• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇ DÖLLENME

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
30
Geç döllenme nedir nasıl olur ne zaman belli olur gebelik yaşayan tam bilgisi olan arkadaşlar bilgi verir misiniz

normalde adetinden sonra yumurtlama hesaplanır. Geç döllenme durumunda yumurtlama bat a yakın gerçekleştiği için adete az Bi Zaman kala yumurtlamış ve döllenir. Adet gecikir döllenme olduğu için ama Bebek daha döllenme süresi ilerlemediği için testlerde geç gözükür bebeğin gelişimi son adet tarihi baz alınarak yapıldığı için geç döllenem Bebek döllenme Zaman'ına göre geriden gelir

Benim durum cok karısık pazartesi kan testi yaptım 1.20 cıktı 8 gün regl geçti adet ve hormon bozukluğu cıkmadı onun dısında zaten adet düzensizliğim yok 38 gündür regl olmadım 28-29 günde bir regl görüyorum normalde pazar günü de azcık pembemsi leke geldi ondan sonra ne kanama ne leke Vs degelmedi ne düşüncgmi şaşırdım kist Vs de yok

38 gün çok uzun bir süre ama :( benim kızımda adet 5 gün geçti kesem daha oluşmamıştı rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin sesi doktor

İdrarda çıkmadı adet günüme Bi gün kala kanda çıktı 11.25 ti değer baya düşüktü

Sanırım benim yok idrar da cıkmadı geçtikten 5 gün sonra yaptım 1.20 cıktı 8 gün gecikti hala regl de yok bilmiyorum ne olcak snu

merhaba benimde normalde pazar günü adet olmam lazımdı . cuma gübü hafif kan geldi erkenden addet oldum sandım ama dostinex ilaç kullandım prolaktin yüksekliğim vardı onu düşğürmek için yani bi nevi adet düzenleyici ama benim zaten adetim günü gününe olur her zaman . Cuma gününden sonra bi daha kan gelmedi kahverengi akıntı oldu dün kan testi yaptırdım hamile değilsin dedi doktor ama 3 gün geçti hala adet olmadım .s

Benim pazar günü pembesi akıntı geldi ondan sonra bende regl oldum sandım ama ondan sonra herhangi akıntı kanama olmadı

ben dümn yaptırdım 2 gün geçmişti gebe değilsin deedi doktor normalde adetim gecikmez günü gününe olurum ben ki bu ay ilaç kullandım düzenleyici niye böyle oldu anlamadım

Benim 8.gün bugün ama hani kanda cıkmadı 2 gün once pazar günü geldi pembemsi leke de 2-3 gün daha bklcm

Back
X