• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KILICGIRL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
30
17
3
31
Kızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin

Bende merak ediyorum 2 gün önca kan testi yaptım aşılamanın 14. Gününde negatif çıktı 16.gün bugün dünden kahrengş akıntı oldu şuan yok ama kesildi acaba geç döllenme mi yoksa adet sökülmesi mi anlam veremiyorum dünkü pedi değişmedim adet olsaydı daha çok olmazmıydı acaba😢

Bende merak ediyorum 2 gün önca kan testi yaptım aşılamanın 14. Gününde negatif çıktı 16.gün bugün dünden kahrengş akıntı oldu şuan yok ama kesildi acaba geç döllenme mi yoksa adet sökülmesi mi anlam veremiyorum dünkü pedi değişmedim adet olsaydı daha çok olmazmıydı acaba😢
Benimde dün adet günümdü olmadım sancımda yok ve dün trk bi damla kahvrngi geldi

Ben bi hafta bekleyecegim adet olmassam tekrarlarım kızlar dua edin . Böyle olanda varmıs az bişi umutlandım ama hayırlısı artık bakalım işte merak insanı öldürüyo
aynen canım zaten beklemek mahvediyor insanı inşallah umutların boşa çıkmaz banada haber verir misin merak ettim test yaptırırsan

inşallah canım :KK200: sende bi doktora mı görünsen acaba bazen öyle az kanama olunca yerleşme kanaması vs diyorlar regl olmayabilir
2 gün önce kan verdiğim için biraz bekliyorum devam edşcek mi diye diyetisyen in verdiği detolsu uygulamam lazım çünkü şaştım kaldım belki psikolojik

Back
X