• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar ben en son 26 martta adet oldum geç döllenme si Nisan ayındaki adet geçikmemden saymam gerekiyor

Arkadaşlar ben en son 26 martta adet oldum geç döllenme si Nisan ayındaki adet geçikmemden saymam gerekiyor
Geç döllenme varsa doktor ulturasonda bakınca bebegin kaç haftalık oldugunu söylüyor ona göre de sana yeni bir tarih belirliyorlar zaten

Ultrasonda gözükmedi ama kese zaten değerim de 73 çıktı en son

Şuan bişey demedi 3 tekrar gidicem kan vericem benim hesaplamama göre 5 haftalık bitmek üzere ama korkuyorum açıkçası dış gebelik felan olmaktan

Şuan bişey demedi 3 tekrar gidicem kan vericem benim hesaplamama göre 5 haftalık bitmek üzere ama korkuyorum açıkçası dış gebelik felan olmaktan
İçini ferah tut .. ben sordum dış gebelik var mı diye yok görünmüyor dedi . Doktor öyle bir şeu olduğunda söylüyor

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🌸 Ne zaman öğrendiniz hamile olduğunuzu peki.. benimde en son adet tarihim 27 Mart ve adetim geçtikten sonra yumurtlamam oldu. 8 ve 9 Mayıs da. Geç döllenme oldu mu diye şüpheleniyorum bende. Gebelik testinde belli olmuyor hemen. İnşallah tutmuştur. 😊

Back