Kızlar merhaba benim son adet tarihlerim 6 Ağustos 4 Eylül. Son ilişki tarihi ise 3 ekim ve hala adet olamadım. Erken gebelik testi dahil dört gebelik testi yaptım ama silik çizgi bile yok. En son tam bir hafta önce yani 17 sinde kan testi yaptırdım o da negatifti. Denemediğim şey kalmadı, tarlusal, soğan suyu, civan perçemi aslan pençesi ve hala gelmedi bikaç gün öncesine kadar göğüslerim o kadar şişti ve damarlandı ki patlayacaktı resmen şimdi biraz indi ama içinde ağrı var hala. Nişanlıyım sizce çok taktığım ve stres olduğum için adetim gelmiyor olabilir mi? Ya da geç döllenme olabilir mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç döllenme?
- Konu Sahibi sedaguven
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Canım çok teşekkür ediyorum daha önce bu duruma göre çok değerlendirilmiştim o yüzden belirtmek istedim. Sen ne zaman öğrendin kaçıncı gündeNişanlıyım diye belirtmene gerek Yok kimse medeni duruma göre yorum yapmıyor burda.
Bir kan tahlili vererek 3 günlük gebeliği bile öğrenebilirsin bence doktora görün geç döllenme bile olsa değer düşük çıkar ama yine çıkar çünkü benim de geç döllenme.
- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Canım çok teşekkür ediyorum daha önce bu duruma göre çok değerlendirilmiştim o yüzden belirtmek istedim. Sen ne zaman öğrendin kaçıncı günde
Kimsenin medeni durumu kimseyi alakadar etmez için rahat olsun.
Adetime bir gün kala normal gebelik testi yaptım çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 81.87 çıktı yarın tekrar vericem bir hafta geçti çünkü artışına bakılacak.
Adetime bir gün kala normal gebelik testi yaptım çizgi çıktı ertesi gün kan verdim 81.87 çıktı yarın tekrar vericem bir hafta geçti çünkü artışına bakılacak.
Valla benim gebelik testim de bu imkansız değil miKimsenin medeni durumu kimseyi alakadar etmez için rahat olsun.
Eklentiler
- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Çok çok teşekkür ediyorum sağolun evet tam regl olacağım tarihlerde bir uçak yolculuğu yaptım denizi olan bi şehirden baya rakımlı bi şehire geldim o ihtimale de bağlıyorum tabiStres ve hava değişimi kaynaklidir. Hamilelik ve regl belirtileri ayni, psikolojinizi rahatlattiginiz an regl olursunuz.
Evet biraz kendimi rahatlatmak istiyorum artık ( 20, 18 gün geçti çünküTeste göre imkansız gibi. Bence stres de yapmış olabilirsin oldum olucam diye. Bir kaç gün kafanı rahatlatırsan bence regl olursun :) bu kadar kolay olmuypr gebe kalmak :)
- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Kızlar benimde 15 gün geçti idrarda negatif ama idrar testi beni yanıltabilir mi inşallah yaniltir ya çok istiyoruz bi bebisimiz olsun die
Geç döllenmeyse zor çıkar kan vererek 3 günlük gebelik bile çıkar
Evet kan daha garanti oluyor galibaKızlar benimde 15 gün geçti idrarda negatif ama idrar testi beni yanıltabilir mi inşallah yaniltir ya çok istiyoruz bi bebisimiz olsun die
Bildiğim ve buradan okuduğum kadarıyla var canım kan testi yaptır rahat etsin içinAcaba benim gibi idrarda çıkMayıp kanda çıkan var mıdır kafayı yicem nerdeyse
- 27 Nisan 2015
- 2.167
- 5.332
- 158
Prolaktin yani süt hormonun yükselmiştir cnm belki de adetin in 2. Veya 3. Günü git hormon tahlili yaptır eğer yuksekse adet olmanı engeller ılac verirler cnm bnm sıkıntı yapma geç dollenme bile olsa şimdiye yüz kere çıkardı gebelik yokturKızlar merhaba benim son adet tarihlerim 6 Ağustos 4 Eylül. Son ilişki tarihi ise 3 ekim ve hala adet olamadım. Erken gebelik testi dahil dört gebelik testi yaptım ama silik çizgi bile yok. En son tam bir hafta önce yani 17 sinde kan testi yaptırdım o da negatifti. Denemediğim şey kalmadı, tarlusal, soğan suyu, civan perçemi aslan pençesi ve hala gelmedi bikaç gün öncesine kadar göğüslerim o kadar şişti ve damarlandı ki patlayacaktı resmen şimdi biraz indi ama içinde ağrı var hala. Nişanlıyım sizce çok taktığım ve stres olduğum için adetim gelmiyor olabilir mi? Ya da geç döllenme olabilir mi?
Sağol canım yaptircam yarın inşallah hayırlı bi haber alırımBildiğim ve buradan okuduğum kadarıyla var canım kan testi yaptır rahat etsin için
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun buraya da yaz da haberimiz olsun :)Sağol canım yaptircam yarın inşallah hayırlı bi haber alırım
Canım benim çok çok teşekkür ediyorum bak bunu bilmiyodum ilk defa duydum belki de o yüzden olamıyorum... bi olsam gidip yaptıracağım inşallahProlaktin yani süt hormonun yükselmiştir cnm belki de adetin in 2. Veya 3. Günü git hormon tahlili yaptır eğer yuksekse adet olmanı engeller ılac verirler cnm bnm sıkıntı yapma geç dollenme bile olsa şimdiye yüz kere çıkardı gebelik yoktur
Yazarım tabiki ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada inşallah yarın güzel haberler verebilirimİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun buraya da yaz da haberimiz olsun :)