Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen erken yapmışsın canım 14 günü bekleseydin keşke en azında adet ne zmnkızlar bende yumurtlamadan 11 gün sonra kan verdim negatif çıktı regl olmayı bekliyorum inş geç döllenmedir diyorum ama hiç umudum yok![]()
Benimde dün adet günümdü olmadım sancımda yok ve dün trk bi damla kahvrngi geldiBende merak ediyorum 2 gün önca kan testi yaptım aşılamanın 14. Gününde negatif çıktı 16.gün bugün dünden kahrengş akıntı oldu şuan yok ama kesildi acaba geç döllenme mi yoksa adet sökülmesi mi anlam veremiyorum dünkü pedi değişmedim adet olsaydı daha çok olmazmıydı acaba![]()
Devamı gelmez umarım canım bir kaç gün daha bekle inşallah geç döllenme olurBenimde dün adet günümdü olmadım sancımda yok ve dün trk bi damla kahvrngi geldi
yumurtlamadan 14 gün sonra oluyomuş heralde canım onuda yeni öğrendim o yüzden 1 ekim regl olması lazımSen erken yapmışsın canım 14 günü bekleseydin keşke en azında adet ne zmn
inş geç döllenmedir canım yaKızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
Bekle canım inşallah olmazsınyumurtlamadan 14 gün sonra oluyomuş heralde canım onuda yeni öğrendim o yüzden 1 ekim regl olması lazım
inşallah canımBekle canım inşallah olmazsın ❤
İnşallah vallahi bi bucuk senedir evliyim eşimi göremiyorum 10 ay yoktu geldi 15 günlük izne geri gitti.çok zor. Bebeğim olsa belki biraz dayanak olur banaDevamı gelmez umarım canım bir kaç gün daha bekle inşallah geç döllenme olur ❤
Dün kam testi yaptım negatifti daha doğrusu 0.100 çıktıinşallah canımsende bi doktora mı görünsen acaba bazen öyle az kanama olunca yerleşme kanaması vs diyorlar regl olmayabilir
bende pazartesi yaptırdım canım 0,35 çıktıDün kam testi yaptım negatifti daha doğrusu 0.100 çıktı
bugün gidip kan testi vermemek için çok zor tutuyorum kendimi![]()
aynen canım zaten beklemek mahvediyor insanı inşallah umutların boşa çıkmaz banada haber verir misin merak ettim test yaptırırsanBen bi hafta bekleyecegim adet olmassam tekrarlarım kızlar dua edin . Böyle olanda varmıs az bişi umutlandım ama hayırlısı artık bakalım işte merak insanı öldürüyo
Tamam inşallah sana güzel haberler veririm sende bana verirsin ya Allah kimsenin kucagını boş bırakmasınaynen canım zaten beklemek mahvediyor insanı inşallah umutların boşa çıkmaz banada haber verir misin merak ettim test yaptırırsan
aminTamam inşallah sana güzel haberler veririm sende bana verirsin ya Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
2 gün önce kan verdiğim için biraz bekliyorum devam edşcek mi diye diyetisyen in verdiği detolsu uygulamam lazım çünkü şaştım kaldım belki psikolojikinşallah canımsende bi doktora mı görünsen acaba bazen öyle az kanama olunca yerleşme kanaması vs diyorlar regl olmayabilir