- 24 Ocak 2023
- 68
- 27
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız bir de doktorum bana geç döllenme olunca genelde kız olabiliyor cinsiyeti dedi. Sizinkiler kız mı acabaIki bebegimde gec dollenme
Biri 2 yasina girecek, saglikli.
Digeri 8 aylik karnimda ve saglikli.
Hicbir onemi yok, kendinizi uzmeyin.
Ikisi de kiz.Teşekkür ederim içimi rahatlattınız bir de doktorum bana geç döllenme olunca genelde kız olabiliyor cinsiyeti dedi. Sizinkiler kız mı acaba
Yaa şaşırdım doğruluk payı var demek ki sağlıkla gelsin ve büyüsünlerIkisi de kiz.
Yaa şaşırdım doğruluk payı var demek ki sağlıkla gelsin ve büyüsünler
Amin çok teşekkür ediyorumAmin, sizi de tebrik ederim. Mutlu guzel gunlerde buyutun insallah
Canım içini ferah tut benimde gebeliğim geç döllenme olmuştu adetimin üzerinden 3 hafta geçtikten sonra öğrendim gebeliğim 238 beta ile hemde çok küçüktü ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadan aldım kucağıma oğlumu ve şuan 4 yaşında eski yumurta değil ama şu yaptığın stres aşırı zarar verir bebeğine kendine ne kadar iyi bakarsan bebişine de o kadar iyi bakmış oluyorsun unutmaKızlar 8 haftalık kadar gebeyim doktor 2 gün geç döllenme olmuş dedi. İnternetten araştırdım birkaç yazı okudum kalitesiz veya eski yumurta ile oluşan gebeliklerde geç döllenme olabilir vs yazıyor. Net bilgisi olan aydınlatabilir mi? Çok istedim bu gebeliği bekledim hep
Benim de geç döllenme. Cinsiyeti erkekKızlar 8 haftalık kadar gebeyim doktor 2 gün geç döllenme olmuş dedi. İnternetten araştırdım birkaç yazı okudum kalitesiz veya eski yumurta ile oluşan gebeliklerde geç döllenme olabilir vs yazıyor. Net bilgisi olan aydınlatabilir mi? Çok istedim bu gebeliği bekledim hep
Benimkide geç döllenme sıkıntı yok 30 haftama giricem gayette haftasına denk şekilde bir gebeligim oldu çok şükür sıkıntı etmeyinKızlar 8 haftalık kadar gebeyim doktor 2 gün geç döllenme olmuş dedi. İnternetten araştırdım birkaç yazı okudum kalitesiz veya eski yumurta ile oluşan gebeliklerde geç döllenme olabilir vs yazıyor. Net bilgisi olan aydınlatabilir mi? Çok istedim bu gebeliği bekledim hep
Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini ahahah zor sabrediyorumBenim de geç döllenme. Cinsiyeti erkek
Çok teşekkür ederim canım çok şükür ferah tutmaya çalışıyorum uzak durmaya çalışıyorum stres ve üzüntüden inşallah ben de sağlıkla kucağıma alırımCanım içini ferah tut benimde gebeliğim geç döllenme olmuştu adetimin üzerinden 3 hafta geçtikten sonra öğrendim gebeliğim 238 beta ile hemde çok küçüktü ama çok şükür hiç bir sorun yaşamadan aldım kucağıma oğlumu ve şuan 4 yaşında eski yumurta değil ama şu yaptığın stres aşırı zarar verir bebeğine kendine ne kadar iyi bakarsan bebişine de o kadar iyi bakmış oluyorsun unutma
benim 12 .hafta belli oldu. Erkekler hep gösterme derdinde demek ki .Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini ahahah zor sabrediyorum
Şuan 9.haftamdayım 12. Haftada çağırdı doktor. Ahaha evet daha anne karnından meraklılar geç döllenme olayı da şans kısmet artık ablamın biri geç döllenme oldu kız. Birkaç kişi de var böyle. Doktor da öyle deyince acaba kız mı demiştimbenim 12 .hafta belli oldu. Erkekler hep gösterme derdinde demek ki .
Bilemedim. sağlıklı bir şekilde dünyaya getirinŞuan 9.haftamdayım 12. Haftada çağırdı doktor. Ahaha evet daha anne karnından meraklılar geç döllenme olayı da şans kısmet artık ablamın biri geç döllenme oldu kız. Birkaç kişi de var böyle. Doktor da öyle deyince acaba kız mı demiştim
Iki bebegimde gec dollenme
Hicbir onemi yok, kendinizi uzmeyin
Merhaba ben adetimden 1 hafta ve 3 gün önce ilişkiye girdim adetim 4 gün gecikti şuan böyle bi ihtimalim var mı varsa ne zaman belli olırIki bebegimde gec dollenme
Hicbir onemi yok, kendinizi uzmeyin.
Merhaba ben adetimden 1 hafta ve 3 gün önce ilişkiye girdim adetim 4 gün gecikti şuan böyle bi ihtimalim var mı varsa ne zaman belli olır
Adet olucak gibi ağrım var 2 gündür ama hala olamadım kasık ağrısı geliyor gidiyor bi andaIliski sonrasi 10.gunde idrarda silik cizgi olarak gorursunuz.