• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gec döllenmeyle hamile kalan arkadaslarin gebelik belirtileri

SevgiMelek9393

Üye
Kayıtlı Üye
İyi gunler arkadaslar. Daha yeni evliyiz ama cocuk hastasiyim diye bilirim. 2ayimizi yeni doldurduk gecen ay yerlesme kanamasi yasadim ama galiba gebelik olusmadi adet oldum bu ay da adetim 13 eylulde olmasi lazimdi olmadi. Yaptigim testlerde gah hayalet bi cizgi cikiyor gah da hicbisey yok. 14 eylule kan testi yaptirdim 2den asagi yazdi tam bi deyer yazmadi. Belirti olarak kasik agrisi yasiyorum bide goguslerde dolgunluk.
Gec dollenme duydum acaba gec dollenme yasayan arkadaslarimiz varmi? Varsa nasil oyrendiler? Hangi belirtiler yasadilar ,yardim ederseniz sevinirim.. simdiden tesekkurler.

büyük ihtimalle geç döllenme o zaman
haftaya kan yaptığınızda netleşir ama siz yine de ağır eşya kaldırmayın yükseğe falan uzanmayın bir şey almak için 😊
Yukseye de uzandim agir esya da kaldirdim , belim cok agriyo o yuzden. Ev tasima islemlerimiz var, o yuzden fazlaca is var. İnseAllah dediyiniz gibi olur. Haftaya yapinca paylasirim da sizlerle.

Back
X