Geç döllenme !

Bende ayni konudan muzdaribim 6. Gun gecti yumrtlama donemlerinde beraber oldk. 2 gun gectgnde ckmadi halen olamadm istahszlk karn gogs sertlesmesi bel agrilari ve kasik batlamalari yasiyrm doktr 10 gun snra gel ama negtf ckacak dedi canm skldi doktr degstrecgm p.tesi gdecgm ozaman belli olur insallah akntimda olmaya basladi aradi beyaz. Cok arastrma yaptm gec dollenme mevcut olablr. 28 gunde bir oluyrdm ve hc geckme yasamdm

Doktor neden öyle emin konuşmuş ilaç felanmı kullanıyosun ?

Hayir devamli kullandgm ilac yok ki. Sadece o gun bana folidoce folik asit verdi okadar olmami bekliyr yada kafa karisikligi yapti bosuna bana zaten ilk kez gtmstm o doktra
Folik asit zaten gebelik için verilirde doktor biraz sapıtmış heralde nasış kesin konuşuyor.Bazılarının 15 gün felan gecikiyor negatif çıkıyor ama daha sonra bir bakmışsın hamile

Folik asit zaten gebelik için verilirde doktor biraz sapıtmış heralde nasış kesin konuşuyor.Bazılarının 15 gün felan gecikiyor negatif çıkıyor ama daha sonra bir bakmışsın hamile
Aynen oyuzden nem kaptim knsmasinlar yuzune pat diye soylenir mi anlamdm gtti. Diyorum ki ilk kez gecikme yasadim ve tam zamanlarni takvimime gore uyguladm dikkat ediyrm bunun yani sira agr kaldrmama gbi riske atmiyrm kalkms bana zaten 10 gn snrada negatf ckacak diyr. Sorunn yok kistn diyr ee peki geckme sebebi ne ozaman onu icin bazi belirlemeler yap bunu diyene kadar kafami karstrdi

Öyle konuşucağına seni bir düzgünce komtrol etseydi.Doktorunu değiştir canım.Nerede oturuyosun sen ?

İnş bende hamişimdir p.tesi annemi doktora götüeücem o zaman test yapmayı düşünüyorum

Canim ben 47mi oldu 48mi adet olmadim sali gunu kan vereim negatif hic bi sikintida yok cok sukur simdilik ama adet duzensizligi oldu evlwndikden sonra ve hic bukadarda surmemisti yane hala adet sokturucu kullanmmamada inar ediyorum...

Rabbim hepimize versin bu ara biraz once azicik 2 cm lk gibi khverengi degl de cok ack renk bsey gldi cok ack ve ufack
Pembe tonlarında mı ? Yorma kendini yat gerekirse benim lekelerim gelince adette olsam dedim bir umut varyinede diyerek işlerimi yavaşcs yapıp yattım tüm gün

Kızlar benm adetim 5 gun gecikti hala adet olmadım daha beklemem lazım mı test için yumurtlama gunum adetimden 7 gun onceydi

Kızlar merhabalar :) Öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin.. benim de adet Günüm yarın hiçbir belirtim yok adet belirttim normalde gögüslerim acırdı karnıma kramp girer de hiçbiri yok adet belirtileri kaybolup hamile olduğunu öğrenenler var mı aranızda bir de adet siklusun 33 Gün sürüyor geç döllenme olabilir mi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…