Canım bende de geç döllenmeydi degerim 55.10 Du ben 1.5 2 hafta sonra gittim o zaman doktor daha 6 haftalık dedi kalp atışını da 8. Haftada duyduk sakin ol stres yapma sende 2 hafta sonra gidersin keseyi görürsün belki kalp atışı duyarsın herkeste farklı oluyor bunlar kimisinde erken duyuluyor kimisinde geçMerhaba kızlar. Benim sorum su adetim 7 gun gecti ve kan verdim beta hcg 49.65 cikti 2 gun sonra 164 cikti doktor kayet iyi yukselmis dedi. Ama gec dollenmemi demedi benim gecikmeme gore beta hcg dusuk diye tahmin ettim ve keseyi bebegi kalp atisini ne zaman duyabilirim bilgisi olan varsa yardim edebilirmi. Bide sat 6 nisan kac haftalik oluyirun hesap edebilen varmi
Sagol canım guzel yorummun icin doktor bana haftaya persembe gel.keseyi gorelim dedi bende kararsiz kaldim 2 hafta daha beklesemmi diyeCanım bende de geç döllenmeydi degerim 55.10 Du ben 1.5 2 hafta sonra gittim o zaman doktor daha 6 haftalık dedi kalp atışını da 8. Haftada duyduk sakin ol stres yapma sende 2 hafta sonra gidersin keseyi görürsün belki kalp atışı duyarsın herkeste farklı oluyor bunlar kimisinde erken duyuluyor kimisinde geç
Görme ihtimali var canım doktor gel dediyse git görmezsen de stres yapma çünkü dedigim gibi herkeste farklı ilerliyor bu durumSagol canım guzel yorummun icin doktor bana haftaya persembe gel.keseyi gorelim dedi bende kararsiz kaldim 2 hafta daha beklesemmi diye
Var aslinda hamilelik hesaplama iygulamamda var ama gec dollenmemi.bilmedigimden boyle oldum inaallah hersey yolunda gider sagol yorumun icinSon adet tarıhine göre 5+3 tesin beni 7 haftalık cagırmıştı adet tarihi hesaplaman varsa takvimden gebeliği ayarla son adet tarihi gir o haftalarını saysın.
Ya stres degil aslinda tatli bi heyecan var ve cok sabırsızımGörme ihtimali var canım doktor gel dediyse git görmezsen de stres yapma çünkü dedigim gibi herkeste farklı ilerliyor bu durum
Kişiden kişiye değişir 6 haftada duydumMerhaba kızlar. Benim sorum su adetim 7 gun gecti ve kan verdim beta hcg 49.65 cikti 2 gun sonra 164 cikti doktor kayet iyi yukselmis dedi. Ama gec dollenmemi demedi benim gecikmeme gore beta hcg dusuk diye tahmin ettim ve keseyi bebegi kalp atisini ne zaman duyabilirim bilgisi olan varsa yardim edebilirmi. Bide sat 6 nisan kac haftalik oluyirun hesap edebilen varmi
Daha çok yol var önünde valla bende sabırsızım bian önce dogsun diyorum ama beklemek zorundayızYa stres degil aslinda tatli bi heyecan var ve cok sabırsızım
Onsallah bende duyarimKişiden kişiye değişir 6 haftada duydum
Evet ama biraz karnim buyuse yeter cok istiyorumm yaaDaha çok yol var önünde valla bende sabırsızım bian önce dogsun diyorum ama beklemek zorundayız
Ben abimin dügünü olacak kısmet olursa Kasım gibi o zaman giyinmek için aylar öncesi başlamıştım elbise bakmaya güya son abim son dügün diye çok güzel olacaktım ama o zaman 8 - 8.5 aylık hamile olacağım duba gibi belki gidemeyeceğim bile şans işteEvet ama biraz karnim buyuse yeter cok istiyorumm yaa♥
Benim yengemde abimin dugununde duba giniydi ama cok guzel.bi elbise bulup giydi belki hamile olmasaydi bu kadar guzel giyinemicekti bence sende bulursunBen abimin dügünü olacak kısmet olursa Kasım gibi o zaman giyinmek için aylar öncesi başlamıştım elbise bakmaya güya son abim son dügün diye çok güzel olacaktım ama o zaman 8 - 8.5 aylık hamile olacağım duba gibi belki gidemeyeceğim bile şans işte
Bakıcaz artık o gün Bi gelsin de hayırlısıyla bebegim saglıkla büyüsün de bugün içimde Bi korku var akrabamızın arkadaşı benimle aynı hamile kalmıştı bebeginin kalbi durmuş geçen gün onu söyledi bana arkadaşımın bebeginin kalbi durmuş senle aynıydı diye duyduğumdan beri içimde korku varBenim yengemde abimin dugununde duba giniydi ama cok guzel.bi elbise bulup giydi belki hamile olmasaydi bu kadar guzel giyinemicekti bence sende bulursun
Korkma insallah oyle bisi olmaz sen kac haftaliksinBakıcaz artık o gün Bi gelsin de hayırlısıyla bebegim saglıkla büyüsün de bugün içimde Bi korku var akrabamızın arkadaşı benimle aynı hamile kalmıştı bebeginin kalbi durmuş geçen gün onu söyledi bana arkadaşımın bebeginin kalbi durmuş senle aynıydı diye duyduğumdan beri içimde korku var
10 haftalık insan kokuyor böyle şeyler duyunca ne bilim içim Bi garip olduKorkma insallah oyle bisi olmaz sen kac haftaliksin
Az kalmis sabret korkma dua et kendine insallah bebegine bisi olmaz10 haftalık insan kokuyor böyle şeyler duyunca ne bilim içim Bi garip oldu
İnşAllah sadece benim degil hamile olan herkesin bebegi saglıklı olsun rabbim o acıyı yaşatmasın2
Az kalmis sabret korkma dua et kendine insallah bebegine bisi olmaz
Amin insallahİnşAllah sadece benim degil hamile olan herkesin bebegi saglıklı olsun rabbim o acıyı yaşatmasın