum.defnetti babası.elimiz kucağımız boş eve geldik.bu süreç nasıl geçer biliyorum.aglamaktan gözlerimi açamıyorum.her şeyi hazırdı doğumunu beklerken melegim yavrum kızımı toprağa verdik. Allah'ım kimselere bu acıyı yaşatmasın.rabbim anne olmak isteyen herkesi evladına kavuştursun.

Canım daha iyisindir umarım, bende 6 aylıkken kaybetmiştim ilk bebegimi acısı çok zor gerçekten ama 6 ay sonra tekrar hamile kaldım 4 yaşında kızım var, umudunu kaybetme, 6 ay sonra hamile kalmak için gün saymıştım ben

Allah sabir versin ama insaAllah gecicek merak etme Allahtqn geldi o hediye sna yine Allah nasip edicektir izniyle.sadce size diyecegim boyle acil durumlarda herzman gercekten devletin kadindogum acillerine gidin bende 7 haftalk dusuk yapmistm etrafnda pervane gibiler Allah razi olsun ilgi alaka ben oldum olasi özel bana soguk geliyor Allah iyi doktorlarida eksik etmesin basimizdan tabi onlar ayri ama ilgiszler yogunlkta cevremdende duyoyorum.Kalbini ferah tut evladin Allahin izniyke sna seffatci olacak duaci olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…