Doğru söylüyorsunuzSağlıklı ise ne yaparsanız yapın devam edecektir, aynı şekilde sağlıksızsa da ne yaparsanız yapın müdahale edemezsiniz. Bu yüzden içinizi rahat tutun yeterli
Benim bugün regl günüm henüz olmadım 2 gün önce yaptığım testler negatif ti. En son ilişkim 4 Nisan 6 Nisan'da oldu yumurtlamami bilmiyorum umudumu kestim çünkü bir çok kişi adetine 3-4 gün kala öğreniyor benim ise 2 kala negatif çıkmıştı ve göğüs ağrısı vs hiç bir hamilelik belirtim yok. Ama sanırım geç döllenme denen bişi de var ama nadiren oluyor sanirjmAdetten 1 hafta sonra öğrendim. Bi önceki gebelikte adet günümde 157 çıktı. Bu gebelikte adetten 1 hafta sonra 151 çıkmıştı. Aralık 7de öğrendim. 23 aralıkta gittiğimde kese var bebek yoktu ocakta gördüm sanırım bebeği
Son yazdığımı okuyup beni aydınlatma şansımız olur mu siz.bilgili gibisiniz de bu konuda :)Kesesi küçüktü bebeğin boyuda küçüktü. Hafta olarak 2 hafta kadar gerideydi
Kan testi yaptınız mıSon yazdığımı okuyup beni aydınlatma şansımız olur mu siz.bilgili gibisiniz de bu konuda :)
Yapmadım ama dediğim gibi umudum yok 2 kala negatif çıktı hamilelkk belirtim de yokKan testi yaptınız mı
En garantisi her zaman reglden 1 hafta sonrasını beklemek oluyorBenim bugün regl günüm henüz olmadım 2 gün önce yaptığım testler negatif ti. En son ilişkim 4 Nisan 6 Nisan'da oldu yumurtlamami bilmiyorum umudumu kestim çünkü bir çok kişi adetine 3-4 gün kala öğreniyor benim ise 2 kala negatif çıkmıştı ve göğüs ağrısı vs hiç bir hamilelik belirtim yok. Ama sanırım geç döllenme denen bişi de var ama nadiren oluyor sanirjm
Ben de adetin 3.4 gecikme gününde silik çizgiyle karşılaşmıştım. 6. Gününde kan testi yapmıştım orada netleşmişti. Benim de hiç belirtim yoktu belli olmaz yani. İnsan bu süreçte sabırsızlanıyor evet ama inanın böylesi daha yorucu oluyor. Biraz zaman verin 1 haftaya kan testi yapın regl olmazsanızYapmadım ama dediğim gibi umudum yok 2 kala negatif çıktı hamilelkk belirtim de yok
Aa teşekkür ederim bir umut yaniBen de adetin 3.4 gecikme gününde silik çizgiyle karşılaşmıştım. 6. Gününde kan testi yapmıştım orada netleşmişti. Benim de hiç belirtim yoktu belli olmaz yani. İnsan bu süreçte sabırsızlanıyor evet ama inanın böylesi daha yorucu oluyor. Biraz zaman verin 1 haftaya kan testi yapın regl olmazsanız
Ne zamandan beri bebek istiyorsunuz yani daha ilk denemeleriniz mi yoksa uzun zamandır istiyor musunuz?Aa teşekkür ederim bir umut yani
2-3 aydır deniyoruz.Ne zamandan beri bebek istiyorsunuz yani daha ilk denemeleriniz mi yoksa uzun zamandır istiyor musunuz?
Yeni daha, Allah nasip etsin en güzel vakitte2-3 aydır deniyoruz.
İyi sevindim umarım arkadasın dedıgı gibi olur.geç döllenme olmadığını kesenin gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini öğrendik. Doktor sağlıklı şekilde de ilerleyebilir ya da düşük olabilir dedi. Şuan duamız sağlıklı şekilde kesenin büyümesi :)
Geç döllenme adeti çok düzensiz olan kişilerde oluyor. Adet düzensiz olduğu vakit yumurtlama , gebe kalabilme günleride normal kişilere nazaran farklı ve başka oluyo. Hamilelik hesaplaması son adet tarihine göre yapılıyor ama bazı kişiler 35.40 günde bir adet olduğu için 2 hafta gerileme görülüyoBenim bugün regl günüm henüz olmadım 2 gün önce yaptığım testler negatif ti. En son ilişkim 4 Nisan 6 Nisan'da oldu yumurtlamami bilmiyorum umudumu kestim çünkü bir çok kişi adetine 3-4 gün kala öğreniyor benim ise 2 kala negatif çıkmıştı ve göğüs ağrısı vs hiç bir hamilelik belirtim yok. Ama sanırım geç döllenme denen bişi de var ama nadiren oluyor sanirjm
Birşey sorabilirmiyim ilişkinizin üzerinden 21 gün geçmiş sanırım peki 21 günden önce kan verip yada evde test yapıp negatif gördüğünüz oldu mu acaba6.günü(21mart) çubuk testi yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra 8.günü kan testi ile 330 beta hcg oranıyla hamile olduğumu öğrendim.
Peki adet öncesinde testlerinizin hepsi negatif miydi??Ben de adetin 3.4 gecikme gününde silik çizgiyle karşılaşmıştım. 6. Gününde kan testi yapmıştım orada netleşmişti. Benim de hiç belirtim yoktu belli olmaz yani. İnsan bu süreçte sabırsızlanıyor evet ama inanın böylesi daha yorucu oluyor. Biraz zaman verin 1 haftaya kan testi yapın regl olmazsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?