- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
hahahahahahauhauhauahua çok atarlı gördüm seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahauhauhauahua çok atarlı gördüm seni
Ya birtek seni goruyorum ben surekli paylasim yapan bu konuda o yuzden artik skldim yani. Hamile degilsin dedigimiz halde surekli hamilemiyim diyorsun. Hem demissin kizin yaparsa falan filan. Napim yaparsa omur boyu pesinde kosamam yaa. Ben ona dogruyu anlatirim eger yanlisin pesinden kosarsa hatasinin zararinida kendi ceker.Ben kimseye karışmıyorum ama lütfen kendi rızanızla girip okuduğunuz şeylerden şikayet etmeyiniz. Ve son yazdığınız şey için de sizi Allaha havale ediyorum, inşallah kendiniz, yakınınız, bacınız veyahut kızınız böyle şeyler yaşamaz da bunları söylemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca buralara insanlar ne hatalarını ne dertlerini ne sıkıntılarını yazıyor da hiçbirine ''evlenirsin mutluluklar dileriz şeklinde'' yazmıyorsunuz, bu ayrıcalıklı tutumunuz ve işinize geldiği gibi davranma şeklinizle de daha çok insanı üzersiniz. Başka bişey söylemek istemiyorum
Ne ajitasyonu ya ben seni nerden tanıyorum ki sana ihtiyacım olsun?? Asıl sen daha fazla konuşma hep saygımı seviyemi korudum ama iyice tepeme binildi inşallah başlarına gelir mi demem gerekiyodu o dilden mi anlarsınız?? Siz kendinize gelin, ve siz daha fazla konuşmayın. Allah soracak sizden ahlarımı, sizi ıslah etsin asılacıtasyon yapma arkadaşım söz konusu yakınımız bacımız yada kızımız diil,onları örnek vererek vijdan mı rahatlıyorsun napıyorsun kendine gel,daha fazlada konuşma,Allah bildiği gibi yapsın,dogru yolu göstersin.
cocuksun daha cocukk büyümen lazım canım benimNe ajitasyonu ya ben seni nerden tanıyorum ki sana ihtiyacım olsun?? Asıl sen daha fazla konuşma hep saygımı seviyemi korudum ama iyice tepeme binildi inşallah başlarına gelir mi demem gerekiyodu o dilden mi anlarsınız?? Siz kendinize gelin, ve siz daha fazla konuşmayın. Allah soracak sizden ahlarımı, sizi ıslah etsin asıl
Bak canım öyle zaten ben çekeceğimi çekiyorum ama şunu merak ediyorum siz bana böyle diyerek ne amaçlıyosunuz ne biliyim içinizi falan rahatlatıp stres mi atıyorsunuz ya?? Ha bu arada gerçekten sizin kızınıza kötü bişey demek istemem, dileyemem, Allah düşmanımın başına vermesin. Allah her şeyi gönlünüze göre versinYa birtek seni goruyorum ben surekli paylasim yapan bu konuda o yuzden artik skldim yani. Hamile degilsin dedigimiz halde surekli hamilemiyim diyorsun. Hem demissin kizin yaparsa falan filan. Napim yaparsa omur boyu pesinde kosamam yaa. Ben ona dogruyu anlatirim eger yanlisin pesinden kosarsa hatasinin zararinida kendi ceker.
Evet ben çok büyüğüm demedim ben zaten 22 yaşındayım ama keşke siz de yaşınızın insanı olup azıcık olgun olsaydınız, ama ben kimseye kötü bi dilekte bulunmak istemem şu altı senede yaşadıklarımı Allah kimsenin başına vermesin, her şey gönlünüzce olsun yine de. Evlat bekliyosanız da Allah hayırlı evlatlar nasip etsincocuksun daha cocukk büyümen lazım canım benim
Canım inşallah her şey istediğin gibi olur Allah en hayırlı zamanda en hayırlısını nasip etsin sana :)Ben bugün doktora gittim canım kese görünmüyor ama kanda bakalım dedi artık yarın belli olcak testin sonucu
Çok teşekkür ediyorum ya çok tatlısını valla :))) sağolun :**Ayrıca söylenenleri takma kafaya..herkes kendi kapısının önünü supursun..sallaaa
cnm kirdiysam seni ozur dilerim gercekten icimden gelerek soyluyorum bunu. Benim tek sana kopurmemin sebebi surekli ayni konu uzerinden konu acman bu kadar.Bak canım öyle zaten ben çekeceğimi çekiyorum ama şunu merak ediyorum siz bana böyle diyerek ne amaçlıyosunuz ne biliyim içinizi falan rahatlatıp stres mi atıyorsunuz ya?? Ha bu arada gerçekten sizin kızınıza kötü bişey demek istemem, dileyemem, Allah düşmanımın başına vermesin. Allah her şeyi gönlünüze göre versin
Canım çok teşekkür ediyorum, kötü bi psikoloji içindeyim galiba çok etkiliyor bu. Tavsiyene uyacağım:)Geç döllenme olsa bile çıkardı rahat ol tatlım..kan da da çıkmamış bak..ama şunu soyliyim bebek istemiyorsan şayet, sıkı bir korunma yöntemi bulun..her ay aynı psikolojiyi yaşama canım..byee
Ben de kırdıysam özür dilerim siz dahil bu yazıyı kim okuyorsa hepsi için geçerli burda biri bana küfretse bile dönüp demem ki aynısı sana kızına gelsin çünkü ben tüm hücrelerimle çektim bu acıyı Allah herkesi korusun. Tamam ben de sizi anlıyorum madem gerçekten rahatsız ettim açmam bi daha gerçekten kusura bakmayıncnm kirdiysam seni ozur dilerim gercekten icimden gelerek soyluyorum bunu. Benim tek sana kopurmemin sebebi surekli ayni konu uzerinden konu acman bu kadar.
Tmm artik karismicam konularina :) ben rahatsiz oldum diye kk'ya küsme :) istedigin ne varsa sor :)Ben de kırdıysam özür dilerim siz dahil bu yazıyı kim okuyorsa hepsi için geçerli burda biri bana küfretse bile dönüp demem ki aynısı sana kızına gelsin çünkü ben tüm hücrelerimle çektim bu acıyı Allah herkesi korusun. Tamam ben de sizi anlıyorum madem gerçekten rahatsız ettim açmam bi daha gerçekten kusura bakmayın
kendi adıma konuşuyorum amacım seni kınamak yada yargılamak degil,insanız hepimizin başına herşey gelebilir,daha önce 2 gebeliğin olmuş istenmeyen ve sonlandırmak zorunda kalmıssın,benim kızdıgım şu ki neden tedbirini almıyorsun ,neden aynı psikolojiyi sil baştan yaşatıyorsun kendine,neyse daha fazla birşey söyelemek istemiyorum,herkesin kendi tercihi.Allah yolunu açık etsin,Evet ben çok büyüğüm demedim ben zaten 22 yaşındayım ama keşke siz de yaşınızın insanı olup azıcık olgun olsaydınız, ama ben kimseye kötü bi dilekte bulunmak istemem şu altı senede yaşadıklarımı Allah kimsenin başına vermesin, her şey gönlünüzce olsun yine de. Evlat bekliyosanız da Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Çok arabesk olacak ama canım ben genel olarak Hayata küsmüşüm zaten :) canın sağolsun canım inşallah her şey dilediğin gibi olur..Tmm artik karismicam konularina :) ben rahatsiz oldum diye kk'ya küsme :) istedigin ne varsa sor :)
Bak canım çünkü hiçbir şey planlı ya da isteyerek değildi neyse oralara hiç girmek istemiyorum ama benim iyiliğimi düşündüğün için teşekkür ederim. Allah senin de yolunu açık etsin her şey dilediğin gibi olsunkendi adıma konuşuyorum amacım seni kınamak yada yargılamak degil,insanız hepimizin başına herşey gelebilir,daha önce 2 gebeliğin olmuş istenmeyen ve sonlandırmak zorunda kalmıssın,benim kızdıgım şu ki neden tedbirini almıyorsun ,neden aynı psikolojiyi sil baştan yaşatıyorsun kendine,neyse daha fazla birşey söyelemek istemiyorum,herkesin kendi tercihi.Allah yolunu açık etsin,
Sen git doktora sana söktürücü ilac verir adet olursun adet olunca da hormonlarina bakıp ona göre sonuç alirCanım benim çok çok teşekkür ediyorum bak bunu bilmiyodum ilk defa duydum belki de o yüzden olamıyorum... bi olsam gidip yaptıracağım inşallah
Kan testi yaptridim cuma sonuc aldim 0.32 0.5 5.0 cikdi yani yok ama adetde olmadim daha sizce yine yatirayim mi kan tahliliCanım ben okuduğum ve bildiğim kadarıyla kanda çıkar içini ferah tut bol dua et kan testi yaptır soru işaretin kalmasın Allah gönlüne göre versin canım
Kan testi yaptirdm sonuca netten bakdim 0.32 0.5 5.0 ckdi ama adet olmadim daha belirtide yok adet icin of kafam karisdi kizlar rabbim herkesin gonlune gore versinBen bugün doktora gittim canım kese görünmüyor ama kanda bakalım dedi artık yarın belli olcak testin sonucu