• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme?

Neyden rahatsız oldunuz ben de bunu merak ediyorum Frddd Frddd
farklı topik başlıklarıyla hep aynı soruları soruyosun insanlara,çok samimiyetsiz bundan rahatsız oldum,agustos ayından beri şüphelerin var ay olmuş kasım,kendince hala sorularına cevap bulamayıp insanların vaktini almandan rahatsız oluyorum kendi adıma ,nişanlı oldugunu söylüyorsun,endişelerini dile getiriyorsun ama anladıgım kadarıyla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun,garip...

farklı topik başlıklarıyla hep aynı soruları soruyosun insanlara,çok samimiyetsiz bundan rahatsız oldum,agustos ayından beri şüphelerin var ay olmuş kasım,kendince hala sorularına cevap bulamayıp insanların vaktini almandan rahatsız oluyorum kendi adıma ,nişanlı oldugunu söylüyorsun,endişelerini dile getiriyorsun ama anladıgım kadarıyla aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun,garip...
+1

Yani dediklerine aynen katiliyorum cnm :KK15:
Bak canım rahatsız oluyosan konuya girip okumazsın, girmeden önce konuyu kimin açtığı köşede görünüyor, açıp değerli vaktinden çalma o zaman? Ben kimseye gözünden tutup zorla okutmuyorum farkındaysan. Samimiyetsiz gelebilir Allah yukarda görüyor biliyor hesap günü görüşürüz. Ben burda sadece adımı gizleyerek tüm her şeyimi yazmışım kim bilir beni eleştiren yerin dibine sokanların neleri var. O kadar pişman oldum ki, sanki siz beni bileceksiniz, göreceksiniz, ben buraya evliyim şu bu da yazabilirim insanları kandırmak burada o kadar kolay ki. Ama vicdan işte benim kimsenin duygularıyla oynamaya gönlüm el vermiyor. Daha dilime neler geliyor ama Size kötü bişey söylemeyeceğim. Dediğim gibi ben samimiyetsizsem, rahatsız edip vaktinizden çalıyorsam lütfen açtığım konulara girmeyiniz , okumayınız gördüğünüz gibi iyi kalpli, yardımsever insanlar yardımcı oluyor zaten.

Canim benimde 1 hafta gecti erken gebelik testi yaptim bugun tek cizgi cikti hamile degilim sizce ne kadar guvenilir kullanan varmi
Canım ben okuduğum ve bildiğim kadarıyla kanda çıkar içini ferah tut bol dua et kan testi yaptır soru işaretin kalmasın Allah gönlüne göre versin canım

Bak canım rahatsız oluyosan konuya girip okumazsın, girmeden önce konuyu kimin açtığı köşede görünüyor, açıp değerli vaktinden çalma o zaman? Ben kimseye gözünden tutup zorla okutmuyorum farkındaysan. Samimiyetsiz gelebilir Allah yukarda görüyor biliyor hesap günü görüşürüz. Ben burda sadece adımı gizleyerek tüm her şeyimi yazmışım kim bilir beni eleştiren yerin dibine sokanların neleri var. O kadar pişman oldum ki, sanki siz beni bileceksiniz, göreceksiniz, ben buraya evliyim şu bu da yazabilirim insanları kandırmak burada o kadar kolay ki. Ama vicdan işte benim kimsenin duygularıyla oynamaya gönlüm el vermiyor. Daha dilime neler geliyor ama Size kötü bişey söylemeyeceğim. Dediğim gibi ben samimiyetsizsem, rahatsız edip vaktinizden çalıyorsam lütfen açtığım konulara girmeyiniz , okumayınız gördüğünüz gibi iyi kalpli, yardımsever insanlar yardımcı oluyor zaten.
Bak cnm istedigim konuya girer okurum orasina karisamazsin. Ayrica senin evlenmeden onceki iliskinle ilgilenmiyorum ben. Sadece korunmasini bilmiyorsan boyle ise niye kalkisiyorsun. 3 aylik senin psikolojik hamileligine yanit ariyorsun burda. Hamie degilsin diyoruz ya hamileysem diyorsun. Hamileysen o cok guvenip birlikte oldugun insanla evlenirsin bende mutluluklar dilerim .

istediğim konuyu okur ve yorum yaparım buna sen karar veremezsin,aylardır aynı problemlerle karşımıza çıkıyorsun neden tedbirini almıyorsun,benimde söyleyecek çok şeyim var fakat gerek duymuyorum.Allah ıslah etsin ;)

Bak cnm istedigim konuya girer okurum orasina karisamazsin. Ayrica senin evlenmeden onceki iliskinle ilgilenmiyorum ben. Sadece korunmasini bilmiyorsan boyle ise niye kalkisiyorsun. 3 aylik senin psikolojik hamileligine yanit ariyorsun burda. Hamie degilsin diyoruz ya hamileysem diyorsun. Hamileysen o cok guvenip birlikte oldugun insanla evlenirsin bende mutluluklar dilerim .
Ben kimseye karışmıyorum ama lütfen kendi rızanızla girip okuduğunuz şeylerden şikayet etmeyiniz. Ve son yazdığınız şey için de sizi Allaha havale ediyorum, inşallah kendiniz, yakınınız, bacınız veyahut kızınız böyle şeyler yaşamaz da bunları söylemek zorunda kalmazsınız. Ayrıca buralara insanlar ne hatalarını ne dertlerini ne sıkıntılarını yazıyor da hiçbirine ''evlenirsin mutluluklar dileriz şeklinde'' yazmıyorsunuz, bu ayrıcalıklı tutumunuz ve işinize geldiği gibi davranma şeklinizle de daha çok insanı üzersiniz. Başka bişey söylemek istemiyorum

istediğim konuyu okur ve yorum yaparım buna sen karar veremezsin,aylardır aynı problemlerle karşımıza çıkıyorsun neden tedbirini almıyorsun,benimde söyleyecek çok şeyim var fakat gerek duymuyorum.Allah ıslah etsin :KK66:
Amin Allah sizi de ıslah etsin Allah yakınlarınızın bacınızın kızınızın başına vermesin, istediğiniz konuyu okursunuz tabi yorum da yaparsınız ama kendi isteğinizle yaptığınız şeyden şikayet etmeniz normal değil.

Amin Allah sizi de ıslah etsin Allah yakınlarınızın bacınızın kızınızın başına vermesin, istediğiniz konuyu okursunuz tabi yorum da yaparsınız ama kendi isteğinizle yaptığınız şeyden şikayet etmeniz normal değil.
acıtasyon yapma arkadaşım söz konusu yakınımız bacımız yada kızımız diil,onları örnek vererek vijdan mı rahatlıyorsun napıyorsun kendine gel,daha fazlada konuşma,Allah bildiği gibi yapsın,dogru yolu göstersin.

Geç döllenme olsa bile çıkardı rahat ol tatlım..kan da da çıkmamış bak..ama şunu soyliyim bebek istemiyorsan şayet, sıkı bir korunma yöntemi bulun..her ay aynı psikolojiyi yaşama canım..byee

ahauhauhauahua çok atarlı gördüm seni :KK70::KK70:

Back