Geç döllenme

iremce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
68
27
29
Kızlar 8 haftalık kadar gebeyim doktor 2 gün geç döllenme olmuş dedi. İnternetten araştırdım birkaç yazı okudum kalitesiz veya eski yumurta ile oluşan gebeliklerde geç döllenme olabilir vs yazıyor. Net bilgisi olan aydınlatabilir mi? Çok istedim bu gebeliği bekledim hep🙏

Iki bebegimde gec dollenme
Biri 2 yasina girecek, saglikli.
Digeri 8 aylik karnimda ve saglikli.

Hicbir onemi yok, kendinizi uzmeyin.

Kızlar 8 haftalık kadar gebeyim doktor 2 gün geç döllenme olmuş dedi. İnternetten araştırdım birkaç yazı okudum kalitesiz veya eski yumurta ile oluşan gebeliklerde geç döllenme olabilir vs yazıyor. Net bilgisi olan aydınlatabilir mi? Çok istedim bu gebeliği bekledim hep🙏
Canım içini ferah tut benimde gebeliğim geç döllenme olmuştu adetimin üzerinden 3 hafta geçtikten sonra öğrendim gebeliğim 238 beta ile hemde çok küçüktü ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadan aldım kucağıma oğlumu ve şuan 4 yaşında eski yumurta değil ama şu yaptığın stres aşırı zarar verir bebeğine kendine ne kadar iyi bakarsan bebişine de o kadar iyi bakmış oluyorsun unutma

Benim de geç döllenme. Cinsiyeti erkek

Benimkide geç döllenme sıkıntı yok 30 haftama giricem gayette haftasına denk şekilde bir gebeligim oldu çok şükür sıkıntı etmeyin

Canım içini ferah tut benimde gebeliğim geç döllenme olmuştu adetimin üzerinden 3 hafta geçtikten sonra öğrendim gebeliğim 238 beta ile hemde çok küçüktü ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadan aldım kucağıma oğlumu ve şuan 4 yaşında eski yumurta değil ama şu yaptığın stres aşırı zarar verir bebeğine kendine ne kadar iyi bakarsan bebişine de o kadar iyi bakmış oluyorsun unutma
Çok teşekkür ederim canım çok şükür ferah tutmaya çalışıyorum ☺️ uzak durmaya çalışıyorum stres ve üzüntüden 🙏 inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırım 🙏

😅 benim 12 .hafta belli oldu. Erkekler hep gösterme derdinde demek ki 😅😅.
Şuan 9.haftamdayım 12. Haftada çağırdı doktor. Ahaha evet daha anne karnından meraklılar 😅 geç döllenme olayı da şans kısmet artık ablamın biri geç döllenme oldu kız. Birkaç kişi de var böyle. Doktor da öyle deyince acaba kız mı demiştim ☺️

Şuan 9.haftamdayım 12. Haftada çağırdı doktor. Ahaha evet daha anne karnından meraklılar 😅 geç döllenme olayı da şans kısmet artık ablamın biri geç döllenme oldu kız. Birkaç kişi de var böyle. Doktor da öyle deyince acaba kız mı demiştim ☺️
Bilemedim. 😅 sağlıklı bir şekilde dünyaya getirin 😊😊

Merhaba, Allah bağışlasın maşAllah 🤲🏻 adetiniz gecikince ne zaman test yaptınız? Geç olunca negatif çıkıyor sonra pozitifi oluyor diyorlar sizin de öyle oldu mu acaba?

Iki bebegimde gec dollenme
Biri 2 yasina girecek, saglikli.
Digeri 8 aylik karnimda ve saglikli.

Hicbir onemi yok, kendinizi uzmeyin.
Merhaba ben adetimden 1 hafta ve 3 gün önce ilişkiye girdim adetim 4 gün gecikti şuan böyle bi ihtimalim var mı varsa ne zaman belli olır 🥰

X