• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME

Çok karışık bende 28 ya da 29 nisanda adet olmuştum en son 1 mayısta bitmişti 17 mayısta ilişki oldu ve tuttu. Bende adet gecikmesinden yanlış hatırlamıyorsam 1.5 hafta sonra yaptırdım kan testi 248 çıkmıştı ve doktorum 10 gün geç döllenme olduğunu söylemişti de bende anlayamamistim. Onun dışında kan ya da herhangi birşey yoktu sadece goguslerim çok agriyodu ve görüntüsü değişmişti bide koku hassasiyeti

Benimde gec dollenme olmus doktorum oyle soyledi ama ben adetime 5 gun kala ogrendim hamile oldugumugebelik testi ile sonra kan degerinde baktik degerimde 74.2 cikmisti 2 gun sonrada 574.9 olmustu

Çok karışık bende 28 ya da 29 nisanda adet olmuştum en son 1 mayısta bitmişti 17 mayısta ilişki oldu ve tuttu. Bende adet gecikmesinden yanlış hatırlamıyorsam 1.5 hafta sonra yaptırdım kan testi 248 çıkmıştı ve doktorum 10 gün geç döllenme olduğunu söylemişti de bende anlayamamistim. Onun dışında kan ya da herhangi birşey yoktu sadece goguslerim çok agriyodu ve görüntüsü değişmişti bide koku hassasiyeti
O bende de var sırt ağrısı göğüs uçlarında hassasiyet kenarları halkası genişledi yani 10 gün geçti bugün kan verdim bişey yoktu ama ben pazar günü oyle bişey yaşadım internette bebek anne rahmine bu kanamadan 5-6 gün sonra girer sonra yükselir değer yazıyor ne kdar doğru bilmiyorum şuan o kanama oldugu 5 gün oldu bişey cıkmadı pazartesi kadın doğuma gtcm

O bende de var sırt ağrısı göğüs uçlarında hassasiyet kenarları halkası genişledi yani 10 gün geçti bugün kan verdim bişey yoktu ama ben pazar günü oyle bişey yaşadım internette bebek anne rahmine bu kanamadan 5-6 gün sonra girer sonra yükselir değer yazıyor ne kdar doğru bilmiyorum şuan o kanama oldugu 5 gün oldu bişey cıkmadı pazartesi kadın doğuma gtcm

Göğüs uçlarında genişleme varsa hamilesin iz :D bu bende de oldu çünkü şimdi kocaman 2 tane halkam var 30 haftalik da gebeyim :D :D

Gercekten özellikle bugün baktım aynada şaşırdım boyle kocaman olmuş artı uçların rengi biraz koyulaşmş acaba var mıdır cidden

Gercekten özellikle bugün baktım aynada şaşırdım boyle kocaman olmuş artı uçların rengi biraz koyulaşmş acaba var mıdır cidden

Ya umutlandirmak hiç istemem olumsuz çıkarsa diye ama umutlandirmadan da duramicam çünkü benim de öyleydi koyulasiyor. İnşallah hamilesinizdir ama bu fiziksel görüntü bile bi işarettir belirtidir.

İnş canım ya dua et lütfen ben boyle şeyler hic yaşamadım adet düzensizliği felan hic yok zaten artı sende 1.5 hafta diyorsun benim 10 gün oldu belki birkaç güne belli olmaya başlar pazartesi randevum var umarım vardr

İnş canım ya dua et lütfen ben boyle şeyler hic yaşamadım adet düzensizliği felan hic yok zaten artı sende 1.5 hafta diyorsun benim 10 gün oldu belki birkaç güne belli olmaya başlar pazartesi randevum var umarım vardr

Valla şuan benim görüşüm var gibi %85 ama sen her cevaba hazırlıklı ol yine de. Giderken de pozitif git bi gün mutlaka olucak zaten. Bu arada haber ver pazartesi mutlaka

Veririm tabi canım merak etme cok dua et sende bende insan hisseder mi bilmiyorum ama tüm negatif cıkmalaea karşı hala var gibi geçiyor i çi imden hep

Veririm tabi canım merak etme cok dua et sende bende insan hisseder mi bilmiyorum ama tüm negatif cıkmalaea karşı hala var gibi geçiyor i çi imden hep

Aynen öyle, insan hissediyor ben çok afedersin bebisimizi kararlastirdigimiz o akşam 1 damla gözyaşı akitmistim olacağını hissedip ve ilk denememizde de tuttu. :D sizinde mi ilk yoksa ?

Canım bende adet düzensizliğide olduu için 10 haftalıkken öğrendim
Mrb bnde de adet düzensizliği var 8 hafta oldu adet olmadım dun test yaptım negatif .Bu haftadır kahverengi pembe akintim var bu neyin nesi dır hamile isem neden çıkmadı testte adetlerim düzensiz pko yum

Ama çok kötü basim dönüyor eğer birşey varsada dusecek hala adet olmadım kahverengi akıntı var vede baş dönmesi haber vereceğim
Cnm test yaptım negatif haber verim dedim ama hala da adet olmadım kahverengi akıntı hala var bilmem ki söktü rucu kullan sam mi bekle sem mi kararsız kaldım

Üzüldüm canım ya inşallah vardır ya bnde regl olmadım hiç de boyle olmamştm göğüs de ağrı var ve halkaları da genişledi bakalım pazartesi bende gtcm hayırlısı

Üzüldüm canım ya inşallah vardır ya bnde regl olmadım hiç de boyle olmamştm göğüs de ağrı var ve halkaları da genişledi bakalım pazartesi bende gtcm hayırlısı
Canım bn de kırmızı lari gordum. Hiç sasmadim alistim artık ve artık istemiyorum

Back
X