Geç döllenme

efruzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
31
8
1
28
Kızlar biri bana en basit haliyle anlatabilir mi? 17 Şubat sat
28 Şubat birleşim
Ve ultrason sonuçlarına göre geçen hafta gittiğimde 4 haftalık. Oysaki sat’a göre baya ileride olması lazımdı
Geç döllenme vs hesaplaması yapmak isitotuem neye göre kime göre hesaplayacağım bildn biri bana el atsın 🫰🥲

Hayırlı olsun Kalp atışı duyuldu mu herşey yolunda mı? Duyulmadıda ondan mı soruyorsunuz zamanlamayı?

İnşallah güzel haberler alırım. Tam olarak ne yaşamıştı süreç nasıldı arkadaşınızın
Sat a göre ileride olması gerekirken 1 hafta kadar gerideydi geç döllenme olabilir diyerek tekrar kontrole gidildi kalp atışı duyma umudu ile ama Malesef duyulmadı. Düşük oldu. İlk gebeliklerde olabilir demiş doktor çoğu kişi yaşıyormuş :(

Sat a göre ileride olması gerekirken 1 hafta kadar gerideydi geç döllenme olabilir diyerek tekrar kontrole gidildi kalp atışı duyma umudu ile ama Malesef duyulmadı. Düşük oldu. İlk gebeliklerde olabilir demiş doktor çoğu kişi yaşıyormuş :(
Yaa üzücü bir durum ama dediğiniz gibi çoğu kişide bu durum yaşanıyor, nasip 🌸

Son durum nedir? Herşey yolunda mı?
geç döllenme olmadığını kesenin gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini öğrendik. Doktor sağlıklı şekilde de ilerleyebilir ya da düşük olabilir dedi. Şuan duamız sağlıklı şekilde kesenin büyümesi :)

geç döllenme olmadığını kesenin gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini öğrendik. Doktor sağlıklı şekilde de ilerleyebilir ya da düşük olabilir dedi. Şuan duamız sağlıklı şekilde kesenin büyümesi :)
O konuda endişelenmeyin. Bana geç döllenme vs denildi ama olması gerekenden nerdeyse 15 gün küçüktü gelişim olarak. 12-13 haftalarda bi anda ilerlemeye başladı. Şuan tam olması gereken haftasında. O 2 haftalık açığı kapattı kendisi

O konuda endişelenmeyin. Bana geç döllenme vs denildi ama olması gerekenden nerdeyse 15 gün küçüktü gelişim olarak. 12-13 haftalarda bi anda ilerlemeye başladı. Şuan tam olması gereken haftasında. O 2 haftalık açığı kapattı kendisi
Ay inşallah inşallah benim bebeğim de öyle olur🥹🥹 Siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 🙏🏻

Amin teşekkür ederim. Siz canınızı sıkmayın yeter gebelik stresi sevmiyor
Kesinlikle, elimden geldiğince içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Bir şey sorucam sizin bebeğinizin gelişiminde mi geriden geliyordu? Mesela benim kese geriden geliyor ama bebek içeride tam haftası haftasına uyumlu. Yani kese gelişmezse bebek içeride sıkışıyor ve kalbi durabiliyormuş.

Amin teşekkür ederim. Siz canınızı sıkmayın yeter gebelik stresi sevmiyor
Geç döllenme olmuş ya sizin ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu testimiz ne zaman pozitif çıktı

Kesinlikle, elimden geldiğince içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Bir şey sorucam sizin bebeğinizin gelişiminde mi geriden geliyordu? Mesela benim kese geriden geliyor ama bebek içeride tam haftası haftasına uyumlu. Yani kese gelişmezse bebek içeride sıkışıyor ve kalbi durabiliyormuş.
Kesesi küçüktü bebeğin boyuda küçüktü. Hafta olarak 2 hafta kadar gerideydi

Geç döllenme olmuş ya sizin ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu testimiz ne zaman pozitif çıktı
Adetten 1 hafta sonra öğrendim. Bi önceki gebelikte adet günümde 157 çıktı. Bu gebelikte adetten 1 hafta sonra 151 çıkmıştı. Aralık 7de öğrendim. 23 aralıkta gittiğimde kese var bebek yoktu ocakta gördüm sanırım bebeği

Anladım sizinkinde ikisinin de geriden gelmesi geç döllenme ihtimalini arttırıyor, benimkinin kese durumunda problem gözüküyor bakalım beklemedeyiz, dua edin🌸
Sağlıklı ise ne yaparsanız yapın devam edecektir, aynı şekilde sağlıksızsa da ne yaparsanız yapın müdahale edemezsiniz. Bu yüzden içinizi rahat tutun yeterli 😌

Back
X