- 19 Temmuz 2017
- 43
- 16
- 8
- 34
- Konu Sahibi Civcivin annesi
-
Yumurtlamanın üzerinden 14+8 = 22 gün geçmiş oluyor. Kesin çıkar. Hemde kopkoyu çıkması lazım. Yumurtlama takibi yaparak mı buldun adet gününü tahmin yürüterek mi ? Anca adet gününü yanlış hesapladıysan gebe olabilirsin bi 10 gün falan geç yumurtlamış olman lazım en az.Kızlar selam hepinize ben 7ay önce düşük yaptım kürtaj oldum .gebeligim geç döllenme olmuştu 40gun boyunca adet görmemiştim ve 40.gun öğrenmiştim hamile olduğumu .ama boş gebelikti kurtj olmak zorunda kaldım .gecen ay ilk denemenizi yaptık bu ay adet günüm 8gun geçti .iki kez evde test yaptım çıkmadı ama kasik ve sırt ağrım var goguslerim agriyo büyüdü baya sizce yine geç döllenme mi olmuştur ... Bu durumu yaşayan var mı ???
Canim adetine 2 gun var eger 2 gun sonra adet olmazsan test yaparsin varsa cikar yumurtlama tarihinin ustune 14 ekleyip adet tarihini belirliyorsun.selam arkadaşlar,
benimde normalde adet günlerim 30-32. gün arası oluyor. bu ay yumurtlamam geç olmuş 24. günümde ovulasyon testinde pozitifi aldım. Bugünde 36. günüm ama hala regl olmadım. pazar sabahı gebelik testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı. 24. gün yumurtladığım için geç döllenme olabilir mi ? birde bugün sürekli tuvaeletteydim sanki regl olmuşum gibi geliyor tuvalete gidiyorum ama hiç birşey yok. bir de az da olsa akıntım ar normalde bu dönemde adet döneminde kuru dönem olması gerekmiyor mu ? Hamile olabilir miyim acaba ?
evet canım 14 gün sonra oluyor ama öyle olunca da 38. gün olmuş oluyor bu çok uzun bir süre değil mi ?Canim adetine 2 gun var eger 2 gun sonra adet olmazsan test yaparsin varsa cikar yumurtlama tarihinin ustune 14 ekleyip adet tarihini belirliyorsun.
34 gunden sonrasi evet uzun bir sure pko hastasi adet duzenligi olan kisilerde olabiliyor yada yeni evli veya korunmayi yeni birakan bazen stres filan hep etkliyor her ay boyle olursa sorun takip et uzunlugunu bir defalığına boyle olmus diye.evet canım 14 gün sonra oluyor ama öyle olunca da 38. gün olmuş oluyor bu çok uzun bir süre değil mi ?
geçen ay doktoruma da gittim bir sıkıntı yoktu herşey normal demişti kistte çıkmadı. Allah'ım inşallah bebek nasip eder34 gunden sonrasi evet uzun bir sure pko hastasi adet duzenligi olan kisilerde olabiliyor yada yeni evli veya korunmayi yeni birakan bazen stres filan hep etkliyor her ay boyle olursa sorun takip et uzunlugunu bir defalığına boyle olmus diye.
Insallah canim test yapmışmiydin.geçen ay doktoruma da gittim bir sıkıntı yoktu herşey normal demişti kistte çıkmadı. Allah'ım inşallah bebek nasip eder
yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktıInsallah canim test yapmışmiydin.
Herkes de adet oncesi cikmiyorki canim 2 gun sonra tekrarla testini insallah guzel sonuclar alirsin.yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı
inşallah canım bende merak içeriisndeyim 2 gün sonra tekrar yapıcam hatta hala olmazsam cuma kan testi yaptırırımHerkes de adet oncesi cikmiyorki canim 2 gun sonra tekrarla testini insallah guzel sonuclar alirsin.
Insallah olmazsin hamis olursun eger baska soru sormak istersen topigimiz var oraya yazabilirsin herseyin cevabini bilen arkadaslar var cokda destek oluyorlar saolsunlar .inşallah canım bende merak içeriisndeyim 2 gün sonra tekrar yapıcam hatta hala olmazsam cuma kan testi yaptırırım
inşallah canım çok teşekkür ederim. Hangi topik ? oraya da sorayım mı böyle birşey yaşayan var mıdır ?Insallah olmazsin hamis olursun eger baska soru sormak istersen topigimiz var oraya yazabilirsin herseyin cevabini bilen arkadaslar var cokda destek oluyorlar saolsunlar .
Sonucu merak ettim canım hamile misin?Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?