İnşallah canım Allah gönlüne göre versinYazarım tabiki ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada inşallah yarın güzel haberler verebilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme?
- Konu Sahibi sedaguven
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
farklı topik başlıklarıyla hep aynı soruları soruyosun insanlara,çok samimiyetsiz bundan rahatsız oldum,agustos ayından beri şüphelerin var ay olmuş kasım,kendince hala sorularına cevap bulamayıp insanların vaktini almandan rahatsız oluyorum kendi adıma ,nişanlı oldugunu söylüyorsun,endişelerini dile getiriyorsun ama anladıgım kadarıyla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun,garip...Neyden rahatsız oldunuz ben de bunu merak ediyorum Frddd
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
+1farklı topik başlıklarıyla hep aynı soruları soruyosun insanlara,çok samimiyetsiz bundan rahatsız oldum,agustos ayından beri şüphelerin var ay olmuş kasım,kendince hala sorularına cevap bulamayıp insanların vaktini almandan rahatsız oluyorum kendi adıma ,nişanlı oldugunu söylüyorsun,endişelerini dile getiriyorsun ama anladıgım kadarıyla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun,garip...
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
- 25 Ekim 2016
- 6
- 1
- 1
- 32
Canim benimde 1 hafta gecti erken gebelik testi yaptim bugun tek cizgi cikti hamile degilim sizce ne kadar guvenilir kullanan varmiEvet biraz kendimi rahatlatmak istiyorum artık ( 20, 18 gün geçti çünkü
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Yani dediklerine aynen katiliyorum cnm
- 25 Ekim 2016
- 6
- 1
- 1
- 32
Bende bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi 1 hafta gecti acaba kanda cikarmi negatif cikarsa cok uzulurmAcaba benim gibi idrarda çıkMayıp kanda çıkan var mıdır kafayı yicem nerdeyse
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
o zmn sana kocamanYani dediklerine aynen katiliyorum cnm
farklı topik başlıklarıyla hep aynı soruları soruyosun insanlara,çok samimiyetsiz bundan rahatsız oldum,agustos ayından beri şüphelerin var ay olmuş kasım,kendince hala sorularına cevap bulamayıp insanların vaktini almandan rahatsız oluyorum kendi adıma ,nişanlı oldugunu söylüyorsun,endişelerini dile getiriyorsun ama anladıgım kadarıyla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun,garip...
Bak canım rahatsız oluyosan konuya girip okumazsın, girmeden önce konuyu kimin açtığı köşede görünüyor, açıp değerli vaktinden çalma o zaman? Ben kimseye gözünden tutup zorla okutmuyorum farkındaysan. Samimiyetsiz gelebilir Allah yukarda görüyor biliyor hesap günü görüşürüz. Ben burda sadece adımı gizleyerek tüm her şeyimi yazmışım kim bilir beni eleştiren yerin dibine sokanların neleri var. O kadar pişman oldum ki, sanki siz beni bileceksiniz, göreceksiniz, ben buraya evliyim şu bu da yazabilirim insanları kandırmak burada o kadar kolay ki. Ama vicdan işte benim kimsenin duygularıyla oynamaya gönlüm el vermiyor. Daha dilime neler geliyor ama Size kötü bişey söylemeyeceğim. Dediğim gibi ben samimiyetsizsem, rahatsız edip vaktinizden çalıyorsam lütfen açtığım konulara girmeyiniz , okumayınız gördüğünüz gibi iyi kalpli, yardımsever insanlar yardımcı oluyor zaten.Yani dediklerine aynen katiliyorum cnm
Canım ben okuduğum ve bildiğim kadarıyla kanda çıkar içini ferah tut bol dua et kan testi yaptır soru işaretin kalmasın Allah gönlüne göre versin canımCanim benimde 1 hafta gecti erken gebelik testi yaptim bugun tek cizgi cikti hamile degilim sizce ne kadar guvenilir kullanan varmi
- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
Bak cnm istedigim konuya girer okurum orasina karisamazsin. Ayrica senin evlenmeden onceki iliskinle ilgilenmiyorum ben. Sadece korunmasini bilmiyorsan boyle ise niye kalkisiyorsun. 3 aylik senin psikolojik hamileligine yanit ariyorsun burda. Hamie degilsin diyoruz ya hamileysem diyorsun. Hamileysen o cok guvenip birlikte oldugun insanla evlenirsin bende mutluluklar dilerim .Bak canım rahatsız oluyosan konuya girip okumazsın, girmeden önce konuyu kimin açtığı köşede görünüyor, açıp değerli vaktinden çalma o zaman? Ben kimseye gözünden tutup zorla okutmuyorum farkındaysan. Samimiyetsiz gelebilir Allah yukarda görüyor biliyor hesap günü görüşürüz. Ben burda sadece adımı gizleyerek tüm her şeyimi yazmışım kim bilir beni eleştiren yerin dibine sokanların neleri var. O kadar pişman oldum ki, sanki siz beni bileceksiniz, göreceksiniz, ben buraya evliyim şu bu da yazabilirim insanları kandırmak burada o kadar kolay ki. Ama vicdan işte benim kimsenin duygularıyla oynamaya gönlüm el vermiyor. Daha dilime neler geliyor ama Size kötü bişey söylemeyeceğim. Dediğim gibi ben samimiyetsizsem, rahatsız edip vaktinizden çalıyorsam lütfen açtığım konulara girmeyiniz , okumayınız gördüğünüz gibi iyi kalpli, yardımsever insanlar yardımcı oluyor zaten.
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
istediğim konuyu okur ve yorum yaparım buna sen karar veremezsin,aylardır aynı problemlerle karşımıza çıkıyorsun neden tedbirini almıyorsun,benimde söyleyecek çok şeyim var fakat gerek duymuyorum.Allah ıslah etsinBak canım rahatsız oluyosan konuya girip okumazsın, girmeden önce konuyu kimin açtığı köşede görünüyor, açıp değerli vaktinden çalma o zaman? Ben kimseye gözünden tutup zorla okutmuyorum farkındaysan. Samimiyetsiz gelebilir Allah yukarda görüyor biliyor hesap günü görüşürüz. Ben burda sadece adımı gizleyerek tüm her şeyimi yazmışım kim bilir beni eleştiren yerin dibine sokanların neleri var. O kadar pişman oldum ki, sanki siz beni bileceksiniz, göreceksiniz, ben buraya evliyim şu bu da yazabilirim insanları kandırmak burada o kadar kolay ki. Ama vicdan işte benim kimsenin duygularıyla oynamaya gönlüm el vermiyor. Daha dilime neler geliyor ama Size kötü bişey söylemeyeceğim. Dediğim gibi ben samimiyetsizsem, rahatsız edip vaktinizden çalıyorsam lütfen açtığım konulara girmeyiniz , okumayınız gördüğünüz gibi iyi kalpli, yardımsever insanlar yardımcı oluyor zaten.
Ben kimseye karışmıyorum ama lütfen kendi rızanızla girip okuduğunuz şeylerden şikayet etmeyiniz. Ve son yazdığınız şey için de sizi Allaha havale ediyorum, inşallah kendiniz, yakınınız, bacınız veyahut kızınız böyle şeyler yaşamaz da bunları söylemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca buralara insanlar ne hatalarını ne dertlerini ne sıkıntılarını yazıyor da hiçbirine ''evlenirsin mutluluklar dileriz şeklinde'' yazmıyorsunuz, bu ayrıcalıklı tutumunuz ve işinize geldiği gibi davranma şeklinizle de daha çok insanı üzersiniz. Başka bişey söylemek istemiyorumBak cnm istedigim konuya girer okurum orasina karisamazsin. Ayrica senin evlenmeden onceki iliskinle ilgilenmiyorum ben. Sadece korunmasini bilmiyorsan boyle ise niye kalkisiyorsun. 3 aylik senin psikolojik hamileligine yanit ariyorsun burda. Hamie degilsin diyoruz ya hamileysem diyorsun. Hamileysen o cok guvenip birlikte oldugun insanla evlenirsin bende mutluluklar dilerim .
Amin Allah sizi de ıslah etsin Allah yakınlarınızın bacınızın kızınızın başına vermesin, istediğiniz konuyu okursunuz tabi yorum da yaparsınız ama kendi isteğinizle yaptığınız şeyden şikayet etmeniz normal değil.istediğim konuyu okur ve yorum yaparım buna sen karar veremezsin,aylardır aynı problemlerle karşımıza çıkıyorsun neden tedbirini almıyorsun,benimde söyleyecek çok şeyim var fakat gerek duymuyorum.Allah ıslah etsin
- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- 38
acıtasyon yapma arkadaşım söz konusu yakınımız bacımız yada kızımız diil,onları örnek vererek vijdan mı rahatlıyorsun napıyorsun kendine gel,daha fazlada konuşma,Allah bildiği gibi yapsın,dogru yolu göstersin.Amin Allah sizi de ıslah etsin Allah yakınlarınızın bacınızın kızınızın başına vermesin, istediğiniz konuyu okursunuz tabi yorum da yaparsınız ama kendi isteğinizle yaptığınız şeyden şikayet etmeniz normal değil.
- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 39
- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 39
Ben bugün doktora gittim canım kese görünmüyor ama kanda bakalım dedi artık yarın belli olcak testin sonucuBende bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi 1 hafta gecti acaba kanda cikarmi negatif cikarsa cok uzulurm
- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
farklı topik başlıklarıyla hep aynı soruları soruyosun insanlara,çok samimiyetsiz bundan rahatsız oldum,agustos ayından beri şüphelerin var ay olmuş kasım,kendince hala sorularına cevap bulamayıp insanların vaktini almandan rahatsız oluyorum kendi adıma ,nişanlı oldugunu söylüyorsun,endişelerini dile getiriyorsun ama anladıgım kadarıyla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun,garip...
ahauhauhauahua çok atarlı gördüm seni