Geç döllenme !

Canm bugun test yaptm negatif cıktı adetlerm normalde düzenlidir 28 gunde bir olur gecen ay da 1 hafta gecikmişti ama antibiyotk filan kullanmıstm bu ay hiç biiey de kullanmadm acaba daha beklemem mi lazm
Beklw biraz daha geç döllenmedir.İnş hamilesindir bir kaç gün daha bekle olmazsan kan ver

Aslında normalde düzenli 28 günde bir olurum sadece gecen ay bir hafta gecikti onda da antibiyotk filan kullanmstm ama doktora gozuktum 12 gun once hiç bir sıkıntın yok yumurtan catlamış demişti
Öyleyse bekleyin biraz daha. Ben 11. gün gecikmemde kan verdim negatif çıktı. 17. günde ise 225 çıktı.çok çok düşüktü değerim. benim ultra geç döllenme nerdeyse sizde bekleyin biraz daha. kendiize dikkat edin, üşütmeyin ve ara ara test alın.

Cevapların için çok teşekkür ederim dün adet sancısı gibi sancm oldu bir iki damla kahverengi kan geldi ama agrımda gecti devamı da gelmedi test yaptm yine negatif adetimden 9 gun geçti ama ynede beklicem sen bana umut oldun :)

ptesi tekrar kan ver o zaman cikar buyuk ihtimalle benimde 2.00 cikmisti gec dollenmeydi adtmde gecmisti ama anca gecikmenin 8.gunu cikti evde test yapmıştım buyuk ihtimalle hamilesinz
Nasıl oldu canım ya. Benim de aynen her ay düzenli olurdu adetim busefer geçikti 4.gün kan testi yaptırdım negatif cıktı. Bugün 7.gün hala yok adet. Umut oldun bana yaa

Adet gecikmesinden 17gün sonra mı canım

Nasıl oldu canım ya. Benim de aynen her ay düzenli olurdu adetim busefer geçikti 4.gün kan testi yaptırdım negatif cıktı. Bugün 7.gün hala yok adet. Umut oldun bana yaa
vallah cikmadi annem hamileymisim ama gec dollenms adete yakin yumirtlamisim.8. gunu idrarda cikti ama kimyasaldi iste 4 ogrendgmn dort gun sonrasi kanala oldu.insallah seninxe vardr ve saglikldr.simdi hemen benmde kimyasal mi acaba diye sacma dusuncelere girme benmki sagliksizms yani

Tuba hanım merhaba ..bende beklemedeyim suan mesajınızı gördüm .. güzel haberler aldınız mı ? bebek var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…