• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme?

Ben kimseye karışmıyorum ama lütfen kendi rızanızla girip okuduğunuz şeylerden şikayet etmeyiniz. Ve son yazdığınız şey için de sizi Allaha havale ediyorum, inşallah kendiniz, yakınınız, bacınız veyahut kızınız böyle şeyler yaşamaz da bunları söylemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca buralara insanlar ne hatalarını ne dertlerini ne sıkıntılarını yazıyor da hiçbirine ''evlenirsin mutluluklar dileriz şeklinde'' yazmıyorsunuz, bu ayrıcalıklı tutumunuz ve işinize geldiği gibi davranma şeklinizle de daha çok insanı üzersiniz. Başka bişey söylemek istemiyorum
Ya birtek seni goruyorum ben surekli paylasim yapan bu konuda o yuzden artik skldim yani. Hamile degilsin dedigimiz halde surekli hamilemiyim diyorsun. Hem demissin kizin yaparsa falan filan. Napim yaparsa omur boyu pesinde kosamam yaa. Ben ona dogruyu anlatirim eger yanlisin pesinden kosarsa hatasinin zararinida kendi ceker.

acıtasyon yapma arkadaşım söz konusu yakınımız bacımız yada kızımız diil,onları örnek vererek vijdan mı rahatlıyorsun napıyorsun kendine gel,daha fazlada konuşma,Allah bildiği gibi yapsın,dogru yolu göstersin.
Ne ajitasyonu ya ben seni nerden tanıyorum ki sana ihtiyacım olsun?? Asıl sen daha fazla konuşma hep saygımı seviyemi korudum ama iyice tepeme binildi inşallah başlarına gelir mi demem gerekiyodu o dilden mi anlarsınız?? Siz kendinize gelin, ve siz daha fazla konuşmayın. Allah soracak sizden ahlarımı, sizi ıslah etsin asıl

Ne ajitasyonu ya ben seni nerden tanıyorum ki sana ihtiyacım olsun?? Asıl sen daha fazla konuşma hep saygımı seviyemi korudum ama iyice tepeme binildi inşallah başlarına gelir mi demem gerekiyodu o dilden mi anlarsınız?? Siz kendinize gelin, ve siz daha fazla konuşmayın. Allah soracak sizden ahlarımı, sizi ıslah etsin asıl
cocuksun daha cocukk büyümen lazım canım benim:KK70::KK70::KK70:

Ya birtek seni goruyorum ben surekli paylasim yapan bu konuda o yuzden artik skldim yani. Hamile degilsin dedigimiz halde surekli hamilemiyim diyorsun. Hem demissin kizin yaparsa falan filan. Napim yaparsa omur boyu pesinde kosamam yaa. Ben ona dogruyu anlatirim eger yanlisin pesinden kosarsa hatasinin zararinida kendi ceker.
Bak canım öyle zaten ben çekeceğimi çekiyorum ama şunu merak ediyorum siz bana böyle diyerek ne amaçlıyosunuz ne biliyim içinizi falan rahatlatıp stres mi atıyorsunuz ya?? Ha bu arada gerçekten sizin kızınıza kötü bişey demek istemem, dileyemem, Allah düşmanımın başına vermesin. Allah her şeyi gönlünüze göre versin

cocuksun daha cocukk büyümen lazım canım benim:KK70::KK70::KK70:
Evet ben çok büyüğüm demedim ben zaten 22 yaşındayım ama keşke siz de yaşınızın insanı olup azıcık olgun olsaydınız, ama ben kimseye kötü bi dilekte bulunmak istemem şu altı senede yaşadıklarımı Allah kimsenin başına vermesin, her şey gönlünüzce olsun yine de. Evlat bekliyosanız da Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Bak canım öyle zaten ben çekeceğimi çekiyorum ama şunu merak ediyorum siz bana böyle diyerek ne amaçlıyosunuz ne biliyim içinizi falan rahatlatıp stres mi atıyorsunuz ya?? Ha bu arada gerçekten sizin kızınıza kötü bişey demek istemem, dileyemem, Allah düşmanımın başına vermesin. Allah her şeyi gönlünüze göre versin
cnm kirdiysam seni ozur dilerim gercekten icimden gelerek soyluyorum bunu. Benim tek sana kopurmemin sebebi surekli ayni konu uzerinden konu acman bu kadar.

Geç döllenme olsa bile çıkardı rahat ol tatlım..kan da da çıkmamış bak..ama şunu soyliyim bebek istemiyorsan şayet, sıkı bir korunma yöntemi bulun..her ay aynı psikolojiyi yaşama canım..byee
Canım çok teşekkür ediyorum, kötü bi psikoloji içindeyim galiba çok etkiliyor bu. Tavsiyene uyacağım:)

cnm kirdiysam seni ozur dilerim gercekten icimden gelerek soyluyorum bunu. Benim tek sana kopurmemin sebebi surekli ayni konu uzerinden konu acman bu kadar.
Ben de kırdıysam özür dilerim siz dahil bu yazıyı kim okuyorsa hepsi için geçerli burda biri bana küfretse bile dönüp demem ki aynısı sana kızına gelsin çünkü ben tüm hücrelerimle çektim bu acıyı Allah herkesi korusun. Tamam ben de sizi anlıyorum madem gerçekten rahatsız ettim açmam bi daha gerçekten kusura bakmayın

Ben de kırdıysam özür dilerim siz dahil bu yazıyı kim okuyorsa hepsi için geçerli burda biri bana küfretse bile dönüp demem ki aynısı sana kızına gelsin çünkü ben tüm hücrelerimle çektim bu acıyı Allah herkesi korusun. Tamam ben de sizi anlıyorum madem gerçekten rahatsız ettim açmam bi daha gerçekten kusura bakmayın
Tmm artik karismicam konularina :) ben rahatsiz oldum diye kk'ya küsme :) istedigin ne varsa sor :)

Evet ben çok büyüğüm demedim ben zaten 22 yaşındayım ama keşke siz de yaşınızın insanı olup azıcık olgun olsaydınız, ama ben kimseye kötü bi dilekte bulunmak istemem şu altı senede yaşadıklarımı Allah kimsenin başına vermesin, her şey gönlünüzce olsun yine de. Evlat bekliyosanız da Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
kendi adıma konuşuyorum amacım seni kınamak yada yargılamak degil,insanız hepimizin başına herşey gelebilir,daha önce 2 gebeliğin olmuş istenmeyen ve sonlandırmak zorunda kalmıssın,benim kızdıgım şu ki neden tedbirini almıyorsun ,neden aynı psikolojiyi sil baştan yaşatıyorsun kendine,neyse daha fazla birşey söyelemek istemiyorum,herkesin kendi tercihi.Allah yolunu açık etsin,

kendi adıma konuşuyorum amacım seni kınamak yada yargılamak degil,insanız hepimizin başına herşey gelebilir,daha önce 2 gebeliğin olmuş istenmeyen ve sonlandırmak zorunda kalmıssın,benim kızdıgım şu ki neden tedbirini almıyorsun ,neden aynı psikolojiyi sil baştan yaşatıyorsun kendine,neyse daha fazla birşey söyelemek istemiyorum,herkesin kendi tercihi.Allah yolunu açık etsin,
Bak canım çünkü hiçbir şey planlı ya da isteyerek değildi neyse oralara hiç girmek istemiyorum ama benim iyiliğimi düşündüğün için teşekkür ederim. Allah senin de yolunu açık etsin her şey dilediğin gibi olsun

ay valla konuya bodoslama giriş yapıcam duramadım yerimde. kk'da sedaguven diye aratınca 6 sayfa konu çıkıyo. konu başlıklarına bakıyosun hamile miyim? geç döllenme mi? falan filan.. içeriğine bakıyosun nişanlıyım,imam nikahlıyım 2 kez hamile kaldım aldırdım, aman hamile kalmayım.... bak arkadaşım yaşın 22 iyi hoş güzelde birazcıkta yaşının gereğince davransan diyorum. 18 yaşında liseli çocuklar gibi zırt pırt aynı muhabbetten dem vuruyosun. 1.si kimse senin medeni durumunda değil. 2.si iki kürtaj yaptrmışsın anlarım, ağırdır, bişeyler yaşamışsın ama ben bunu çektim şöyleydi böyleydi ama yinede size küfretmem, kızınıza laf söylemem diyip acıların kadını mod on yapmamalısın. 3. ve en önemlisi ilişki sırasında ve sonrasında hamile kalmamak için yapman gerekenleri öğrenmelisin. şuan inan ne yaşadığın nasıl biri olduğun benim için hiç önemli değil. sen 2 kürtaj yaptırıyosun sıradaki gelsin bile bile lades olsun diyorsun korunmayarak. ciddi bir cevap arıyorsan HAMİLE değilsin. olma ihtimalinde nerdeyse sıfır. he rahatlamayıp başka bir konu daha açayım dersen aç ama yinede Hamile değilsin.. o miniklerin değerini bilemiyorsan yada şimdi sen bilemiyorum değilde olmaması lazım diyceksin, heh olmamasıda gerekiyorsa yapmıycaksın. hamile kalmak istemiyorum nasıl korunabilirim diye bir başlık aç o iyi kalpli, yardımsever arkadaşların orda sana yardım etsinler. çünkü burda sana hamile değilsin, geç döllenmedir olabilirsin vs diyen arkadaşlar yardımcı olmuyorlar, yada kısmen yardımcı oluyorlar çünkü senin ihtiyacın olan hamile değilsin lafını duymak değil (duymak istediğin o olsada), ihtiyacın olan korunmanın yollarını öğrenmek. cevap vermek senin en doğal hakkın ama kızına olmasın, ben ne çektim, haklısın, doğru söylüyosun vs vs diyip bide bu günahlarınla ilgili kurduğun cümlelerine Allah'ın adını andığın kemiler ekleyip yeni cümleler kurma bana.. Arkadaşlarada dediğin gibi Allah yardımcın olsun.

Canım benim çok çok teşekkür ediyorum bak bunu bilmiyodum ilk defa duydum belki de o yüzden olamıyorum... bi olsam gidip yaptıracağım inşallah
Sen git doktora sana söktürücü ilac verir adet olursun adet olunca da hormonlarina bakıp ona göre sonuç alir

Nolur yardım edin:KK43:(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan iki gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı

Canım ben okuduğum ve bildiğim kadarıyla kanda çıkar içini ferah tut bol dua et kan testi yaptır soru işaretin kalmasın Allah gönlüne göre versin canım
Kan testi yaptridim cuma sonuc aldim 0.32 0.5 5.0 cikdi yani yok ama adetde olmadim daha sizce yine yatirayim mi kan tahlili

Ben bugün doktora gittim canım kese görünmüyor ama kanda bakalım dedi artık yarın belli olcak testin sonucu
Kan testi yaptirdm sonuca netten bakdim 0.32 0.5 5.0 ckdi ama adet olmadim daha belirtide yok adet icin of kafam karisdi kizlar rabbim herkesin gonlune gore versin

Back