Geç döllenme????

Ağır hiç bişey kaldırma sen yinede...Ben hamile olduğumu daha bilmezken, koskoca döşşeği kalrıcaktım kayınvalidem izin vermemişti. Allahtan kadının içine doğmuş. Her ihtimali düşünmek gerek. Ay bende heyecanlandım valla inşallah bebiş geliyordur.

Hemen deniycem canım yapıp yazıcam. Amin Allahım inşallah versin. Bebeginide Allah bağıslasin canım analı babalı buyutsun rabbim.

Inşallah canım benim inşallah

Inşallah canım benim inşallah

Benim adetim 1 hafta gecikti test yaptim negatfdi sonra hasta oldum hic 1 hafta gecikmemisti oyle oldugunda vucut kendni hamilelige hazirliyor derler.
Sonraki ay artik yapmcam test dedim ama dayanmadm 4 gun gecikti idrar yaptm negatf kan verdim negatf dedim yne yok gecen ayki gbi gene gecikicek heralde
9 gun gecti hala tik yok kasik agrisi bel agrisi oldu aksam bi test yapdm slik cikti ertesi gn 10.gun kanda 58 cikdi degerim gec dollenme olmus dediler suanda 9 aylik bi oglum var .
Darisi basina ins seninde oyledir cnm

Amin canım benim inşallah. Inşallah boşa ümitlenmemisimdir... Ne kadar büyük bi ozlemim var anlatamam

Merhaba arkadaslar ben daha cok yeniyim aranizda bisey sormak istiyorum ben daha 1 aylik evliyim 19 yaşındayım evlendigim gun 31 Mayıs o gün adetim in son gunuydu ondan.sonraki gunlerde hep korunmasiz iliski yaşadık 2 gun once idrar testi yaptim iki tane ikisindede 2. Çizgi silik cikti bu gun adet olmam lazim kasık agrilari bel agrim var bas donmesi de oluyo ara da sizce hamile olma olasılığım varmidir ilk geceden hamile kalinir mi kan testi yapsamm mi

2.cizgi silikse hamilesin canım öyle oluyomus. Bi kan tahlili yap emin olursun

Hamilesin,hemen istiyor muydun ki? Çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…