- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
- 333
- Konu Sahibi Uykucu Sirin
-
Kaptırıcam canım daha şimdiden bile ağır temizlik yapmıyorum bugün yapmayı düşündüğüm bişeyler vardı yapmadım. Bide hamile olduğumu ogrenirsem zaten bulutlardan yeryüzüne inemem herhalde :) O yüzden bir on önce ogrenmem lazım. O hemşire arkadaşımda bekle bi hafta test negatif çıkmış zaten falan diyince söndü zaten olan umutlarım. .
Hemen deniycem canım yapıp yazıcam. Amin Allahım inşallah versin. Bebeginide Allah bağıslasin canım analı babalı buyutsun rabbim.Canım idrarını plastik bir bardağa yap, eğer bulanık ve içinde pütürlü bişeyler varsa yüksek ihtimal. Ben ikinciye hamileyim ve oğlum henüz 11 aylık..Rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda evlat versin inşallah. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine..Amin.
Amin canım sağol.Hemen deniycem canım yapıp yazıcam. Amin Allahım inşallah versin. Bebeginide Allah bağıslasin canım analı babalı buyutsun rabbim.
Inşallah canım benim inşallahAğır hiç bişey kaldırma sen yinede...Ben hamile olduğumu daha bilmezken, koskoca döşşeği kalrıcaktım kayınvalidem izin vermemişti. Allahtan kadının içine doğmuş. Her ihtimali düşünmek gerek. Ay bende heyecanlandım valla inşallah bebiş geliyordur.
Canim pütür pütür dediğin şeyler nokta buyuklugunde mi?Amin canım sağol.
minik minik şeyler toz zerreciği gibi.Canim pütür pütür dediğin şeyler nokta buyuklugunde mi?
yani idrar berrak değilse ihtimal yükseliyor. ben hamileliklerimi önce idrardan anladım. Tabi herkesin aynı olacak değil ama buda denemeye değer en azından.Canim pütür pütür dediğin şeyler nokta buyuklugunde mi?
Evet var canim onlar ama idrar çok bulanıkti diyemem. Ama birsürü nokta nokta dediklerimden vardı toz gibi dediğin. Sen bu bilgiyi nerden ogrendin veya doğruluğu kesin mi canimminik minik şeyler toz zerreciği gibi.
Kesinlikle denemeye değer canım herseyi yapmaya hazır ben gibi insanlar içinyani idrar berrak değilse ihtimal yükseliyor. ben hamileliklerimi önce idrardan anladım. Tabi herkesin aynı olacak değil ama buda denemeye değer en azından.
Inşallah canım benim inşallah
Amin canım benim inşallah. Inşallah boşa ümitlenmemisimdir... Ne kadar büyük bi ozlemim var anlatamamBenim adetim 1 hafta gecikti test yaptim negatfdi sonra hasta oldum hic 1 hafta gecikmemisti oyle oldugunda vucut kendni hamilelige hazirliyor derler.
Sonraki ay artik yapmcam test dedim ama dayanmadm 4 gun gecikti idrar yaptm negatf kan verdim negatf dedim yne yok gecen ayki gbi gene gecikicek heralde
9 gun gecti hala tik yok kasik agrisi bel agrisi oldu aksam bi test yapdm slik cikti ertesi gn 10.gun kanda 58 cikdi degerim gec dollenme olmus dediler suanda 9 aylik bi oglum var .
Darisi basina ins seninde oyledir cnm
2.cizgi silikse hamilesin canım öyle oluyomus. Bi kan tahlili yap emin olursunMerhaba arkadaslar ben daha cok yeniyim aranizda bisey sormak istiyorum ben daha 1 aylik evliyim 19 yaşındayım evlendigim gun 31 Mayıs o gün adetim in son gunuydu ondan.sonraki gunlerde hep korunmasiz iliski yaşadık 2 gun once idrar testi yaptim iki tane ikisindede 2. Çizgi silik cikti bu gun adet olmam lazim kasık agrilari bel agrim var bas donmesi de oluyo ara da sizce hamile olma olasılığım varmidir ilk geceden hamile kalinir mi kan testi yapsamm mi
Hamilesin,hemen istiyor muydun ki? Çok erken değil mi?Merhaba arkadaslar ben daha cok yeniyim aranizda bisey sormak istiyorum ben daha 1 aylik evliyim 19 yaşındayım evlendigim gun 31 Mayıs o gün adetim in son gunuydu ondan.sonraki gunlerde hep korunmasiz iliski yaşadık 2 gun once idrar testi yaptim iki tane ikisindede 2. Çizgi silik cikti bu gun adet olmam lazim kasık agrilari bel agrim var bas donmesi de oluyo ara da sizce hamile olma olasılığım varmidir ilk geceden hamile kalinir mi kan testi yapsamm mi
peki kan tahlili sonucu hemen cikio mu hastanelerde yoksa ertesi gune mi kalio2.cizgi silikse hamilesin canım öyle oluyomus. Bi kan tahlili yap emin olursun
O gün öğreniyosun canım 2 saatepeki kan tahlili sonucu hemen cikio mu hastanelerde yoksa ertesi gune mi kalio
Evet cok erken daha ama ilk geceden hamile kalinmaz die duymustumHamilesin,hemen istiyor muydun ki? Çok erken değil mi?
İlk günden kalmamışsın ki ama bugüne kadar hep korumasız diyorsun?Evet cok erken daha ama ilk geceden hamile kalinmaz die duymustum
O gün öğreniyosun canım 2 saate[/QUOTE
tesekr ederim peki aksam gitsem yaparlar mi acaba 5 gibi
Evet hep korumasz ama ben iste daha yen olduğu icin bisey olmaz die düşündüm ama bilmiorum olmasini da biraz istedik sanırımİlk günden kalmamışsın ki ama bugüne kadar hep korumasız diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?