- 6 Eylül 2009
- 179
- 2
-
- Konu Sahibi narin_yarim
merhaba ben foruma yeni kayıt oldum 5 haftalık hamileyim.ben 2 pempe çizgiyi adetime 5 gün kala gördüm.ikincisi çok hafif pembeydi. 2 gün sonra tekrar test yaptığımda pembe çizgi çok net görülüyordu
ben yumurtlama günümü bilmiyorum
eylülün 8 inde adet olmuştum...
bu ay 8 .de kanda gebelik testi yaptım çıkmadı......
şimdi yumrtlama günüm ne oluyor yaniii
canim dollenme gununu ya da yumurtlama gununu biliyorsun. ondan 12-14 gun sonra adet olman lazim. yumurtlamandan sonra 11-12 gun sonra idrarda cikiyor iyi testler ile.
canım bende de geç döllenme oldu.yani ben adet görmeden bi kaç gün önce hamile kalmışım.adet oldum ama az geldi 4gün sürdü.adetim bittikten 13.gün idrarda çıktı.bazılarına denk geliyor işte.bende adetime yakın yumurtluyormuşum.hamileliğimde öğrenmiş oldum bunu.ama bebeği sorarsan malesef düşük oldu.inş hamilesindir.
sen kac gunde bir adet oluyorsun bu ona bagli canum eger 8 ekim de adet olman gerekirse senin yumurtlama gunun 25 eylul olmasi lazim adet dongusu - 14= yumurtlma gunu
şimdi anlamadım narin yarim
ben 28 yada 29 günde adet oluyorum....
8 eylülde adetimin ilk günüydü ve 16 eylülde adetim bitti...
ve şimdi 8 ekimde adet olmam gerekiyordu.....olmadım bugün dahil...yani 5 gün geçti...
şimdi benim tes kan testim doğru sonuç verirmi
45. gün çıktı canıım.47.gün daha net çıktı.
nasi yani adetten 45 gün sonrami cikti arkadasim bende 17 sinde olmam gerekiyordu 25 i oldu deliriyorum yarin kandan baktircam valla sasirrtn beni