Geç döllenme

Benim bugün regl günüm henüz olmadım 2 gün önce yaptığım testler negatif ti. En son ilişkim 4 Nisan 6 Nisan'da oldu yumurtlamami bilmiyorum umudumu kestim çünkü bir çok kişi adetine 3-4 gün kala öğreniyor benim ise 2 kala negatif çıkmıştı ve göğüs ağrısı vs hiç bir hamilelik belirtim yok. Ama sanırım geç döllenme denen bişi de var ama nadiren oluyor sanirjm

En garantisi her zaman reglden 1 hafta sonrasını beklemek oluyor

Yapmadım ama dediğim gibi umudum yok 2 kala negatif çıktı hamilelkk belirtim de yok
Ben de adetin 3.4 gecikme gününde silik çizgiyle karşılaşmıştım. 6. Gününde kan testi yapmıştım orada netleşmişti. Benim de hiç belirtim yoktu belli olmaz yani. İnsan bu süreçte sabırsızlanıyor evet ama inanın böylesi daha yorucu oluyor. Biraz zaman verin 1 haftaya kan testi yapın regl olmazsanız

Aa teşekkür ederim bir umut yani

İyi sevindim umarım arkadasın dedıgı gibi olur.

Geç döllenme adeti çok düzensiz olan kişilerde oluyor. Adet düzensiz olduğu vakit yumurtlama , gebe kalabilme günleride normal kişilere nazaran farklı ve başka oluyo. Hamilelik hesaplaması son adet tarihine göre yapılıyor ama bazı kişiler 35.40 günde bir adet olduğu için 2 hafta gerileme görülüyo
İlk gebelim geç döllenmeydi, şuanki de öyle ben adetimin 21. Gün gecikmesinde öğrendim bebeğmi:)
2 hafta geriden geliyordu ama haftasını yakaladı
İlk gebeliğimde de böyleydi kızım doğdu şuan hiç bir sorunu yok 5 yaşında
Konu sahibinede söylüyorum takmayın, üzülmeyin, araştırmayın. Gebeliğinizin tadını çıkarın

6.günü(21mart) çubuk testi yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra 8.günü kan testi ile 330 beta hcg oranıyla hamile olduğumu öğrendim.
Birşey sorabilirmiyim ilişkinizin üzerinden 21 gün geçmiş sanırım peki 21 günden önce kan verip yada evde test yapıp negatif gördüğünüz oldu mu acaba

Peki adet öncesinde testlerinizin hepsi negatif miydi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…