18 şubat pik gördüysen adet günün 2 si gibi olur yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor ya adet bekle bakalım 2 si 3 ü gibi yap testKızlar geç döllenme olmuş olabilir mi.. Son adet tarihim 23 Ocak, regl döngüm 32-33 gün. 18 şubatta ovülasyonda pik gördüm değerlendirdik. Bat 24 şubattı ama geçti, 37. Gündeyim şu an adet olacak gibi de hissetmiyorum pek ara sıra hafif sızı oluyor. Gebelik testim negatifti dün. Sizce hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi, çünkü çok geç yumurtlamam oldu, tam 27. Günde..
Ben ikinci çocuğumda geç döllenme yaşadım, adetim 3 gün geçmişti idrarda çıkmadı, hastaneye gittim kan verdim onda da çıkmadı, ertesi gün tekrar kan verdim beta hcg 18di.Kızlar geç döllenme olmuş olabilir mi.. Son adet tarihim 23 Ocak, regl döngüm 32-33 gün. 18 şubatta ovülasyonda pik gördüm değerlendirdik. Bat 24 şubattı ama geçti, 37. Gündeyim şu an adet olacak gibi de hissetmiyorum pek ara sıra hafif sızı oluyor. Gebelik testim negatifti dün. Sizce hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi, çünkü çok geç yumurtlamam oldu, tam 27. Günde..
Biraz daha bekleyeyim zaten bu sürecin kendisi hep bir bekleyiş18 şubat pik gördüysen adet günün 2 si gibi olur yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor ya adet bekle bakalım 2 si 3 ü gibi yap te
Bunu duyduğuma çok sevindim böyle deneyimler öyle umut oluyor kiBen ikinci çocuğumda geç döllenme yaşadım, adetim 3 gün geçmişti idrarda çıkmadı, hastaneye gittim kan verdim onda da çıkmadı, ertesi gün tekrar kan verdim beta hcg 18di.
Bunu duyduğuma çok sevindim böyle deneyimler öyle umut oluyor kiBen ikinci çocuğumda geç döllenme yaşadım, adetim 3 gün geçmişti idrarda çıkmadı, hastaneye gittim kan verdim onda da çıkmadı, ertesi gün tekrar kan verdim beta hcg 18di.
teşekkür ederim ben de önümüzdeki hafta kan için gitmeyi düşünüyorum adet olmazsamDoktorlar yumurtlama tarihinize deği, son adet tarihinize bakıyor. O yüzden yumurtlama gününüzü dikkate almayın. Yarın sabah ilk idrarla test yapın. Emin almak için gelecek hafta kan verirsiniz.
İki hamileliğimde de sol kasığımda batma olmuştu. Hamile olduğumu öyle anlamıştımBunu duyduğuma çok sevindim böyle deneyimler öyle umut oluyor kihayırlısı olsun.. ilk haftalarda herhangi bir belirti oluyor mu sizce? Bende çok bir değişiklik var diyemem hafif adet olacakmış gibi o kadar gelip gidiyor
Canım takvime göre yapma sen adet bitince 2 gün sonra başla denemelere birinden biri tutar inşallah birer gün ara ile yap :)Arkadaşlar merhaba
Bende anne olman istiyorum ve yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum
Adet düzenim 2 aydır 24 güne düştü
Sat 4 Şubat
Bat 27 Şubat olarak görünüyordu yumurtlama günü de takvimim uygulamasında 13 Şubat olarak görünüyordu ve değerlendirdik
Reglim şuan 3 gün gecikti 27 sinde idrar testi yaptım negatif çıktı
Geç döllenme olabilir mi kan testi ne zaman yaptırmalıyım?
son durumunu merak ettim sonuç nedirKızlar geç döllenme olmuş olabilir mi.. Son adet tarihim 23 Ocak, regl döngüm 32-33 gün. 18 şubatta ovülasyonda pik gördüm değerlendirdik. Bat 24 şubattı ama geçti, 37. Gündeyim şu an adet olacak gibi de hissetmiyorum pek ara sıra hafif sızı oluyor. Gebelik testim negatifti dün. Sizce hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi, çünkü çok geç yumurtlamam oldu, tam 27. Günde..
50 gün gecikti kan verdim çıkmadı idrar testi yaptım çıkmadi ama hala şüphem varBen ikinci çocuğumda geç döllenme yaşadım, adetim 3 gün geçmişti idrarda çıkmadı, hastaneye gittim kan verdim onda da çıkmadı, ertesi gün tekrar kan verdim beta hcg 18di.
50 gün çok uzun bir süre. Hamile olmama ihtimaliniz çok yüksek50 gün gecikti kan verdim çıkmadı idrar testi yaptım çıkmadi ama hala şüphem var
Duphaston kullanıyorum dün biraz iki nokta kanamam oldu bitti zaten yoktur diye umuyorum olsaydı testte çıkardı50 gün çok uzun bir süre. Hamile olmama ihtimaliniz çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?