Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaaar umutlanmak istemiyorum ama gittim kan verdim 3 gun once 0.35 olan deger 5.75 olmus doktor muhtemelen gebesiniz dedi pazartesi tekrar kan vericem
Kizlarr bana da bi el atsaniz :/ adetim 3 gün gecikti. Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu sadece . Bugun test yaptim negatif. Normalde adetlerim çok düzenli. Geç yumurtlama ve döllenme olabilir mi ya. Kist ameliyatı da olmuştum 1 ay önce
Kızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
Benimde 18 gün geçti ilk kez adetim gecikiyor ama 14. Gunde kan testi yaptirdim negatif cikti hala olmadım doktor adet sokturucu verdi ama onuda kullanmak istemiyorum belki vardir diye ama umidim de kalmadi bugun idrar testide negatif cikinca
Kizlarr bana da bi el atsaniz :/ adetim 3 gün gecikti. Adete 4 gün kala korunmasız ilişki oldu sadece . Bugun test yaptim negatif. Normalde adetlerim çok düzenli. Geç yumurtlama ve döllenme olabilir mi ya. Kist ameliyatı da olmuştum 1 ay önce
Kızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
5 yıldır hiç bir yolla hamile kalamamıştım. Sadece akıntımın şekli degıstı ve arttı ordan anladım. geç döllenmeydi benimki de. adetim gecmıstı. olabılırsınız bence