• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç Döllenme

EbrarinAnnesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
742
1.133
43
36
Merhaba kızlar,sat 29 Eylül döngüm 35-36 dır benim, tek ilişki 18 ekimde oldu diye hatırlıyorum yani döllenme 19 veya 20de olmuştur ,hesaplarıma göre bebeğim yarın 27 günlük olacak inşallah..Doktor vajinal ultrasonda baktı 4 gün evvel keseye benzer bir şey gördü ama net konuşamam dedi.. Ondan önce gittiğimiz doktor karından bakıp 3 haftalık demişti anlayamadığım nasıl biri öyle diyor biri böyle.. Her neyse ben eminim bebeğim normal yerinde testlerim de pozitif çıkıyor.. İkinci doktor bazen kan kalıntısı olabiliyor keseye benzeyebiliyor dedi yarın yine gideceğim 27 günlükken vajinalda artık net bişeyler görünür mü ki :/ yani canım sıkılıyor dış gebelik mi diye üzülüp duruyorum
öte yandan yorulunca karın ve bel ağrısı var arada bıçak batması var karnımda diyorum ki burda olmasa böyle şeyler yaşamam heralde rahim genişliyor felan..
Amaaan ne zormuş inşallah yarın net konuşur doktor

Arkadaslar kese besinci haftada gorunmeye baslıyor net olarak bebek de 7 yi buluyor endıse etmeyın bu doktorlar hep boyle sen onun agzından cıkacak en ufak bi olumlu soze bakarken onlar ise konsrken cok rahat hic senin psıkolojibi moralini dusunmuyorlar nefret edıyorm boyle doktorlarlardan.kendını begenmısler

canım bende de geç döllenme oldu. sat a göre on gün geri .kalp atışları nı duydugumda 8+2 olması gerekiyorken 6+3 le uyumluydu. şimdiye kadar bi sorun olmadı sat ı güncelledi doktorum takip ona göre olur bi sorun olmaz dedi

canım bende de geç döllenme oldu. sat a göre on gün geri .kalp atışları nı duydugumda 8+2 olması gerekiyorken 6+3 le uyumluydu. şimdiye kadar bi sorun olmadı sat ı güncelledi doktorum takip ona göre olur bi sorun olmaz dedi
bende aynı durumdayım şu anda mesajını okuyunca baya umutlandım sata göre 8+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı pazartesi tekrar kontrolüm var inşallah iyi sonuçlanır.

bende aynı durumdayım şu anda mesajını okuyunca baya umutlandım sata göre 8+4 olmam gerekirken 6+4 çıktı pazartesi tekrar kontrolüm var inşallah iyi sonuçlanır.
Bende hala 10 gün fark devam ediyor. Kalp atışları duydugumuz tarihle uyumlu . Takip de ona göre yapılıyor. Sen de kalp atışları duyuldumu

Kızlar adetım 4 gun gecıktı gecıktıgı ılk gun test yaptım negatıf cıktı 2 gun sonra reglım gelmeyınce tekrar test yaptım ıkıncı cızgı dırek belırdı bugun doktora gıttım hcg 53 cıktı. Doktor cok dusuk ya kımyasal gebelık yada gec dollenme olmus olabılır dedı benım gıbı bı durum yasayıp gec dollenmeyle hamıle kalan var mı. Birde reglı donemımde gogus hassasıyetım hıc olmazdı hayatımda ilk kez goguslerıme dokunamıcsk kadar cok agrı yasıyorum ıkı düşügüm oldu onlarda da gogus hadsasıyetı yasamamıstım. Sizde de bu sekılde olan var mı?

Bende hala 10 gün fark devam ediyor. Kalp atışları duydugumuz tarihle uyumlu . Takip de ona göre yapılıyor. Sen de kalp atışları duyuldumu

8+4 de kalp atışlarını gördük ama benim 2 hafta sonra düşük oldu maalesef :( 10+1 de kendi kendine düştü kürtaj olmadım

Kızlar adetım 4 gun gecıktı gecıktıgı ılk gun test yaptım negatıf cıktı 2 gun sonra reglım gelmeyınce tekrar test yaptım ıkıncı cızgı dırek belırdı bugun doktora gıttım hcg 53 cıktı. Doktor cok dusuk ya kımyasal gebelık yada gec dollenme olmus olabılır dedı benım gıbı bı durum yasayıp gec dollenmeyle hamıle kalan var mı. Birde reglı donemımde gogus hassasıyetım hıc olmazdı hayatımda ilk kez goguslerıme dokunamıcsk kadar cok agrı yasıyorum ıkı düşügüm oldu onlarda da gogus hadsasıyetı yasamamıstım. Sizde de bu sekılde olan var mı?

sonucun netleştimi

sonucun netleştimi
Evet sukurler olsun ki beta hcg m yukseldı bugunde kesemizi gördük. 50 hcg degerıyle kımyasal demıstı doktor sımdı 1500 cıvari. Hıc ummadıgım hıc beklemedıgım bı anda oldu. Oyle bırseykı adet olucagım gunlerde hamıle kaldım kesinlikle sadece yumurtlama donemi dıye duzenli birsekilde deneme yapmayın ne zaman olucagı gercekten hic belli olmuyor.

Evet sukurler olsun ki beta hcg m yukseldı bugunde kesemizi gördük. 50 hcg degerıyle kımyasal demıstı doktor sımdı 1500 cıvari. Hıc ummadıgım hıc beklemedıgım bı anda oldu. Oyle bırseykı adet olucagım gunlerde hamıle kaldım kesinlikle sadece yumurtlama donemi dıye duzenli birsekilde deneme yapmayın ne zaman olucagı gercekten hic belli olmuyor.
Aynen Can'ım ben yumurtlama takibi yaptım o tarihe göre degil de daha geç bir tarihe göre gözüküyor yumurtlamam.Ve 1 hafta geriden gidiyoruz şuan bizde.Bu ay adete kadar Hergün devam etmiştim ben de.Belli olmaz diye

Kizlar merhaba aranizda yeniyim bende test yaptirdim cok sükür hamileyim ama acilde yaptirdigim icin suanda ne kadarlik ogrenemedim bi bakabilir misiniz sizde ?

Eklentiler

• FB_IMG_1487592808275.webp
    FB_IMG_1487592808275.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 169
Hayır canım ya gözükmedi haftaya gel dedi.ama 5 haftalık olsa 2 hafta once kan testinde cikmaz mıydı iki hafta once yaptirmistim cikmamisti ?

Benım de adetım en son 22 ocak bendede kese gozukmedı ama testte hamıleyım adet 5 gün gectı bende doktor muhtemelen 4. Haftalık falan gözükmez dedı bende beklıyorum.

Benım de adetım en son 22 ocak bendede kese gozukmedı ama testte hamıleyım adet 5 gün gectı bende doktor muhtemelen 4. Haftalık falan gözükmez dedı bende beklıyorum.
Kan testindede cikmama ihtimali oluyo mu acaba ya ?
Aynen bendede gozukmedi bu hafta bakalım insallah gorunur

Back
X