Gec dollenmede kalp atisini ne zaman duyarim lutfen yardimci olurmusun acil

Anladım canım insallah hersey duzelir Allah yardimcin olsun insallah bebegini sana kavustursun rabbim korkma streste yapma madem oyle yavas yavas isini yap kendini zorlamadan o gelinceye kardar 3 ayın dolsun tehlikelik bisi kalmiyo
Insallah kalp atislarini duyim gerisini daha takmiyorum fazla kafama yeterki o minik caroan kalbini duyabilim

merhaba, yaklaşık 1 haftadır hamilelik belirtilerim var, test yaptım negatif çıktı. regl 5 gün gecikti, gecikmemin 3. gününde beta 0.13 çıktı. sizce değer artar mı çünkü kasık/karın ağrısı yaşıyorum ve ilk defa reglimde gecikme yaşıyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Belki gec dollenme olabilir benim 5. Gunde cikti ve silikti daha once bir gebelik daha gecirdim ondada beta hcg 0. Kacti haturlamiyorum tam ama 1 hafta sonra idrarda cikmisti oda kimyasal.gebelik oldu biraz daha bekleyin bence 10 gun. De cikmazda kadin doguma gorun

teşekkür ederim

Canım pikten sonra kaç günü değerlendirdin bide kaç günde bir adet görüyorsun ve sence döllenme olduğunda hissettin mi yani belirti oldu mu bir de pikten kaçgğn sonra testte pozitif gördün acaba
Benim.pik 14 gündü ben önceden 12. 14.15 ve 17 değerlendirdim 28 günde bir oluyor adetim evet hissettim gözlerim.yerinden firlicak gibiydi ve aşırı sınır yaptı bende ilk.kez böyle olmuştu hatta annem bile senin bakışlarına ne oldu dedi korkmustu bir de akşamları şişkinlik ve bir gece bir gaz oldu sabaha kadar uyutmadi komşular duydum bilmem çok kuvvetli öyle böyle değildi ilk kez yaşadım o an dedim ki bende bir şeyler oluyor. Ben adetime 2 gün kala test aldım belli belirsiz ikinci çizgi gördük sonra adet günü bekledim.gekmeyince ertesi günü kan verdim öyle oldu şimdi 9 haftalık olduk Rabbime binlerce şükür olsun . Kalp atışını da duyduk çok güzel bir duygu gerçekten isteyen her anne adayına Rabbim.saglicakla hayırlısı ise versin valla hep dua ediyorum . Ben her ilişkiden sonra 1 saat kalkmasın.hafifce yastık koydum altıma öyle bekledim sonra ılık dusla duşumu abdest alıp çıktım Rabbim ol derse olur bir de sürekli Meryem süresini oku

Keske bende duyabilsem kalp atisini sizin gibi allahim banada nasip edermi acaba duymak o minik kalbin ekranda atmasini gormek
Şuan aynı korku heyecan bende de var bu hafta içinde gideceğim doktora inş duyarım, öncekini duyamamıştım, ama bakın maşallah siz böyle diyeli ne kadar geçmiş üstünden ve 28 haftalık olmuşsunuz bile bende iple çekiyorum o günleri Rabbim gösterir inşallah

Insallah duyarsiniz eyer bir sorun yoksa duyarsiniz insallah benim 2 kaybimdan sonra olan gebeligim o yuzden cok endiseliydim suan halada ben kalp atisini duydukca bi ohh cekiyorum doktorum korkma artik gecdi o gunler desede her ay gidipde karsimda ultrasyonda gorunce bi baska heyecan veriyo bi bakiyorum esnemeye baslamis bi bakiyorum emmeye baslamis allahim sen bana nasip eyledinya diyorum her musluman kardesimede bu duyguyu nasip eyle

Amiin inşallah benimde bir kaybım var, bende pıhtılaşma sorunu varmış sonradan öğrendik, şimdi ilk haftalardan beridir hem coraspin hem iğne kullanıyorum inş vesile olur da kalp atışlarını duyarım bebeğimin,çarşamba günü bir an önce gelse hiç geçmiyor günler, Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…